Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vastaava

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5064Tapolan Sweet Hot Dog Nakki 26.10.202373Tulinen makkara tietyssä määrin, sokeria tai vastaavaa makeutusainetta käytetty, voimakas chili pyrkii esiin makeuden alta, vaikkei sfääreihin ylläkään, massa kohtuulisen rasvaisen tuntuinen, erikoinen makuyhdistymä, joka jakaa mielipiteitä. € 12.28
5026Palvilahan Nautamozzarella Hot-Dog Makkara 25.05.202388Rakenne agraarisen rouhea, tanakkaa tavaraa, ilmeisesti koko nautaa tai vastaavaa, pippuri osuu kitalakeen, mutta mausteet pikkasen epätasaiset, keinokuori hiukan himmentää makkaran kokonaisvaikutelmaa, mutta varmasti tällaisellekin on jokin tarkitus olemassa, parasta tässä makkarassa tukevat mausteet.€ 16.54
5008Pouttu Lenkkimakkara 13.04.202349Keinokuori poistettava kylmänä kiinteämpi, lämmitys tekee pehmeäksi suuhun leviäväksi mössöksi, maut kateissa, juhlavuoden makkara? Lievä savun tai vastaava maku, kokonaisuudessa rasva ja suola pääosissa.€ 7.17
4925Snellman Savu Eetvartti 11.08.202256Mieto maku kuin savua lisätty tavalliseen makkaraan, joku rautaisen tuntuinen maku, joku huono rasvan tai vastaavan maku, hiukan pehmeä massa, jotenkin geelimäinen sidosaine mukana.kuori hiukan paksuhko€ 9.58
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4297Palvimestarien Pitkä Herkkunakki 04.01.201849Makea, maku hyvin vähäinen, joku mauste tai vastaava aiheuttaa häiritsevää suurta sivumakua, puhjoinen ehkä, mauste tekee maun hyvin sekavaksi nakissa, rakenne ilmava, massa juuri anna puruvastusta, sinappi tarpeen, suolapala, vähän kuin cocktail nakki yleisilmeeltään, 30% sopuilua hinnassa.€ 14.16
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
4095Chef Wotkin's Hirvilenkki 27.10.201676Lihaa on, timmi rakenne, jopa liian tiivis, savun tai muun vastaavan maku tuntuu, pippuria löytyy, massa tuntuu jotenkin kuivalta, tiukka massa vaatii hiukan liian tiukan kuoren ympärilleen. Lihaa 30% hirvestä.€ 12.90
4032Suomisen Herkkumooses 23.06.201671Kiinteä, rasvaa on, pippuri ja suola aluksi tuntuvat ainoilta mausteilta, melkoisen mehukas, lihaprosentit varmastikohdallaan, kuori aika hyvä, eroaa merkittävästi popgrillistä kuitenkin, varovasti maustettu, jotain jäi kaipaamaan, vastaavantasoisia makkaroita paljon liikkeellä.€ 8.65
3906Kartanon Herkkulenkki 10.09.201584Sipulia tai vastaavaa maistuu, saa makkaran maistumaan miellyttävältä, mausteitakin löytyy jonkin verran, rakenne sopivan ropivan tanakka, vaikkei rouhea olekaan, mausteutus tasapainoinen.€ 4.70
3521Julkujärven Pekoni-omena Grillimakkara 26.06.2013791,68% omenaa, lämpenee hyvin ja saavuttaa helposti korkean lämpötilan myös sisältä, kuori tiukka makkaramassa myös tiukahko, halkeillut kärsinyt kuori, makkara syötävän hyvä, lihaa mukavasti, massassa lihabiittejä, pippuria lääkärin määräystä vastaavasti, maku on monipuolinen, makkarasta jää hyvä jälkimaku mieleen,€ 14.00
3452Thaimaalainen Sikamakkara 31.01.201348Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea.€ 6.00
3355Poutun Bull*hit Härkägrilleri 31.05.201279Sitä ihteään, makumaailma hiukan erilainen, tummaa lihaa, naudan tai vastaavan, massa tuntuu suhteellisen karkealta suussa vaikka muulta näyttääkin, kuori kelvollinen ja rapea.€ 10.00
2895Portin Ukkopekka Juustokuulat 10.02.2009858% juustoa, jääkaappilämpöisenäkin juusto otti ja tuntui! tuntui myös lämmitettynä ja rasvanmakukin tuli esiin, maukas pieni suupala, pippurinen jälkimaku miellyttävä. Helposti voisi lisätä keittoon tai vastaavaan.€ 9.95
2764Max&Moritz Peened Grillvorstike 22.04.200894Tiukka keinotekoinen kuori, mehevä kohtuullisen rasvainen mutta sopivasti, pehmyt rasvan maku, maustetta havaittavissa, muskottia tai muuta vastaavaa, mausteet tasapainossa, monipuolinen maku, suhteellisen kevyt.€ 4.36
2599Huhtahyvät Leijona-lenkki 08.05.200775Ei tarvi sinappia, vastaavaa ei ole tavattu Suomessa, mehukas, sipulinen purjomainen vaikutelma, makua, potkua reippaasti alussa jatkuen kohtuullisen pitkään, kuori syötävissä siinä ja muunneltava? Suolaa vähemmäksi?€ 7.50
2391Perniön Lihan Yönakki 14.03.200688Napsahtaa! Kuori -erittäin- hyvä, paljon lihaa eikä niin rasvainen kuin suurten tuottajien vastaavat esitykset,täyteisyyttä ehkä lisää kaipaisi nakkiin tai massaa jopa karkeammaksi.€ 9.50
537AS Adavere Simmanivorst 24.06.199778Rasvainen; läskiä vähemmän kuin vastaavassa aikaisemmin testatussa.€ 4.54

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //