5057 | Wilhelm Luonnonkuorinakki Kaikilla Mausteilla | 05.10.2023 | 63 | Aluksi tuntuu mausteina vain rasva ja suola, ulkomuoto laihanlainen, mehevän suolainen aluksi, mutta sitten maut katoavat, vaikka mehevyys säilyy, mausteista apua löydy, leikkauspinta kiiltelee, hyvin tasainen massa, puruvastus puuttuu.. | € 13.31 |
5022 | Atria Wilhelm Pig & Vig | 25.05.2023 | 85 | Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. | € 9.57 |
4964 | Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara | 03.11.2022 | 86 | Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen. | € 19.90 |
4927 | Atria Hiillos Grillimakkara Kana | 11.08.2022 | 43 | Puruvastus puuttuu, suola ja rrasva maistuu, onko sidosaineena käytetty peruna- vai vahnäjauhoja jää epäselväksi, tuntuisi aidolta leivoshyllyn tuotteelta, ellei jokin siivekäs maku pilaisi tätä pullaa, leikkauspinta hyvin kauniin sileä vain rusinat puuttuu. | € 5.35 |
4920 | Karavaanari | 30.06.2022 | 63 | Rasvaa ja suolaa, huolimatta kana vaanii mielleyhtymästä käytetty suomalaista sianlihaa, massa sileä yllätyksetön, rasva kiiltää leikkauspinnassa, jäykkä paksu kuori pistelee tarmokkaasti vastaan, lihaa on mutta paljon puuttuu, mausteet teillä tietymättömillä, eksyneet tästä jonnekin saharan laitaan, varmasti nuotiolla jaksaa käristää paranee, mutta sitä odotellessa. | € 13.72 |
4599 | HMT Yönakki Cheddar | 12.12.2019 | 87 | Tuoksu normaali, näkyy leikkauspinnassa juustoa, laatujuusto tuntuu maussa, vaikka tyypistä kaikki ei selvää saa, mehukas, rapea kuori rapsuu ja napsuu, puruvastus hyvä, sopivan ärhäkät mausteet. | € 10.38 |
4571 | Snellmanin Kuoreton Iivari Juusto | 03.10.2019 | 71 | Pehmeä massa, kuori poissa on, juusto piilottelee, juusto näkyy leikkauspinnassa, toisaalta siinä voi nähdä vaikka mitä, juusto tuntuu vasta jäähtyneenä, olisiko emmenthalia. | € 7.50 |
4551 | Naapurin Maalaiskanan Mestari Kettusen Nakki | 05.09.2019 | 56 | Kummia jo kylmänä, leikkauspinta tasainen, kuori kohtuullinen tummuu kivasti ja saa rusketusta, sileä massa, mieto suola, syötkö toisen päivässä? | € 10.00 |
4543 | Grillimaisteri Jalopeno-Juusto | 31.07.2019 | 93 | Emmenthal juustoa 8%, Chili 2%, yrttitarhaa, punaista ja vihreää leikkauspinnassa, jo kylmänä jalopeno tuntuu, massa karkea mukava puruvastus, lämmitettynä juusto pehmittää jalopenon, tasapainoinen, maut tasapainossa, hyvä kuori, hyvä rakenne, hyvät mausteet, sinappi tarpeeton? Kaipaa suurta nollaajaa että maistelu voisi jatkua. | € 9.90 |
4527 | K-Menu Uunimakkara | 26.06.2019 | 62 | Selvä kanan maku voi jäädä kokeneeltakin maistajalta huomaamatta, massa tiivis, makuelämys kaukana, siisti leikkauspinta=tasainen jauhatus, Turun vihreä sopii makkaran tyyliin, sisältää koneellisesti erotettua broilerin lihaa ja possun lihaa.. | € 2.73 |
4507 | Makulihan Besserwisser | 09.05.2019 | 81 | Näyttää ravitsevalta, vähän turhankin jämäkkä, maku ihan hyvä,valkosipuli alkaa maistua, mukavan suuntäyteinen maku, yrttejä runsaasti leikkauspinnassa, lihaprosentti korkealla, yrttejä jälkimaussa ja pippuritkin. | € 16.50 |
4500 | Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo | 25.04.2019 | 82 | Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä. | € 23.30 |
4450 | Metsärannan Mutka | 03.01.2019 | 63 | Mausteita, leikkauspinta ruskettuu kivasti todennäköisästi lisätyn vanhan tarveaineen perunajauhon ansiosta, hyvin rasvainen chilin puute ei haittaa, tiukempi massa, maku lähellä makeaa pullaa. | € 11.30 |
4055 | Korpelan Raakamakkara Yrttinen | 04.08.2016 | 82 | Leikkauspinta kuin nakkia, yrttejä ja jotain pippuria maussa, sitruunan tuntua myös, mehevä, jotain vihreää näytti kun hampaansa makkaraan upotti. | € 12.30 |
4017 | Saarioisen Grillimakkara | 26.05.2016 | 65 | Pehmeä pötkö, pikkuisen näkyy rasvaa leikkauspinnassa, melkein kylmänä parempi, massa tosi tasainen, maku vähän pehmeä, liivatemakkaraa, uppoaa satavarmasti poprilli-kansaan, teollinen tuntu häiritsee, hyvin työstetty makkara, hinnassa helpotusta. | € 2.30 |
4014 | Makulihan Olivia Välimeren Grillimakkara | 04.05.2016 | 85 | Leikkauspinta tuo esiin makkaran karkean rakenteen, tasapainoinen maku, vaikka massa värikäs, mausta puuttuvat hurjimmat piikit, aika onnistunut kokonaisuus, ainoastaan mehukkuutta voisi toivoa lisää, tasainen jälkimaku. | € 12.50 |
4009 | Luha Sealiha Grillvorstikesed | 04.05.2016 | 81 | Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori. | € 7.87 |
3969 | UVIC Broileri-juustonakki | 04.02.2016 | 39 | 30% halpuutusta, 4% ost 65% kyckling, Luminakki, jotain keinotekoista ympärillä, ulkonäkö hyvin epäilyttävä, lämmitys parantaa (kylmänä tiedä pitäisikö nielaista vai sylkeä) ja hiukan ruskistaa pintaa, leikkauspintaan erittyy juustoa selvästi erottuvasti, opetusmakkara lapsille. | € 8.38 |
3922 | Harjun Valkosipuli-Yrttimakkara | 01.10.2015 | 93 | Kokonaisia mausteita löytyy, erityisesti leikkauspinnasta, punaista, vihreää ja keltaista, mustaa pippuria löytyy myös, täyteläinen maku, mehukas, rakenne karkea, chiliä löytyy, rasvaa riittää vaikka nesteitä poistuukin lämnmityksessä, makua paljon kokoa ajan vaikka varsinainen polte puuttuu, chiliä pitkässä jälkimaussa, | € 24.00 |
3886 | Grillimaisteri Chilicheddari URHO Grillimakkara | 13.08.2015 | 80 | Kuori tukeva, makkaran leikkauspinta kuin värisuoraa, vihreää ja punaista massassa, lihaa on , potkua maussa, jos chiliä makkarassa näkyy niin myös maussa tuntuu, pikkuisen ohi balanssista maku, jälkimaku hauras. | € 4.70 |