5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
5089 | Taste Of Deutschland Red Bratwurst | 25.01.2024 | 81 | 14% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen. | € 11.08 |
4964 | Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara | 03.11.2022 | 86 | Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen. | € 19.90 |
4560 | Wildea Pororyynimakka | 26.09.2019 | 69 | Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi. | € 11.80 |
4430 | Moutevelis Kalamata Sausages With Orange & Red Vine | 01.11.2018 | 72 | Lihaa! Lihaa klönsseinä rasvaklönttien lomassa, selkeä ero tässä makkarakulttuurissa vallitsee verrattuna kotimaiseen, joku voisi toivoa, että kutteri tai millä sitten makkaraa oli jauhettu, olisi ollut hiukan suurennalla nopeudella, maut olivat pääosin lihaa, rasvaa ja hiukan suolaa, todellinen maalaismakkara. | € 10.90 |
4378 | Chef Wotkin's Pekonigrilleri | 05.07.2018 | 68 | Suolainen ja rasvainen, massa suhteellisen karkea, sopiva puruvastus, vähän muutakin mukana, maku pääosin rasva, kuori hiukan hinkkailee vastaan. nuotiomakkara, joka ei pelkää luovuttaa ylimääräistä rasvaa liekkeihin. | € 11.90 |
4028 | Grillimaisteri World Fenkoliraakamakkara | 02.06.2016 | 72 | Fenkoli maistuu voimakkaasti, yrttejä paljon, jotenkin epätasapainoinen, joillekion liian kukkeanmakuinen, alkupuolella pippuri vähän hyökkäsi mutta tasoittui myöhemmin, valmistustapa ei ehkä suosinut makkaraa, lisää lämpöä makkara kaipasi. | € 10.63 |
3796 | Savuhovi Marskinwursti Bockwursti | 26.02.2015 | 56 | Mielenkiintoinen, mutta vähemmän miellyttävällä tavoin, massa sisältää epätasaisesti jakautunutta, läskiä, mausteita, chiliä. balanssi karussa kaikin osin, massa hajoaa suussa, makkara piittaa millä alas huuhdellaan, vichykin käy kun silmät kiinni juo, mitä on makkaralla tavoiteltu? Idea jotenkin hukassa. | € 14.96 |
3610 | Pirkka Lihaisa Grillimakkara | 02.01.2014 | 69 | Käytetty sian- ja broilerinlihaa, pehmeän ja lihaisan tuntuinen, löysän ja lihaisan välimuoto, hiukan rasvainen, mausteita jonkin verran, pippuria pääosin, rasvainen tuntuma jää suuhun, jälkimaussa myös pippuria. | € 6.00 |
3510 | Harjun Chorizo Tuoremakkara | 30.05.2013 | 88 | Kuori ohut, tuoksu yrttinen, rouheinen rakenne kuten tuoremakkaralle kuuluu, aluksi mausteet vaimeat mutta voimistuvat hetken kuluttua, maku leviää kurksusta poskiin ja ylöspäin, tasapainoinen mutta vähän lisää mausteisuutta joiltakin osin kaipaisi, ehkä lisää paprikaa tähän chorizotyyppiseen makkaraan? tuore chili on jakautunut hiukan epätasaisesti, voimakkaat mausteet, sopii chilin ystäville vaikka AKS:n Aito Chorizo -äärisiipi ei ollutkaan täysin tyytyväinen, makkara tuntui kuivalta ja jätti kuivan tunteen suuhun. | € 17.50 |
3396 | Pajuniemen Helsinkiwursti Naga Morich | 23.08.2012 | 86 | Vähän erilainen tuoksu makkarassa, sieltä chili hiipii suuhun, massa hyvin tukeva kaipaa pureskelua, kuori hyvä makkaran lihapitoisuus korkea, chili tulee pääosin jälkimaussa suuntäyttävänä, chili yltyy polttavaksi jälkimaussa, sopiva sellaiselle joka hakee makkarasta chilin poltetta poskiinsa! | € 14.50 |
3348 | Tapolan Viiden Tähden Rillimakkara -Timo Jutila- | 16.05.2012 | 58 | Hötömpi massa makkarassa, purutuntuma heikko, missä maku? Makkara kaipaa sinappia, kuori kuitenkin katkeaa miellyttävästi, kuoressa lämmityksestä läikkiä, niistä makua kuoreen, makkaran maku koostuu pääosin rasvasta ja pippurista, sinappi tukee makkaraa, nyt rillataan kakkosketjun grillimakkaraa! | € 9.00 |
3327 | Savuhovi Peijakas Riistanakki | 29.03.2012 | 58 | Napsuva nakki, maku on pitkä, muttei maukas, joku mauste dominoi, lihaa paljon ja tuote maistuu lähinnä lihalta. Tätäkään makkaraa valmistustapa suosinut yhtään. | € 21.56 |
3181 | Portin Ukkopekka Riista | 05.05.2011 | 75 | Makkaran mausteet poikkeavat normaalista, vänkä maku, pippuriakin näkyy, pippurit parhaiten esissä, hyvältä maistui mutta toiselle taas ei, ehkä valmistusmenetelmä ei suosinut makkaraa? | € 13.00 |
3177 | Portin Ukkopekka Sinappihelmi | 28.04.2011 | 72 | Sinappia 10%, Rikkonainen ja pehmeä, mukana sinappia fenkolia? Kuori sitkeä, valmistustapa ei suosinut,pitkä jälkimaku maistuu erilaiselta, makkaran maku jakaa mielipiteitä paljon. | € 7.75 |
3033 | Valla Suitsusardell | 01.04.2010 | 65 | Tasainen massa, kuori osin vaikeasti purtava, maku olematon, mutta mieto sinappi täydentää kevyttä makua hyvin. | € 3.10 |
3002 | Chef Wotkin's Hirvibratwursti | 05.11.2009 | 85 | Tosinannaa! rakenne hyvä ja tiukka, savu ja suolaisuus maussa aluksi pääosassa, heikohko riistanmaku esiin vasta jälkipoltolla, alun savuisuus hälvenee pian, maistuisi varmaan grillattuna. | € 14.90 |
2957 | Chef Wotkin's Hirvi Chorizo | 08.07.2009 | 83 | Rakenne todella tiukka melkein liiankin, pippuria todella runsaasti ja liikaa, mausteet osin epätasaisen jakautuneesti , rasva suorastaan suihkusi tiukan kuoren raoista, massassa läskiä pieninä biitteinä, erittäin pitkä ja voimakas jälkimaku. | € 11.50 |
2891 | Nappula Kuoreton Pikkunakki | 03.02.2009 | 52 | Koostumus napakka kylmänä samantuntuinen, mausteita puuttuu, suolaa hiukan, keskivertosinappi tekee hyvää nakille muttei arviolle. | € 15.00 |
2885 | Atria Atrilli Grillimakkara | 20.01.2009 | 55 | Kylmänä timmimpi, kypsennys pehmensi rakenteen hötöksi, maku muodostuu pääosin rasvasta ja suolasta, kuori oli syötävää siinä ja siinä, ilmeisesti kuoren paksuus takasi sisällön pitkään lämpimänä pysymisen, makkara varmasti kotiotteluiden väliajan myyntimenestys. Tarjousta hinnassa. | € 1.25 |