Arvostellut makkarat:

Haetaan: %uusi

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5162Naughty BRGR DOG Savupekoni Aurajuusto Grillimakkara26.09.202495Uusi resepti! Ohut rapea kuori, mehevä, pysyy kasassa, juusto tuntuu, juuston laatu kiitettävä, todella hyvänmakuinen, pekoni tartu hampaanväleihin, hyvin balansoidut mausteet, herkullinen, makkarapaketin pienuus ainoa miinuspuoli, uusi tähti makkarataivaalla!€ 17.57
4978Negrini Salsiccia Raakamakkara 01.12.202285huulirasvaa saa jo tuotteesta aluksi, lihaisa, mukavan karkea rakenne, pippuriakin lievässä määrin, hyvä suutuntuma, voimakas sinappi avaa uusia makuja, mutta huolimatta kaikista hyvistä puolista jotain on kuitenkin kateissa mausteiden iosalta.€ 25.56
4806Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki 26.08.202132Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen.€ 14.54
4267HK Liha & Kasvis Porkkana-palsternakka-nakki 02.11.20174227% kasvia, porkkanaa 21% palsternakkaa 6%, possuakin, kuoreton, lämmitys paranna makua, porkkanan makua aistittavissa, jos tuotekehitystä viedään eteenpäin saadaan uusi laatikkoruokatuote eineshyllyyn?€ 6.61
4246Hein Original Bockwurst Possu-chili 26.09.201748Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista.€ 8.48
4048Grillimaisteri Eili URHO Grillimakkara 28.07.201684Kunnon perusgrillimakkara, mehukas ja lihaisa, joku hapahko sivumaku, massasta erottuu liha ja rasvabiittejä, maukas, kaikki OK, pieni luusirulisä vie tuotteen askeleen lähemmäs peruslihantuotantoa tai ainakin muistuttaa siitä.€ 7.30
3582Wilhelm Grillibalkan 03.10.201364Wilhelm pakkauksessa riemastuttava uusi Atrian A-lk taulukko, makkara on Atrian A-lk taulukossa perus A-lk makkara, rasvainen, makkarassa lisättyä silavaa, maut vähissä, makkaralle sopii parhaiten kurkkusinappimajoneesi, pitäisi olla miedoista miedoin sinappi, kannattaa kokeilla uutta makkaroitten kanssa, keinokuori pitää kasassa, kohderyhmä kadoksissa, makkaran kun suuhun laittaa, jotain suuhun laittaa, maku jos sellaista löytää häipyy nopeasti mielestä. € 11.85
3228Kivikylän Lemon-Chilli Yllättävän Napakka 27.07.201192Jotain tomaattia? Rasvaa, chilin makua tulee vähitellen esiin ollenkaan hyökkäämällä, erikoinen, erityisen onnistunut uusi mausteutrus, ennenkokematon mutta miellyttävä.€ 13.00
2988Atrian Kalkkunaprinssi 24.09.200949Voi napostella mutta ei kauaa vaikka nakki mitenkään pysäyttävä ole. Jep, jep, tämä riittää eikä aiheuta tarpeita ostaa lisää vaikka taiteellisesti ratkeaakin kypsennettäessä, maku vähäinen ja pliisu, uusin paras sinapin laukaisualusta (Houston, we have a problem!)!€ 8.80
2777Wigrenin Olutnakki 13.05.200882Tavallisesta nakista poikkeava, koska karkea rakenteeltaan ja koska maku kehittyy nauttimisen aikana, pippuria ja suolaa aluksi, mehukas, hyvä suutuntuma, jotain muuta kuin \"nakit ja muusi\" sarja€ 9.90
2561Popsi Poprilli Kuoreton Grillimakkara 13.02.200750Rasvaa tuntui suussa, massa tasainen, mausteet puuttuivat, suolaa löytyy, sinapit pasransivat, parhaiten sopi uusi vahva Kotisinappi.€ 2.39
2396Handl Knoflhex Deftig Grwürzt 21.03.200663Tiivistä tavaraa, suolassa löytyy, makkara kesti lämmityksen eikä luopunut rasvoistaan, sisälämpö kohosi uusiin ennätyksiin n. 106.7 celciusta, tönkkösuolattu makkara, kestää isältä pojalle!€ 17.00
2328Chef Wotkin's Sörkan Prinsessa 25.10.200568Jo kylmäpalana maukas, ei parane kuumennettaessa, aavistus tukevuutta maussa Uusintamaisto ed. kerran 2002€ 8.90
2157HK:n Aitonakki 23.11.200478Täysperusnakki. Suutuntuma ok. Taikina hieman löysähkö. kuori ei ihan sopiva. saattoi johtua paistosta. Sinälläänkin kyllä hyvä kuori. Sopii muusin kanssa hyvin. Teollista sivumakua ei havaittavissa.€ 5.90
1220Wurstin Saunalenkki 03.10.200035Kuori uusiokäytettävissä pyörän sisäkumiksi. Ei herkkua. Sopii uunilenkiksi tai makkarakeittoon. Kiinteähkö massa.€ 6.72
661Beefgrill 17.03.199853B-luokan makkaraksi lihaisan oloinen. mutta mauton. Kaipaisi lisukkeita: pottumuusia. hapankaalia yms.€ 5.04
598Someron Täyslihanakki 07.10.199758Lihaisa; ulkkis OK; muusimakkara.€ 8.24
215Saarioisten Juustomakkara 28.11.199583Hyvää; reilusti juustoa. Vuodessa on makkaralle tapahtunut ihmeitä! Uusi B-luokan jauhomakka- roiden ykkönen!€ 5.04

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //