Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pinnasta

Löydetty osumia: 7 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4619Palvilihan Palvimakkara 06.02.202063pinainen muovikuori poistetava, laadukasta lihaa, lihaa paljon, kiinteä massa, käristyy kivasti pinnasta, rasva, liha ja suola pääosissa, jotain sidosainetta varmasti käytetty, leikkelemakkaran tunnelmaa.€ 9.50
4410Tammisen Luomu Kuoreton Nakki 27.09.201848Rasvaisen tuntuinen sekä sisästä että pinnasta, sisältä erityisen rasvainen, mutta lämmitys tuo rasvan ja muunkin maun lievän tai pahemman epämiellyttävyyden esille, vaikea sanoa mikä on vikana, mutta useimmille riittää yksi palanen.€ 13.06
3922Harjun Valkosipuli-Yrttimakkara 01.10.201593Kokonaisia mausteita löytyy, erityisesti leikkauspinnasta, punaista, vihreää ja keltaista, mustaa pippuria löytyy myös, täyteläinen maku, mehukas, rakenne karkea, chiliä löytyy, rasvaa riittää vaikka nesteitä poistuukin lämnmityksessä, makua paljon kokoa ajan vaikka varsinainen polte puuttuu, chiliä pitkässä jälkimaussa,€ 24.00
3742Jose Montana Butifarras 02.10.201474Rankka robusti rakenne, kutteri ollut lomalla tai makkara kiertänyt sen kaukaa, isoa läskibiittiä riittää massassa, suoramainen makkara, yrttejä, valkopippuria maussa, rasva erottuu leikkauspinnasta, yrttejä jälkimaussa. Jopa liian rankan karkea kokemus.€ 17.90
3726Rannarootsi Kuldne Grillvorst 04.09.201470Kuori liian tiukka sitkeähkö, rasvaa riittää, leikkauspinnasta irtoaa rasvaa, reiluja rasvabiittejä massassa, mausteitakin tulee esiin rasvan alta piilosta,joku erityinen tunnistamaton mauste dominoi makua.€ 5.50
3411Korian Palvin Pippurigrilli 27.09.201269Leikkauspinnasta tihkuu nestettä, massa tasaisempi, mausteutus bratwurstimainen, rasvaisen tuntuinen, suolaa löytyy myös, suuhun jää miellyttävä maku, kuori voisi olla rapeampi, massa kosteantuntuinen, pippuri ryömii hyvin hitaasti esiin jälkimaussa.€ 10.50
3347Atria Wilhelm Feta-mustapippuri 16.05.201279Aluksi juusto pursuu leikkauspinnasta, juusto maistuu, juusto tuoksuu, juusto juoksee, juusto peittää alleen makkaran pippurin, lämpenee jotenkin hitaasti, jotain muuta kuin perusgrillimakkara, makkarassa tuntuu erikoisen paljon monia erilaisia makuja, mutta jälkimaku on mukavan tasainen.€ 10.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //