Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmity

Löydetty osumia: 203 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5101Atria Hiillos Perinteinen Grillimakkara 29.02.202456Joku sisäänheittotuote hinta 99s paketti? Hyvin mössö pehmeä massa, lämmitys EI hyvää tee tuotteelle, heti kohta alkaa janottaakin, vaalimakkara, tuima maku ja kuori, joka jatkaa kuitenkin syötävän rajoissa, tämän voi halutessaan jättää hyllyyn helposti.€ 2.48
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5088Evergreen Veganski Sojini Valjcki 25.01.202421Risuaitaa kun pensas suussa, lämmitys tuhoaa makkaramaisuuden, leipämäinen suutuntuma ja makukin, mausteet ja rakenne tuovat mieleen falafel-pyörykät, kannattaa syödä nopeasti sillä maku ei jäähtyessä ainakaan parane.€ 13.83
5087Pirkka Vegemakkara 25.01.202444Kylmänä ei makuja uuuremmin erity suuhun, lämmitys nostaa pippurin esiin tuotteessa, rasvaa vähän, rakenne sulaa suussa.€ 14.95
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5062MUU Hot Dog Nakki 26.10.202347Tympeän tuntuinen alku rusketusraidat pinnassa antaa pisteet tasainen liukas massa, suutuntuma puinen,lämmitys kiinteyttää, lupaa jotain mutta, vaalimakkara. € 17.95
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
5038EHTA Grillimakkara 03.08.202369Lämmitys paransi makua, tuoksuu rasvalle ja lihalle, peruskamaa, maku melko neutraali, kuori syötävissä, jokin pippuri mahtuu makuun mukaan, hyvin koneistettu massa, maut vähäisyydessäänkin tasapainoiset, edistynyt makkara omassa lajissaan.€ 12.90
5023Palvimestarien Juustolenkki 25.05.202372Lämmitys tuo esiin lauantaimakkaramaisuuden maussa, juustot jotenkin häviää massaan, jäljelle jää yleinen mehukkuus, lihaa löytyy ja suolaakin, parempi syödä lämpöisenä.€ 12.43
5019Pouttu Grillimakkara Cheese Mex 27.04.202380Erikoinen, jotain yrttiä mukana, maut pehmenevät lämmityksessä, jotain juustoakin mukana, maut vaikuttavat hiukan tasapaksuilta mutta miellyttävät.€ 14.05
5012EDEKA Mein Bayern Rohpolnische 13.04.202377Tasaisen lihaisa, hiukan meetwurstimainen maku, suolaa riittämiin, pippurit erottuu jo massasta, lämmitys tuo maut esille, kuori hyvä.€ 11.63
5008Pouttu Lenkkimakkara 13.04.202349Keinokuori poistettava kylmänä kiinteämpi, lämmitys tekee pehmeäksi suuhun leviäväksi mössöksi, maut kateissa, juhlavuoden makkara? Lievä savun tai vastaava maku, kokonaisuudessa rasva ja suola pääosissa.€ 7.17
4992Vegan Frankfurters 09.02.202333Pysyy kasassa vaikka pienirakeinen, lämmityksessä kuorimainen pinta kovettuu mutta makkara pysyy löysänä, hyvin tasainen massa, pippuri tuntuu, hiukan epämiellyttäävä suutuntuma, melkein makkara.€ 14.76
4991HK Sininen LenkkiŽ Juusto 09.02.202353Juusto näkyy aluksi mutta lämmitys sen pois sulattaa, makkara viaton, mutta epä juuri muuta tasainen tasainen massa, rasva jää kalvoksi suun pinnalle, mausteet jää massan alle.€ 5.98

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //