Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valkosipulin

Löydetty osumia: 21 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4877KAi NORISI MESOS Karštai Rūkytos Dešrelės 31.03.202282Lihaa runsain mitoin, valkosipulin maku vallitseva, rakenne karkean miellyttäväm, massan seassa rekiä joista lienee juusto lähtenyt liikkeelle, sen varran mehevyyttä, monipuolinen maku, puruvastus hyvä.€ 9.96
4667Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi 02.07.20208060% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua.€ 2.23
4153Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari 02.03.201767Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus.€ 10.00
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4133Lest & Lammas Krakoovi 12.01.201789Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku.€ 8.00
3507HK KabanossiŽ Spesiaali 30.05.201371Lämmittäminen tekee hyvää tälle makkaralle, rakenne hieman karkea tarjoten kohtuullisen puruvastuksen, leikkikuori, kuorijäljitelmä hiukan häiritsee, kaipaisi jotain lisää, sinappi hiukan korjaa ja antaa lisää makkaralle, valkosipulin häivähdys maussa. € 12.63
3496Savumajan Valkosipuligrilli 02.05.201377Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta.€ 10.60
3493Linnawursti 02.05.201373Napsahtava kuori, vaikka tuntuukin suussa hiukan paksuhkolta pureskella, makkaramassan jauhatus karkea, mehevä, valkosipulin vivahde tuntuu maussa, maustetutus aiheuttaa hiukan makeuden harhan ja suolan lisätarpeen tunteen, tuoksussa ja suussa tuntuu kuitenkin aitosianliha pekonisella kierteellä, runsas rasvaisuus luo juustoisuuden tunnun, rasva peittää muut maut ja mausteet. € 8.22
3447Wurst Fennica Puolalainen Valkosipulimakkara 03.01.201394Hieman vetelä,, paljon nestettä irtoaa eli grillillä savua nousisi, yrttejä ja mausteita runsaasti, mukava valkosipulin puraisu. Hyvä lampaansuoli€ 19.90
3232Savuhovi Grillikeisari 11.08.201189Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa.€ 16.95
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
2873Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 02.12.200869Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna.€ 10.49
2819Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli 19.08.200883Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä.€ 11.40
2771Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri 29.04.200883Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti.€ 12.50
2184Pajuniemen Helsinkiwursti 08.02.200575Hyvää tavaraa mutta kuitenkin keinokuoressa. Lihaisa ja valkosipulinen tuote. Rakenne ja taikina napakkaa ja lähes täydellisen oloinen.€ 11.89
1993Forssan Metsästäjän Nakki 16.03.200475Rakenne perinteinen : napakka ja napsahtava. Valkosipulin makua vähemmän kuumana kuin kylmänä.€ 7.50
1914Gero Geick Yrttibratwurst 21.10.200395Mausteinen. valkosipulinen. mehukas. Enemmän rasvaa / sikaa kuin normaalibratwurstissa. Oreganoa. Tasapainoiset mausteet. Vähän sitkeä kuori.€ 12.61
1816HK KabanossiŽ Valkosipuli 27.05.200383Pirteä. Valkosipulia. mutta ei liikaa. Ei kuitenkaan liian ohuen makuinen. Ei valkosipulin vihaajille.€ 5.50
1351Gero Geick Valkosipulibratwurst 08.05.200178Valkosipulia riittävästi : peittää muun maun. Lihaisaa. ei tönnköä. Hieman jänteitä. Sopii hyvin valkosipulin ystäville.€ 12.61
1094Pajuniemen Helsinkiwursti 28.03.200093Vanha tuttu. hyvä maku. Napakka rakenne. miellyttävä valkosipulin tuoksu.€ 9.92

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //