5170 | Savo-Karjalan Kermajuusto-Sweet Chili Grilleri | 31.10.2024 | 85 | Massassa erottuu juustoa ja punaista lupaavasti, hyvä kuori, hyvälaatuista juustoa, raknene hikan löysä koska juustot sulaneet, lihaa kyllä mukana, juusto hiukan peittää muita makuja, pippuri ja chili alkavat jälkimaussa, makeahko yleisilme | € 13.86 |
4914 | Snellman All Natural Feta-Paprika Grillimakkara | 02.06.2022 | 83 | Juustoinen, polttaa suuta pitkään, lihaa ja juustoa, juusto dominoi makuja, hyvä kuori, suolaa löytyy, juusto toisaalta hyvälaatuista, maku tasapainoinen. | € 14.13 |
4472 | Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki | 28.02.2019 | 89 | 10% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella. | € 13.41 |
4185 | Tapolan Parrillat Black Label | 04.05.2017 | 82 | Mustaleima 15%, hyvä pinta, mehevä ja lihaisa, juustoa tuskin koskaan käytetty makkarassa näin paljon, vaikka hyvä massa, niin juusto maistuu joka välissä, mutta juusto oikein hyvälaatuista | € 11.04 |
4122 | Korian Palvilihan Nautachorizo | 29.12.2016 | 92 | Hyvä kuori, mausteet tuntuvat pienenä poltteena koko maistelun ajan, chiliä sopivasti, antaa mukavan säväyksen makkaraan jakautuen tasaisesti ilman piikkejä, liha todella hyvälaatuista jauhettuna oikeaan karkeuteen, tyypillisen epätyypillinen makkara, joka antaa hyvän suutuntuman ja puruvastuksen, jälkimaku kestää pitkään. | € 14.70 |