Arvostellut makkarat:

Haetaan: %perusliha

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4048Grillimaisteri Eili URHO Grillimakkara 28.07.201684Kunnon perusgrillimakkara, mehukas ja lihaisa, joku hapahko sivumaku, massasta erottuu liha ja rasvabiittejä, maukas, kaikki OK, pieni luusirulisä vie tuotteen askeleen lähemmäs peruslihantuotantoa tai ainakin muistuttaa siitä.€ 7.30
3492Savumajan Sikaihana-lenkki 02.05.201368Massa jämäkkä, lihaisan kiinteä, maku kuitenkin tasapaksun samanlainen alusta loppuun, joku voisi sanoa tasalaatuinen, makumaailma huiputon, suola ja pippuri tuntuvat, peruslihaisa lenkki, perusmausteet.€ 10.10
3437Wöro Röstsibula Grillvorst 29.11.201275Kanaa 37%, sikaa 20 ja nautaa 6, peruslihainen, perusgrillimakkaran oloinen, hyvä suolaisuus, rakenne hiukan epätyypillisen poikkeavanlaatuinen, rasvan ja lihan kombinaatio oikea, sipuli tuntuu tuoksussa ja maussa, massassa tummia sipulisattumia.€ 4.80
3433Wigrenin Herkkusiskonmakkara 29.11.201276\"pikkusiskonmakkara\" pursotettuna lampaansuolen paksuuteen, tuntuu lihaa, napakka pakkaus, vaalean värinen mutta ruskettuu kivasti parilapinnalla, peruslihaisa makkara, maussa muutakin kuin lihaa, siirtää nälkää. € 9.90
3161Prior Rřkt Kjřttpřlse Uten Skinn 24.02.201171Kuoreton, tuoksui savulta, tasainen massa, toisella riitti neljänosa makkaraa toinen olisi voinut lisää ottaa, hiukan mieli vaihteli maistajasta toiseen, peruslihalenkkimäinen maku.€ 8.49

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //