Arvostellut makkarat:

Haetaan: %A-LK GRILLIMAKKARAT

Löydetty osumia: 1203 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5245Korpelan Hunaja-jalopeno Grillimakkara 24.06.202581Kuori hyvä, massa tasalaatuinen, maku pehmeä, pippuria löytyy, rasva hyvälaatuista, pippuri ja mausteet, miellyttävä suutuntuma riippumatta massan karkeudesta, hiukan erilainen tuote, joka poikkeaa ja on samalla tyypillisenoloinen, sianliha(Suomi). € 10.68
5243Chef Wallin Chorizo Mausteinen Grillimakkara 24.06.202570Hintaa soviteltu, kuori mukavan rapea, chili tuntuu voimakkaana, chiliä paljon mutta makkaran massa kuohkea, puruvastus puutteellinen, tavoitteet varmaan korkealla mutta lässähtää lämmityksessä, massa ryynimäinen, vaikkei ryynejä löydy, massan rakenne epätyydyttävä, vaikka mausteita löytyykin, sianliha(Suomi).€ 10.79
5242Savo-Karjalan Rouhea Krakovan Grilleri 24.06.202588Hyvin rasvaisenoloinen, chili vaikuttaa taustalla, chili tuntuu kielen päällä, pikantti tasainen maku, jälkimaussa chilin tuntua, sianliha(Suomi).€ 17.00
5241Savo-Karjalan Rouhea Savuwursti Grilleri 24.06.202579Savunmakua löytyy, lihaisa, rasva tuntuu hyvänlaatuiselta, hyvä kokonaisvaikutelma, pippuri tulee esille myös jälkimaussa tasapainoisesti, sainliha(Suomi).€ 17.00
5239HK Maakarit® Meksikon Hidalgo 12.06.202579Sulaneen juuston sijalle muodostuu graatereita, polte tiukasti mukana jo alusta lähtien, nassan vihreät kertymät tuottavat tosi voimakkaan chilin tuntteen, kapsaiinin määrä on sillä rajalla että voi mmennä usealta yli, mutta onneksi suuri juuston määrä leikkaa tuottesta useimmille maistuvan, Kange-testi jättää sen verran varaa mausteutukselle ettei mistään ylimaustamisesta ole kyse. Sianliha(Suomi)€ 16.50
5236Pouttu Nuotio Juusto Grillimakkara 12.06.202571Juusto maistuu,surkea puruvastus, pieni pippuri, juusto niin paljon että jähmettyy hampaisiin, vaikutelma sulatejuusto, alkuperä tuntematon, rasvainen hyvin juustoinen, pinta rapeutuu kyllä, makkaran luonne rasvan ja juuston peittämä. Sianliha ja koneellisesti erotettu broilerin liha(EU)€ 7.27
5235Mattilan Savusauna Grillimakkara 12.06.202559Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rtapeurtuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan)€ 11.13
5232Chef Wotkins Mustaleima Grilleri 27.05.202580Tätä makkaraa voi syödä vaikka pitkäksi menneen rientoillan jälkeen, hijlaa jääkaapin avaten ettei hallitus herää, hyvälaatuista juustoa löytyy, hyvä rakenne vaikkei superkarkea olekaan, purutuntuma mukava, mausteet hiukan peittyy juustohunnun alle.€ 12.65
5230Atria Wilhelm Chekoni Cheddar-Pekoni 27.05.202574Juusto maistuu, kuori onnistunut, mehevä, rasvan maku sen sisään ole hyvä, hyvin tasainen jauhatus, puruvastuksesa sanomista, maussa heikko pippuri€ 9.97
5229Maku Brewing Hellesin Hyvä Olutmakkara 27.05.202591Mukava lihaisa karkea rakenne, puruvastusta riittää, yrttinen, mausteet tasapainoisesti esillä, mehukas, pippuri jää poskiin lepäämään, hyvin pitkä suuntäyteinen jälkimaku.€ 11.75
5227HK Maakarit® Inferno 23.04.202585Chiliä riittää, voimakas piikki chilitasossa, mausteet kestää Kange-testin, chili dominoi, hyvä rakenne ,joka antaa puruvastuksen, vähän tuntuu yksioikoiselta sarjassaan.€ 19.19
5226Tamminen Kipinä Kolmen Sipulin Grillimakkara 23.04.202584Lihaa löytyy, vähän makea, hyvä kuori. pehmeä suutuntuma.€ 12.36
5222Atria Wilhelm Tupla-W Grillimakkara 23.04.202566Kuori hyvä. mehevä, toisille joku yrtti potkii vastaan, muuten menee kategoriaansa, rakenne moitteeton, hyvä puruvastus, mausteita löytyy, hyvä massa, ihan kelpo makkara.€ 12.46
5221Pouttu Nuotio Grillimakkara 23.04.202565Makkaramassa kutteroitu kuohkeaksi, kuori hyvin rapea, rasvan ja suolan maut päällimmäisenä, mausteet on hyvin piilossa, rasvanmaku hiukan epätyydyttävä, lupauksia antaa, mutta puruvastus puutteellinen.€ 7.65
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5211Linnamäe Cheddari-Jalopeno Ahjuvorst 27.03.202581Cheddar 7%, mausteitä löytyy, kuorikin melko helppo, karkea rakenne,mehukas, jokin yrtti vastassa, lihaa löytyy myös, suutuntuma rasvainen, voimakas jälkimaku.€ 14.91
5209Matsimoka Ahjuvorst Mozzarella Tomaati Ja Basiilikug27.03.20258914,6% Juusto, juustoa on, leikkauspinta suurten juusto palleroisten täplittäämä, juustoa näyttää olevan todella paljon, juuaton maku kuitenkin mieto, joku yrtti tulee myös selkeällä tavalla esille, rasvaa on erimuodoissaan liikeellä, vaikka puruvastusta on, niin rakenne jotenkin irtonainen, varmaan suuren ravaisuuden takia.€ 14.70
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5202EDEKA Bayrische Curry Knacker 27.02.202562Hyvin kuohkea massan vatkaus tapahtunut , kimmoisuutta löytyy, kuori olisi hyvä ottaa pois, suolaa, kuivantuntuinen, vaikka silleen maukas että sylki erittyy tehoisasti, suolaisuus tuntuu auttavan erilaisten virvokkeiden nauttimista. Saksassa tämäntyyyppiset makkarat tarjotaan erilaisten kastikkeiden ja curryn avittamana.€ 9.98
5197TULIP Frankfurter Makkara 13.02.202586Tyylisuunnasta hiukan arrogantisti poikkeava, keinokuori kaunista makkaraa, massa kiinteä mutta lihainen ja rasvainen, makkara lupaa enmmän kuin antaa, massa karkearakentainen rasva pieninä kimpaleina seassa, mausteet melko vahvasti esillä, pippuria ja jonkinmoisia yrttejä myös.€ 13.58

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //