Arvostellut makkarat:

Haetaan: %mene

Löydetty osumia: 71 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5222Atria Wilhelm Tupla-W Grillimakkara 23.04.202566Kuori hyvä. mehevä, toisille joku yrtti potkii vastaan, muuten menee kategoriaansa, rakenne moitteeton, hyvä puruvastus, mausteita löytyy, hyvä massa, ihan kelpo makkara.€ 12.46
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
5043Jalopeno Raakamakkara 03.08.202386Todella voimakas mausteutus, polttelee, polttelee, mehevä, hyvät mausteet, ole pelkkää chiliä kuitenkaan, tämä vaatii osansa, voisi olla jalopenoa, koska makeampiakin vivahteita ilmenee, hyvä puruvastus, hyvä pohja, ota mausteet korostavat, hyvä kuori.€ 22.90
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5019Pouttu Grillimakkara Cheese Mex 27.04.202380Erikoinen, jotain yrttiä mukana, maut pehmenevät lämmityksessä, jotain juustoakin mukana, maut vaikuttavat hiukan tasapaksuilta mutta miellyttävät.€ 14.05
4944Wursti Bloiler Siskonmakkara 29.09.202233Sisältää luulihaa ja broilerin nahkaa, sopivaa vain ihmisravinnoksi, kuori liian paksu ei hyvin syömäkelpoinen, massa puhjetessaan kuorestaan turpoaa moninkertaiseksi, mausteita juuri ole, tarkoitettu valmisettavaksi muuten kuin käytetty menetelmä, suutuntuma ja puruvastus kateissa.€ 10.97
4891Grillimaisteri Urho Grillibalkan 28.04.202236Tuo mieleen meinneitä makumaailmoja joita ehkä kovasti kaipaakaan, kymmenen vuotta lihateknologiaa tippunut pois, sattumia, rustoa ja jänteirä, tavara ei ole valunut hukkaan.€ 8.97
4734Wigren Mini Snack 03.12.202077Joillekin nousee mieliin kysymys, voiko tällaista makkaraa edes asianmukaisesti arvioida? Toisille tämä vain yksi makkaran ilmenemismuoto, sopiva kuori, puruvastusta mukavasti, suolaa hivenen runsaasti, pippuria lihaa ja mausteita riittää, lisää olutjanoa.€ 26.50
4719Vasken Hirvinakki 05.11.202060lämmitys kadottaa mausteet,rasvaa ja suolaa maussa, rakenne menee lämmityksessa mössömäiseksi, lihaa on mutta jotenkin pettynyt on lopputulokseen.€ 14.90
4557Kivikylän Kalkkuna Nakki Kuoreton 26.09.201952kiva kuori, neutraali maku, makkarassa vähän ravan ja suolan makua, meneepieninä palasiana alas.€ 9.75
4485Vatajan Nitriititön Lenkki 28.03.201966suhteellisen hyvä tumma kuori, puruvastus puuttuu merkittäväksi, massa harmaa, miedon makuinen, kaipaa jotain syrjään, kuohkea rakenne, menee siinä chillaileessa. € 10.26
4481Wigren Pölser 07.03.201954punainen vähemmän syötävä kuori mutta syötävä, mausteita? Pelkkää suolaa, savua hiukan, kovaan nälkään , valmistustapa voisi olla toinen, tanskalaisen esikuvan mukainen muttei vertainen, menettelee aterian osana.€ 12.66
4470Atria Artesaani Golden Cheddar Makkarapihvi 28.02.201967Cheddar 6%, tuoksuu possu, lihaa, suolaa pljon, ehkä liikaa, rasva jää löllöksi, makkara yllättänyt positiiviesti, parasta tummeneva paistopinta, juusto erottuu palasina masassa, mutta maku jää vajaaksi, helppo syödä.€ 10.00
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4441Tampereen Lihajalosteen Enshätä Lenkki 06.12.201834Kylmänä ihan sahanpurua, kuori melkein syömäkelvoton, pitkin hampain menee, ikävä jotain, tummennut kuori antaa edes vähän makua, maku melko epämiellyttäävä, pieleenmennyt? € 8.95
4431Kannuksen Lihakaupan Täyssavu Lenkki Kataja 01.11.201888Kuivuu helposti liikaa, maku aivan miellyttävä, pehmenee lämmityksessa smaisteltavammmaksi, lievä pippuri jälkimaussa.€ 14.95
4416Kivikylän Laivurin Lenkki 04.10.201881Tasienen rakenne, massa rasvainen ja juustoinen, puruvastusta pikku hiljaa muitakin makuja ilmenee juuston vaikutuksen vähennyttyä, sinappi tuo lisää makkaran makuun, suolaa jonkin verran, mutta maistuu ilmankin.€ 9.95
4412West Charkin Hirvi, Karkea Hirvimakkara 27.09.201887Hyvää lihaa, tosi hyvän makuinen, joillekin lisäpippuri antaa liikaa vastusta mutta muuten oikein hyvä, pippurit ja yrtit menevät hiukan yli, muuten loistelias makkara. -30%€ 13.94
4357Kotimaista Uunilenkki 31.05.201852Lösö, puuttuu purutuntuma, Suola ja rasva siinä tämän tarina, keinokuori, siansuoleen puserrettuna olisi hyvä kisamakkaran aines? Vaikka helposti menee alas, voisi syödä paljon ennen jauhoflashbäkkiä! € 2.45
4355Artesaani Lämminsavu Raakamakkara Gouda 03.05.201886Gouda-juustoa 6%, juusto kiiltelee massassa, muuten juuston maku niin selvä olekaan, lihaisa massa, kuori hyvä, suola tuntuu, melko rasvainen, mutta miellyttävä suutuntuma, mausteet hyvät, sopivan epäterveellisen makuinen, valmistusmenetelmä hiukan sorsii raakamakkaroita.€ 14.06

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //