Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 2593
päivä: 17.04.2007      ensimaistelu
Tuote: Puten Cabanossi
valmistaja: Alpengut
maa: Itävalta
ostopaikka: SPAR, Innsbruck
luokka: tyyppi: A-lk salamimakkarat
lihaa: 120% 
rasvaa: 29% 
suolaa: 1.8%
hinta: 6.30 euroa/kg
valmistustapa: kiuaspannu
arvio: Parempi lämpinmänä, lihaisa, kuivahko, nopean kypsytyksen makkara.
pisteet: m: 15 (35) 
u: 15 (15) 
h: 28 (50) 
yht:
58 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kius Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //