4577 | Metsärannan Peurapätkä | 31.10.2019 | 67 | Rakenne aika ok, kurori halkeaa koska lämmitys turvottaa makkaran kaksinkertaiseksi volyymiltään, kuivahko, makkara suorastaan pursuu kuorestaan, väri tummanpunerva, kuin taikinaan olisi laitettu lusikallinnen liikaa leivinjauhetta. | € 11.90 |
2617 | Chef Wotkin's Lampurinnakki | 05.06.2007 | 83 | Hyvä kuori ja taikina, ei aivan tavanomainen, mehevä! Hyvä syötävyys, pitkä pippurinen jälkimaku, chiliä, suolaa ja rasvaa sopivasti, hyvä viimeisilleen mietitty paketti. Sopii myös niille, jotka eivät sikaan koske. | € 14.90 |
2436 | Chef Wotkin's Pustan Grilleri | 06.06.2006 | 85 | Paprikainen punertava väri. Maussa pippura melko paljon, vahva elämys ja myös chiliä löytyy. Kuori on hyvä ja tukeva ja taikinan rakenne karkea. Mausteita on runsaasti kokonaisuutenakin, eikä siksi välttämättä uppoa ihan kaikille. | € 11.90 |
2342 | Helsingin Makkaratehtaan Pekonimakkara | 22.11.2005 | 70 | Pippuri näkyy taikinassa. Maistuukin kivasti. Tiukka rakenne. Miellyttävä jälkimaku ottaen huomioon runsaat pippurit. Massa on tanakka. Kokonaisuutena oikein hyvä ja ilmeisen hyvistä raaka-aineista tehty, ammattimaisella otteella. | € 11.00 |
2320 | Wieninnakki | 11.10.2005 | 50 | Huono kuori, joutuu jyystämään purtaessa. Suola maistuu häiritsevästi. Ei juuri muita makuja. Aika hyvä rakenne ja taikina. Tiukka massa. | € 4.98 |
2303 | Lihameisterin Paroni Praevorst | 16.09.2005 | 80 | Valkopippuria melko paljon. Lihan maku ei kuitenkaan katoa minnekään. Pehmeähkö taikina ja muutenkin hieman lötkömäinen. Todellinen raakamakkara kylläkin, sillä liha hieman punottaa. Jälkimaku on hyvä. | € 4.40 |
2295 | Paparazzi | 09.07.2005 | 55 | Suolainen, rasvainen ja kaiketi sipulinen. Lihaisa ja rapea kuori pitää robustin taikinan kasassa. Jälkimaussa suolaa ja pippuria. | € 11.49 |
2268 | Kauppiaan paras grillimakkara | 20.07.2005 | 73 | Omaa makua niukasti, makeahko sinappi sopii hyvin. Taikina voisi olla hieman karkeampikin mutta kuori on hyvä. Grillissä kannattaisi kokeilla, voisi sopia paremmin. | € 5.18 |
2237 | Rakvere Grillimeisteri tex-mex | 10.05.2005 | 40 | Ihraa ja Rasvaa! Kummallisen tulinen jälkimaku. Taikina epätasapainoinen ja rankka kokemus. Tuote on ylirasvainen, limainen. Kange menee helposti tulisuuden takia. Hyville hampaille ja galvanoiduille vatsoille. Helmi -palstojen toimittajien surma. | € 12.50 |
2197 | Brennecken valkosipuli bratwurst | 01.03.2005 | 60 | Ei juurikaan maksamakkaramaisuutta, lievästi pliisu, mausteet harvassa, taikina hyvä, perusbratvursti. | € 11.60 |
2184 | Pajuniemen Helsinkiwursti | 08.02.2005 | 75 | Hyvää tavaraa mutta kuitenkin keinokuoressa. Lihaisa ja valkosipulinen tuote. Rakenne ja taikina napakkaa ja lähes täydellisen oloinen. | € 11.89 |
2157 | HK:n Aitonakki | 23.11.2004 | 78 | Täysperusnakki. Suutuntuma ok. Taikina hieman löysähkö. kuori ei ihan sopiva. saattoi johtua paistosta. Sinälläänkin kyllä hyvä kuori. Sopii muusin kanssa hyvin. Teollista sivumakua ei havaittavissa. | € 5.90 |
2148 | Woro Kraakovi | 02.11.2004 | 83 | Vankka lihataikina reilun rasvan kanssa. Slaavilaisvireinen rehti maalaismakkara. Tasapainoisesti ravitseva. | € 4.00 |
2145 | Savupoikien Savupoikalenkki | 02.11.2004 | 45 | Savu hallitsee tuoksua. maku loiva. Taikina niukkaa purtavaa: rasvaa puuttuu? | € 5.90 |
2016 | Original Rostbratwurst Nürnberger | 13.04.2004 | 80 | Yrtit maistuu. hyvä taikina. lajinsa valioita. Jälkimaussa valkopippuria. muuten tasainen maku. | € 9.00 |
1999 | Kuokkamies Lakeusmakkara | 23.03.2004 | 65 | Rasvaa niin että roiskuu syödessä! Karkea massataikina hyvä ja lihaisa. Aluksi vähän mauton. Pippurinen jälkimaku. Tuote ei aivan tasapainoinen. tuotetta kannattaa vielä vähän kehitellä. | € 17.00 |
1753 | Poutun Ruisryynäri | 18.02.2003 | 85 | Asianmukainen kuori; hyvänlainen taikina. | € 4.16 |