Arvostellut makkarat:

Haetaan: %voimakkaana

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4906Korian Palvilihan Laavugrilli 26.05.202273Karkean lihaisa, Voimakas mausteutus, makua on, lopuksi yrttisestä mausta irtoaa joku hyvin voimakas makuvivahde, joka tuntuu salmiakkimaiselta, tuskin NH4Cl tässä käytetty, mutta mausteutus tuo esille ominaisuuden hyvin voimakkaana.€ 12.47
4598Reinin Lihan Karitsa Krakova 12.12.201970Pippureita pinnassa, vähän villasukka maistuu, karitsaako? Tiukat mausteet, rasvaisa, vaikka pippuria, chiliä ja muita mausteita, bää tuntuu maussa voimakkaana, hiki tulee pintaan, on makkaraan ladattu sen verran paljon mausteita.€ 16.80
4560Wildea Pororyynimakka 26.09.201969Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi.€ 11.80
4429Miran Pekoni-naudanliha Makkara 01.11.201877Paprikaa ja muitakin makuja paljon, tarvitaan runsaasti soveliaita virvokkeita lievittämään makuja, massa karkea, hyvin perinteinen makkara varmasti, pippuri tulee esiin jälkimaussa melko voimakkaana, suolaa suorastaan liikaa€ 12.80
3813Thulefjord Badsturřkte Lammepřlser 26.03.201578Rouhea rakenne, lampaanmaku selkeästi esillä, yrttejäkin paljon, liikaa yrttejä joittenkin mielestä, toisten mielestä lampaanmaku liian voimakkaana, tuote jakaa voimakkasti mielipiteitä.€ 20.00
3508Harjun Välimeren Karitsamakkara 30.05.201391Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali!€ 20.50
3450Wigren Cheddar Nakki 31.01.201361Cheddar 8%, juuston maku tuntuu voimakkaana kun nakin sisältö tirskahtaa naamalle, kädelle ja vähän suuhunkin, juustossa löytyy, juuston ja rasvan maku dominoi makkaraa, kuori hyvä, taas tarvitaan voimakasta sinappia antamaan jotain lisämakua tai edes erottumaan makkarasta.€ 10.00
3310Lecker Nürnbergin Bratwursti 26.01.201287Pehmyt sopivan rasvainen, toisten mielestä perusbrade toisten mielestä parhaita tavattuja, joka tapauksessa hyvin yrttinen ja maksamakkamaisuus havaittava, jopa voimakkaana tässä minibratwurstissa poiketen normi Nürnbegiläisestä bratwurstityylistä.€ 16.00
3003Makulihan Joulumakkara 26.11.200991Karkea rakenne, suutuntuma bratwurstimainen,mehukas, aluksi neilikka tuntuu, maku kehittyy vähitellen, mutta mikään maku tai mauste dominoi liian voimakkaana, pidempi tasainen ja voimakas jälkimaku, EI kaipaa sinänsä sinappia vaikka joku jo toivoikin oikeaa kotisinappia makkaran oheen.€ 13.90
3001Chef Wotkin's Hirvibratwursti Tuoremakkara 05.11.200986Timmiä tavaraa tasaisena massana, sinappi tarpeeton, metsä on makkarassa voimakkaana läsnä, hirvenlihan makuna ka katajanmarjan tuoksuna! Tämän makkaran jälkimakua ei riitä tavanomaiset juomat laimentamaan vaan tarpeen lienee snapsi!€ 20.90
2872Pirkka Parhaat Buffalomakkara 02.12.200878Kylmäpalana lihaisan karkea liha- ja rasvabiittinen robusti rakenne, lämmitettynäkin massan karkeus esillä, mukana myös runsaasti makua puhjeten voimakkaana ja pitkänä jälkimakuna pippureineen.€ 10.49
2790Ikosen Pippurigrillimakkara 03.06.200893Lihaisa, pippuri tuntuu heti alusta asti voimakkaana, maku tasapainoinen, maku sopusuhtainen sekoitus pippuria ja lihaa, maku täyttää suun, ja jatkuu pitkään viimeisen puraisun jälkeenkin, makkara ei tarvi sinappeja tai muita lisukkeita!€ 8.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //