5238 | Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri | 12.06.2025 | 91 | Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU) | € 9.42 |
5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
4548 | Chef Wotkin's Hirvichorizo Pakaste | 29.08.2019 | 88 | Hirvenlihaa 49%, kuivahko pippureita paljon ja useita, säilytys varmasti vaikuttanut makuun, kuori voisi olla paksumpi, makkara läpäisee Kange-testin vaikeuksitta mausteisuudebn avustamana, vähän lisää rasvaa muodossa tai toisessa olisi asiaa. | € 14.90 |
4242 | Culinari Lapin Karitsa Grillimakkara | 07.09.2017 | 49 | Kuori hyvin hyvin tiukka, lihaa, rakenne hajoavaa, suolaa löytyy, tuoksu on toisenlainen, omituiset mausteet, maku tympeä, pitää ottaa huomioon välisäilytys pakkasessa, joka lienee vaikuttanut merkittävästi. | € 12.50 |
790 | Chef Wotkin's Grillikiekerö | 27.10.1998 | 50 | Jämäkkä kuori. Mausteissakin löytyy. Hieman sitkeä. (Pakastaminen lienee vaikuttanut) | € 10.00 |