4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4142 | Emstaler Höhe Wildschwein Bratwurst | 02.02.2017 | 83 | Lihaa runsaasti joittenkin mielestä hiukan kuiva, sivumaut puuttuu, laadukasta lihaa, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4141 | Emstaler Höhe Schwein Bratwurst | 02.02.2017 | 80 | Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
2949 | Chef Wotkin's Butifarra Choritzo | 25.06.2009 | 90 | Rakenne robusti epäsuomalainen,kuumassa makkarassa mausteet todella tuntuivat, eivätkä jättäneet kylmäksi tuoremakkaran jäähtyessäkään, mukana pieniä läskinpaloja, pippurin ja paprikan makua, todella pitkä ja miellyttävä jälkimaku! | € 14.90 |
981 | Vom Hofe Thüringerin Grillibratwursti | 07.09.1999 | 60 | Hieman liian kuumassa. makkara kuivahti. Maku kuitenkin yllätävän voimakas. | € 6.72 |