Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kestää

Löydetty osumia: 47 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5053Thaicy Thaimaalainen Raakamakkara 28.09.202382Sisältää katkaraputahnaa, rakenne rob.. agraarinen, maanläheinen makumaailma, makkara napannut palan yrttimaata mukaansa, yrttien hallitsema maku, tuoretta yrttiä riittää, olisiko voinut hiukan jauhaa massan mukana, kestää Kange-testin, mausteita siis runsaasti myös ilman silmiä aistittavissa, chiliä melko paljon, aika erikoinen viritys, reseptissä pikkasen virittämisen varaa, mukana rasvaa, mausteet poissa tasapainosta, hyvin voimakas jälkimaku.€ 27.60
4640Tampereen Lihajalosteen Makosa Tulinen Hodarinakki 07.05.202066Keinokuori, joka on syötävä, muttei pakko, punainen väri vallitsee makkarassa ja nostaa odotuksia tiettyjen ominaisuuksien osalta, aika reippaasti mausteita, jauhoinen suutuntuma, chili iskee kovasti, chili maistuu piikkinä joka lyhyen aikaa kestää.€ 11.50
4520Poppamies Spice House Asian-Sriracha Grillimakkara 06.06.201970Chili maistuuu voimakkaasti, hyvä kuori, jälkipolte kestää, hyvä koostumus, chili dominoi, muita makuja vähemmän, makea yleisvaikutelma, aluksi jo muukin häivähtää, mutta katoaa chilin alle.€ 9.30
4494Vatajan Lammasnakki 25.04.20194914% lammasta, aika helppo, rasvaa paljon, kestää kasassa gelatiinikuorella, suolaa ja rasvaa mausteena, lihaakin, mutta lämmitys vähän auttaa, tulee hiukan vetiseksi kyllä.€ 18.90
4473Radatz Original Wiener Käsekrainer Die Kleinen 28.02.201990Emmenthalia 16%, mehukas, juustoa todella paljon, mutta sopii tähän tuotteeseen, chiliä? Mehukas, maukas,lihaisa aluksi juusto salpaa makuja, mutta hetken kestää sitten maut pääsevät esiin, tasapainoinen mausteutus.€ 12.46
4183Atria Wilhelm Tumma Mallas Grillimakkara 04.05.201786Ruismallas 5%. Rasvaa hyvin paljon, massa mosaiikkimaisen karkeanoloinen, massan seassa selkeästi erottuvia maukkaita rakeita, jotain muuta kuin lihaa, maku miellyttävä, jotain tulisentuntuista välissä, jälkimaku aluksi vaimea mutta parantuu ja kestää melko pitkään. € 5.69
4122Korian Palvilihan Nautachorizo 29.12.201692Hyvä kuori, mausteet tuntuvat pienenä poltteena koko maistelun ajan, chiliä sopivasti, antaa mukavan säväyksen makkaraan jakautuen tasaisesti ilman piikkejä, liha todella hyvälaatuista jauhettuna oikeaan karkeuteen, tyypillisen epätyypillinen makkara, joka antaa hyvän suutuntuman ja puruvastuksen, jälkimaku kestää pitkään.€ 14.70
3941AlpenGut Debrecziner-makkara 12.11.201582Paprikaa maussa, paljon mausteita muutenkin, karkeaa lihaa, lievä jälkipippuri, mutta jälkimaku kestää pitkään riippumatta huuhtelun tasosta€ 15.90
3872Gilde Bacongrill Med Ost 02.07.201564Hyvin rasvaisen tuntuinen maku, joku yrtti mukana, ruiskukuori, pekoninen jälkimaku kestää pitkään.€ 10.00
3865Atria Wilhelm Grillibalkan 02.07.201576Puruvastus löytyy, jännä mausteutus, lievä pippuri, kuin pekonin makua, lyhyt maku, kuoretonna voi kestää, aito kuori makuja vois estää, kaikesta huolimatta aiheuta suuria tunteita.€ 6.00
3832Dulano Fränkische Bratwurst Chili 30.04.201588CVhili tuntuu heti, kestää maistelun ajan ja häipyy vähitellen, mutta chili kuitenkaan käy päälle ja hallitse koko makkara, alta pystyy hyvin erottamaan normaalin bratwurstin makuineen ja rakenteineen.€ 9.11
3718Hinders Gĺrd KaritsaChorizo 28.08.201479Kuori aika paksu, lihaa on, hyvää makua siitä, paprikaa löytyy, chilisiä tunnelmia antaa, puruvastus mukana, kestää hyvin Kange-testin, mukavan tulinen loppumaku jää suuhun makkarasta. (Käytetty sekä karitsan- että lampaanlihaa?)€ 24.00
3707Atria Napostelunakki Chili 31.07.201489Lihaa aäästämättä, massa antaa kovan puruvastuksen, saa pureskelemaan kunnolla, kuoreton tulinen prinssinakki, maku ja polte irtoaa pikku hiljaa, polte kestää pitkään poskissa, tautisen syötävää. € 9.96
3701Björkens Chorizo Nakki 03.07.201475Maku melkein makea, kaukainen mukava chilin polte, miellyttävä kokonaisuus, lihaa löytyy reippaasti, jälkipolte kuitenkin kestää vain hetkisen.€ 14.25
3689Wigrenin Chilijuusto Nysä 05.06.201474Cheddar 8%. Naudan- ja sianlihaa.Rasvaa mukana, melkein pelkkää rasvaa tuntuu, maku pikkuisen chilimäinen, chiliä mukana, aluksi heikko chili, mutta kun chilin poltto alkaa niin se myös kestää ja kestää, makkara parempi hiukan jäähtyneenä.€ 9.30
3669Grillimaisteri Lättysyöttö Pizza 08.05.201480Pippuria alkumaussa, pippuria kolmeneljäsosaa mausteista, muuten mausteet itämaiset mutta miellyttävät, juusto sivuosassa häiritsemättä, pippurinen jälkimaku kestää iäisyyden huolimatta suun ahkerasta huuhtelusta virvokkeilla.€ 6.45
3386Palvarin Chorizo 09.08.201278Vähän Chiliä paukkaa melko heti esille, maku kohdallaan, chili tuntuu, leikkauspinta punertaa, chilin maku kestää pitkään, chili epätasaisesti jakautunut sillä osassa makkaroita enemmän potkua, kuori vähän heikompi, makea vivahde jälkimaussa, chiliä kaipaa lisää koska makkarassa juuri riittävä määrä.€ 9.50
3313Atria Ohut Palvattu Maalaislenkki 23.02.201286Savun tuntua, savun makua, keinosavua? Lihaa on, rustiikki karkea jauhatus massassa, vähän rasvanmakua, suuntäyteinen hyvä maku, mukava jälkimaku. (Lisätieto myöhemmin: käytetään vain aitoa leppäsavua, savustus kestää normaalia pidempään.)€ 10.30
3304Tallegg Kanasigar 05.01.201286Maku ja pippuri kestää lämmityksen, meetwurstimainen, pippuria piisaa, kuori sitkistyy hiukan lämmityksen takia, lihaa piisaa kanssa, puruvastusta riittää.€ 4.50
3289Makulihan Puolukkainen Hirviryynimakkara 01.12.201191Hirvi 9%, makkara aika jämäkkä ryynimakkaraksi, pysyy kasassa, napakka puraista, onnistunut hyvin mausteutus, pippuria mukavasti, poikkeaaa tavanomaisesta ryynäristä edukseen, onnistunut kokonaisuus, hyvin tummanvärinen, kestää sinappia muttei sitä välttämättä tarvitse, rapsakka makkara!€ 14.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //