Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmity

Löydetty osumia: 219 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5277Helsingin Makkaratehtaan Currywursti 30.10.202585Sianliha(Suomi), hyvä rakenne, perusmaku erilainen, hyvin matalan mausteutuksen tuote, maut vahvistuvat pikku hiljaa, hyvä puruvastus, sangen mehevä, lämmitys paransi makkaran luonnetta.€ 16.63
5269Perniö 1930 Koulunakki 02.10.202551Sianliha(Suomi), porkkana, lanttu, peruna etc.(suomi), lihaa 60%, kasvista 40%,rakenne rakeinen, melkein sahajauhomainen, lämmitys ei muuta paljon sitä, jotain lihaa korvaavaa substanssia mukana, puruvastus puuttuu, kuivanpuoleinen, sisällys sakkaa pahasti, suurimmalta osin mausta kateissa, suolakin piilossa.€ 17.23
5268HK Uunilenkki 02.10.202548Koneellisesti eroteltu liha(Sika, nauta, Kalkkuna, Broileri)(Suomi), 30% tiputusta hinnassa, kuivahko. pientä punerrusta pintaan, paistamalla paranee, kuori poistettava aluksi, kohtuullisen kiinteä kylmänä, lämmitys pehmentää rasvaiseksi ja suolaiseksi palaseksi, sopii hyvinkin vajavaiselle hampaistolle, jälkimaussa jyllää rasva ja suola edelleen.€ 3.13
5265Merosen Cheddar Herkku 24.09.202560Sianliha(Suomi), suolaa löytyy, joitakin mausteita varmaan, sitkas kuori haittaa heti maisteluita, mahdollinen juusto sulanut massan sekaan pelkäksi rasvaksi, vaikka juuston makua hiukan tuntuukin, lämmitys makuun vaikuttamaton, pehmeä tasaisehko massa, mehukas, lihaa löytyy, mutta muuten melko mauttoman oloinen.€ 17.95
5243Chef Wallin Chorizo Mausteinen Grillimakkara 24.06.202570Hintaa soviteltu, kuori mukavan rapea, chili tuntuu voimakkaana, chiliä paljon mutta makkaran massa kuohkea, puruvastus puutteellinen, tavoitteet varmaan korkealla mutta lässähtää lämmityksessä, massa ryynimäinen, vaikkei ryynejä löydy, massan rakenne epätyydyttävä, vaikka mausteita löytyykin, sianliha(Suomi).€ 10.79
5228HK Kabanossi® Curry 27.05.202559Lämmitys parantanut makua, tuoksui kypsentäessä lupauksia antavasti, lihantuntinen mutta pehmeä mössö tuli julki, kuori ihan hyvä, pippuri esillä pikkuisen, kaipaa rasvaa, kuivahko, huokoinen ilmava rakenne.€ 9.69
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5195Debcerziner Style Smoked Pork Sausage 13.02.202590Pieni paprikan puraisu heti alkuunsa, lämmitys kohentaa makkaraa, maut selkeämmin esiin, pikkuisen kuiva esitys, runsas mutta tasapainoinen mausteutus, vaikka pitäisi olla leudompi mausteutus, voi olla havaitsevinaan myös pienen chilin puraisun? Lämmitys tekee ihan eri makkaran tuotteesta, lihaa mukavasti, seljättää Kange-testin(Pöltsamaa Kange) pienein huomautuksin.€ 12.46
5193Atria Rehti Hyvä Nakki 13.02.202559Ploilerin lihaa ja porsaankin, kuoren puuttuminen ei haitanne, joku kalvo päälle peitteeksi pantu, suolaa hyvin väähän, vaatii sinappia viereensä, kylmänä parempi, lässähtää lämmityksessä.€ 8.91
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //