Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lopuksi

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
5042Savujuusto-mustapippuri Grillimakkara 03.08.202378Rasvaa ainakin hyvin, rouhean juustoinen, yllättäävän maukas, juustoa löytyy, rakenne karkea, pippuri tulee yllättäen jälkimaussa esiin, sinappi autttaa makkaran loppumatkaa, jälkimaku pippurinen ja juustoinen, lopuksi yllättävän vetisen oloinen tunnelma?€ 12.90
4906Korian Palvilihan Laavugrilli 26.05.202273Karkean lihaisa, Voimakas mausteutus, makua on, lopuksi yrttisestä mausta irtoaa joku hyvin voimakas makuvivahde, joka tuntuu salmiakkimaiselta, tuskin NH4Cl tässä käytetty, mutta mausteutus tuo esille ominaisuuden hyvin voimakkaana.€ 12.47
4779Nakki-Hannun Sipuli Raakamakkara 27.05.202172Aika mausteinen, mehukas, erikoinen, rakenne karkea, lievää makeutta havaittavissa, pippuri tulee esiin, mukana joku omalaatuinen mauste, joka dominoi ehkä oreganon tyyppinen, pippuri pääsee lopuksi dominoimaan makkaran makua, makua hiukan vähemmän kuin antaa odottaa.€ 20.95
4220Helsingin Makkaratehtaan Helsingin Chiliherra 27.07.201780Makkara tuntuu suolaiselta, juustoa 6%, läskiä riittää, alkaa pienellä poltolla, sitten riemu repeää, myös jälkipolttoa, aluksi epäilyksen aihetta lopuksi ihan kipua löydykään..€ 10.00
3932Liha-Iitin Raippanakki 29.10.201569Pippuria, mielenkiintoinen ja erikoinen nakki, pituus varmasti ensimmäiseksi pistää silmään, vaikka makumaailma hyvin runsas, jotenkin epätasapainoisen tuntuinen, maut lupasivat aluksi enemmän, pieni pettymys loppujen lopuksi.€ 15.90
3892Pajuniemen Helsinkiwursti Naga Morich 20.08.201581Tiukkaa tavaraa, poltetta aluksi ja matkalla ja lopuksi, tuskaa ja hikeä kuitenkaan ole, chilin polte määrästä riippumatta pysyy hallinnassa, hyvinkin sopusuhtainen esitys, järkyttävän poltteen metsästäjille makkara voi olla hukkareissu eli susitaival.€ 14.25
3874Korian Palvilihan Auragrilli 06.08.201575Rasvaa on, sitruunainen mausteseos tuntuu paljon vaikka lopuksi jääkin hiukan suolan alle, kylmänä juusto dominoi, mutta läämitys tuo mausteet esille, kuori voisi olla vähän parempi, suolainen jälkimaku.€ 13.25
3756Rintalan Jalopeno-Cheddar Lammaspätkä 06.11.201481Juustoa, yrttiä irtoaa mauista ensipuraisulla, jalopeno alkaa polttelemaan melkoheti pienen odottelun jälkeen, paljon löytyy, paljon lihaa, paljon juustoa piisaa, jalopenon polte tuntuu vain voimistuvan ja leviävän suussa, juusto vaikuttaa cheddarjuustolta, lihastakin tuntuu löytyvän usemmanlaista karjaa, mikä pysyy piilossa melko pitkään maistelun aikana, juusto ja jalopeno lopulta lyövät kättä makkarassa, jähtyminen tasapinottaa makuja lopuksi.€ 15.80
3182Grillimaisteri Grillimakkara Chili-Cheddar 05.05.201179Cheddarjuustoa 5%, vihreä paprika ei maistu juuston alta aluksi juuri ollenkaan, kuori kuitenkin piti juustonsa kiitettävästi sisällään, makeakin sinappi vie maut pimentoon makkarasta, maut jotenkin tappelevat toisiaan vastaan, lopuksi voimakas chili tunkee esiin, ei ihan balanssissa oleva makkara.€ 4.98
3119Baijerilainen Olutpallomakkara 11.11.201086Ensivaikutelma on pippurinen, rasvainen ja lihaisa. Rakenne on jämäkkä, ei sula suuhun.aisi varmasti hyviä makkarapihvejä paistinpannulla. Maistelun lopuksi jää sinapinsiemenet suuhun pyörimään. Herättää olutjanon.€ 8.75
3108Anton & Anton Töölöläinen Luomulenkki 21.10.201082Lihaisa, tiivistä tavaraa, mausteutus tukeva, makkara isolla M:llä, keinokuori hyvin kiinteä, mausteita hyvin monia, aluksi vähän mausteinen sekamelska, lopuksi suuhun jää mukava pippurinen jälkimaku, kuori lämmityksen jälkeen syötävä mutta makkaran jäähtyessä kovettuu syömäkelvottomaksi eikä irtoa helposti, kannattaa kuoria ennen valmistusta, € 9.50
2857SaslőkiGrillvorst Juustuga 14.10.200887Juustoa 9%, juustoa piisaa, aluksi joutui miettimään makkaran luonnetta, sitten maistui liha ja lopuksi myös mausteet astuivat kuvaan mukaan! Tuhdintuntuisesti lihaa, maistuu aivan A-lk. makkaralta.€ 5.40
2814A-lk OIVA Kuoreton Nakkimakkara 12.08.200860Kimmoisa nakki gelatiinia? Savu peittää muut maut tyystin alleen, savua ilman ei makkaraa? Tyypillinen nakki, hienoksi jauhettu massa, muuten mausteet kadonneet paitsi ihan lopuksi pippurin pieni aavistus. € 16.76
2492Chorizo Iberico Casero 05.09.200680Kiinteä, lihaisa, kuivahko, paprikaa mukana, sokeria rapsaus, ei liian tukeva, helppo syödä, lämmitettynä parempi, loppujen lopuksi metka makkara.€ 13.00
2382Almwurzerl, Luftgetrocknet 28.02.200650Tasainen suolan sävyttämä rasvanmaku, joka kääntyi hiukan makeahkoksi loppujen lopuksi.€ 24.00
703HK:n Kabanossi Mexican 02.06.199860Mausteita runsasasti: ensin jalopanaa. lopuksi chiliä jälkimaussa. Muuten hyvää keskitasoa€ 6.69

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //