Arvostellut makkarat:

Haetaan: %huono

Löydetty osumia: 120 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58
5182Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki 05.12.202473Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen.€ 12.30
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
5045Neittamon Napsahtava Nakki 31.08.202344Suolainen, savuinen, mehukas, väri penertava, tunkkainen hiukan huono maku€ 14.90
4993Chef Wotkin's Sörkan Nakki 09.02.202367Lihaa löytyy, suolaa, mausteitakin, kuori jää suuhun pyörimään, rasva jotenkin huonon tuntuinen, puruvastus kateissa, napakampi voisi olla, savuinen.€ 19.13
4989HK Kabanossi® Chorizo Grillimakkara 26.01.202354Lenkkimäinen pehmeä rakenne, tuntuu kuin paprika tai chili vain viskattu tavanomaiseen makkaramassaan,, tuotekehitys jäänyt tekemättä, suussa pikkuisen polttelee mutta kokonaisuudessaan esitys resonoi huonosti käsityksen hyvästä makkarasta kanssa.€ 8.31
4926Cepamdesiņas Nākotne Svētku 11.08.202270Rakenne irtonainen, nestettä ja rasvaa irtoaa runsaasti, paksuhko kuori, ulkonäkö lupaa paljon, mutta makkara vastaa huonosti ulkonäen antamaa mielikuvaa, jotain makua on havaittavissa mutta massa epämääräinen.€ 7.00
4925Snellman Savu Eetvartti 11.08.202256Mieto maku kuin savua lisätty tavalliseen makkaraan, joku rautaisen tuntuinen maku, joku huono rasvan tai vastaavan maku, hiukan pehmeä massa, jotenkin geelimäinen sidosaine mukana.kuori hiukan paksuhko€ 9.58
4918Lite Bättre Kana Grillimakkara 30.06.202241Aika mauton, jauhoisen tuntuinen, sekava makumaailma, parasta hiukan palanut kuori, mutta puuttuu rasvaa ja vähän muutakin, joittenkin mielestä hiukan huononmakuinen.€ 12.20
4788HMT Iberico Butifarra 03.06.202162OK kuori, mehevähkö, lihaisa, massan rakenne hyvä, maku hiukan epätasaisesti jakautunut, jokin yksittäien mauste sopii toisten mielestä huonosti, rasvaa ja suolaa mausteena, makkara pelkästä lihasta kasva vaikka hyvänlaatuisesta.€ 23.14
4732K-Menu Lihaisa Nakkimakkara 03.12.202056Kuori tuntui huonolta, maut suolaa ja rasvaa, tästä moni sinappi saa hyvän lähtöalustan, melko vaatimaton esitys, jota kuori korostaa.€ 7.27
4668HK Maakarit® Raakamakkara Palermon Mario 02.07.202061Kypsyy vähän huonosti, lämpöä lisää, possu tuoksuu, rasvaa, valmistus ajan kanssa, mausta löytyy yrttetjä.€ 14.25
4660Atria Hiillos Grillimakkara Kana 25.06.202048Maku mieto toimii hyvin sinapin alustana, kuori kova, makkara huono, pehmeä mössö, suolaa maustena, leipomoammatillinen tuote.€ 4.65
4504Poutun A-luokka 09.05.201949Puruvastus huono, mössöinen massa, lämmitys pehmentää, rasvaa todella paljon, jokin sivumaku erottuu, hapan, joku yrtti lipstikka? Aika vaatimaton esitys.€ 4.75
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4442Palvimestarien Vanhanajan Lenkki 06.12.201841Massa huono ja tasainen, jättää puruvastuksen tarjoamatta,kuori heikko, mausteutus ohut.€ 13.00
4420Kiven Luomunakki 25.10.201863Kuori omituinen, lohkeaa huonosti, massa jotenkin pehmeä epänakkimainen, suolaa ja pippuria, kuyivahko esitys, lihaa varmasti.€ 19.43
4407Tammisen Luomu Grillimakkara 06.09.201843Luomu. Kuori vähissä, jotenkin pistävä metallinen maku, omituinen mauste valtaa suun, makumaailma tuntuu hyvin huonolta, hiukan puruvastusta, mitä tämä on?€ 13.06

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //