5235 | Mattilan Savusauna Grillimakkara | 12.06.2025 | 59 | Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rtapeurtuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan) | € 11.13 |
5213 | Papu Seitan Bratwursti | 03.04.2025 | 25 | Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä. | € 12.11 |
4679 | Vegem Temperamenttinen Chorizo | 06.08.2020 | 41 | Kiinteä, puruvastusta, porkkanamainen maku, värikin hiukan punertava, pinta tuppaa palamaan osittain, kuivuus vaivaa, makkara saharasta, epätasapainoinen, karkea suutuntuma, huutaa sinappia! (ei KELIAAKIKOILLE!) | € 18.81 |
3409 | Atria Juusto Wilhelm Kypsässä Pekonikääreessä | 27.09.2012 | 75 | Pekoni rapeutuu kuorenoloiseksi kuorettoman makkaran pintaan, tiukahko rakenne, aika mehukas, suussa tuntuu juustoa joka makkarassa osittain sulaneina isohkoina paloina, jotakin tuntuu puuttuvan kuoren puuttuessa, jää jotenkin hämärä ja hailakka mielikuva makkarasta. | € 9.67 |
2843 | Vienna Sausage | 16.09.2008 | 30 | Tuoksu säilöntäaineen täyttämä hyvin suolainen possu, kestää kypsennystä juuri ja juuri, katkeillen palasiksi osittain, pehmeä kuin kuoreton papu. | € 17.00 |