Arvostellut makkarat:

Haetaan: %taikina

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4577Metsärannan Peurapätkä 31.10.201967Rakenne aika ok, kurori halkeaa koska lämmitys turvottaa makkaran kaksinkertaiseksi volyymiltään, kuivahko, makkara suorastaan pursuu kuorestaan, väri tummanpunerva, kuin taikinaan olisi laitettu lusikallinnen liikaa leivinjauhetta. € 11.90
2617Chef Wotkin's Lampurinnakki 05.06.200783Hyvä kuori ja taikina, ei aivan tavanomainen, mehevä! Hyvä syötävyys, pitkä pippurinen jälkimaku, chiliä, suolaa ja rasvaa sopivasti, hyvä viimeisilleen mietitty paketti. Sopii myös niille, jotka eivät sikaan koske.€ 14.90
2436Chef Wotkin's Pustan Grilleri 06.06.200685Paprikainen punertava väri. Maussa pippura melko paljon, vahva elämys ja myös chiliä löytyy. Kuori on hyvä ja tukeva ja taikinan rakenne karkea. Mausteita on runsaasti kokonaisuutenakin, eikä siksi välttämättä uppoa ihan kaikille.€ 11.90
2342Helsingin Makkaratehtaan Pekonimakkara 22.11.200570Pippuri näkyy taikinassa. Maistuukin kivasti. Tiukka rakenne. Miellyttävä jälkimaku ottaen huomioon runsaat pippurit. Massa on tanakka. Kokonaisuutena oikein hyvä ja ilmeisen hyvistä raaka-aineista tehty, ammattimaisella otteella.€ 11.00
2320Wieninnakki 11.10.200550Huono kuori, joutuu jyystämään purtaessa. Suola maistuu häiritsevästi. Ei juuri muita makuja. Aika hyvä rakenne ja taikina. Tiukka massa.€ 4.98
2303Lihameisterin Paroni Praevorst 16.09.200580Valkopippuria melko paljon. Lihan maku ei kuitenkaan katoa minnekään. Pehmeähkö taikina ja muutenkin hieman lötkömäinen. Todellinen raakamakkara kylläkin, sillä liha hieman punottaa. Jälkimaku on hyvä.€ 4.40
2295Paparazzi 09.07.200555Suolainen, rasvainen ja kaiketi sipulinen. Lihaisa ja rapea kuori pitää robustin taikinan kasassa. Jälkimaussa suolaa ja pippuria.€ 11.49
2268Kauppiaan paras grillimakkara 20.07.200573Omaa makua niukasti, makeahko sinappi sopii hyvin. Taikina voisi olla hieman karkeampikin mutta kuori on hyvä. Grillissä kannattaisi kokeilla, voisi sopia paremmin.€ 5.18
2237Rakvere Grillimeisteri tex-mex 10.05.200540Ihraa ja Rasvaa! Kummallisen tulinen jälkimaku. Taikina epätasapainoinen ja rankka kokemus. Tuote on ylirasvainen, limainen. Kange menee helposti tulisuuden takia. Hyville hampaille ja galvanoiduille vatsoille. Helmi -palstojen toimittajien surma.€ 12.50
2197Brennecken valkosipuli bratwurst 01.03.200560Ei juurikaan maksamakkaramaisuutta, lievästi pliisu, mausteet harvassa, taikina hyvä, perusbratvursti.€ 11.60
2184Pajuniemen Helsinkiwursti 08.02.200575Hyvää tavaraa mutta kuitenkin keinokuoressa. Lihaisa ja valkosipulinen tuote. Rakenne ja taikina napakkaa ja lähes täydellisen oloinen.€ 11.89
2157HK:n Aitonakki 23.11.200478Täysperusnakki. Suutuntuma ok. Taikina hieman löysähkö. kuori ei ihan sopiva. saattoi johtua paistosta. Sinälläänkin kyllä hyvä kuori. Sopii muusin kanssa hyvin. Teollista sivumakua ei havaittavissa.€ 5.90
2148Woro Kraakovi 02.11.200483Vankka lihataikina reilun rasvan kanssa. Slaavilaisvireinen rehti maalaismakkara. Tasapainoisesti ravitseva.€ 4.00
2145Savupoikien Savupoikalenkki 02.11.200445Savu hallitsee tuoksua. maku loiva. Taikina niukkaa purtavaa: rasvaa puuttuu?€ 5.90
2016Original Rostbratwurst Nürnberger 13.04.200480Yrtit maistuu. hyvä taikina. lajinsa valioita. Jälkimaussa valkopippuria. muuten tasainen maku.€ 9.00
1999Kuokkamies Lakeusmakkara 23.03.200465Rasvaa niin että roiskuu syödessä! Karkea massataikina hyvä ja lihaisa. Aluksi vähän mauton. Pippurinen jälkimaku. Tuote ei aivan tasapainoinen. tuotetta kannattaa vielä vähän kehitellä.€ 17.00
1753Poutun Ruisryynäri 18.02.200385Asianmukainen kuori; hyvänlainen taikina.€ 4.16

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //