4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4048 | Grillimaisteri Eili URHO Grillimakkara | 28.07.2016 | 84 | Kunnon perusgrillimakkara, mehukas ja lihaisa, joku hapahko sivumaku, massasta erottuu liha ja rasvabiittejä, maukas, kaikki OK, pieni luusirulisä vie tuotteen askeleen lähemmäs peruslihantuotantoa tai ainakin muistuttaa siitä. | € 7.30 |
3492 | Savumajan Sikaihana-lenkki | 02.05.2013 | 68 | Massa jämäkkä, lihaisan kiinteä, maku kuitenkin tasapaksun samanlainen alusta loppuun, joku voisi sanoa tasalaatuinen, makumaailma huiputon, suola ja pippuri tuntuvat, peruslihaisa lenkki, perusmausteet. | € 10.10 |
3437 | Wöro Röstsibula Grillvorst | 29.11.2012 | 75 | Kanaa 37%, sikaa 20 ja nautaa 6, peruslihainen, perusgrillimakkaran oloinen, hyvä suolaisuus, rakenne hiukan epätyypillisen poikkeavanlaatuinen, rasvan ja lihan kombinaatio oikea, sipuli tuntuu tuoksussa ja maussa, massassa tummia sipulisattumia. | € 4.80 |
3433 | Wigrenin Herkkusiskonmakkara | 29.11.2012 | 76 | \"pikkusiskonmakkara\" pursotettuna lampaansuolen paksuuteen, tuntuu lihaa, napakka pakkaus, vaalean värinen mutta ruskettuu kivasti parilapinnalla, peruslihaisa makkara, maussa muutakin kuin lihaa, siirtää nälkää. | € 9.90 |
3161 | Prior Rřkt Kjřttpřlse Uten Skinn | 24.02.2011 | 71 | Kuoreton, tuoksui savulta, tasainen massa, toisella riitti neljänosa makkaraa toinen olisi voinut lisää ottaa, hiukan mieli vaihteli maistajasta toiseen, peruslihalenkkimäinen maku. | € 8.49 |