Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jätetty

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4720Savo-Karjalan Sopivan Säyseä Pippuri-Juusto Grilleri05.11.202071Karkeaksi jätetty rakenne, juusto tuntuu jotenkin heukkolaadultan, pippuri epätasapainoisesti massassa, kuori OK, jälkimaku pippuri ja suola.€ 10.95
4639Makuliha Hottis Chipotle Savuchili 07.05.202085Vähän tulisuutta ja makeutta, mehukas, chiliä löytyy, oikein ohut kuori, massa jätetty karkeaksi, kohtuullinen jälkipoltto.€ 15.63
4456Snellman Kunnon Kuoreton Lenkki 31.01.201951Kouret jätetty kisasta, pintaa luotu jollain muulla tavoin, rasvaa paljon, tasainen rakenne, suolan ja rasvan pyhä liitto, mausteet? Hyvät mahdollisuudet jos tykkää pelkästä makkaranmausta, grilli jättää kivat rusketusraidat pintaan!€ 8.00
3999HK KabanossiŽ Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3998Palcarsa Chorizo Grill Picante 07.04.201678Rakenne mehukas, rasvaa valuu lautaselle ja mahaan ihan tasatahtia, rakenne todella karkea, ilhaa on jätetty perinteisellä tavalla pieneksi jauhamatta, hyvää timmiä tavaraa, chilin polte voimakas,vaikka siihen tottuukin nopeasti, jälkipoltin toimii myös hyvin.€ 12.40
3630Atria Kulinaari Mestarin Lenkki 13.02.201469Muoviin pursotettu lenkki, pakkaus kahtia pantava, pois sekä natriumglutamaatit että lisäämättä jätetty fosfaatit, lihaa on, turvallinen peruslenkki, rakenne tiivis mutta karkeantuntuinen, tuntuu vähärasvaiselta, mikä sitten totuus lieneekään, karkeus vs. rasvaisuus, rakenne mukava, aito mausteutus.€ 8.13
3629HK Pitkä Nakki BBQ 13.02.201479BBQ-makkara? Aromivahventeet jätetty pois. Kuoreton nakki vuorossa, tukeva rakenne, tasainen massa, mausteita näkyvissä ja maistuukin hiukan, tomaatti ehkä paprikan makua havaittavissa, jotain punaista massassa kuitenkin, jälkimaku puuttuu tai hyvin lyhyt maistajasta riippuen.€ 8.30
3628HK Pitkä Nakki Pekoni 13.02.201475Aromivahventeet jätetty pois. Pekonaa 5%, kuoreton nakki, pinnalle valettu joku kerros pitämään kasassa, rakenne tiukahko, rasvan makua, sianlihan makua, mausteet kadoksissa, ihan hyvä syötävyys, tasainen massa, joku muu aromi kuin savu hallitsee makkaraa.€ 7.47
2851Scan Bratwurst 07.10.200892Maussa tuntui suola ensin, kuori hyvä, suutuntuma rasvainen, lihaisa olemus, massa lienee jätetty tarkoituksella karkeaksi, pippuria ja kuminaa tuntuu maussa, maku jää kitalakeen viipyilemään, makkaran kanssa menee vahvempikin sinappi. Ainoa miinus että makkaran nimi hiukan harhaanjohtava.€ 9.30
1958HK:n Sininen Juusto 20.01.200440Tuoksu hiemna tunkkainen. koostumus tahmainen. Massa jätetty karkeaksi. Juustoa 5.5 %. Ei onnistuneimmasta päästä lenkkejä.€ 5.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //