Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tunnista

Löydetty osumia: 14 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5191Savuhovi Pippurinakki 30.01.202591Lihan makua oli vaikea aluksi tunnistaa nykyisessä enemmän liha vihamielisessä ympäristössä, tukeva massa, pippuria kunnolla, toiset jo irvistelee, toiset muikistelee mukavan pippurin/pippureiden makua, tuntuu kuin häivähdys chiliä, kokoaan suurempi nakki maultaan, hintaa tarkistettu yleiseen K-tasoon verraten.€ 11.96
5118Savo-Karjalan Cheddar Jalapeno Nakki 11.04.202491Erityinen nakki, jalapeno maistuu, ole pelkkää chilin poltetta, vaikka polttelee niin tulee hyvä fiilis, juusto pidättelee varmasti pahimmat piikit maussa, rapea kuori ja puruvastus moitteettomat, jälkipoltto pitkä, värisokeuskaan haittaa jalapenon tunnistamisessa.€ 10.97
5024Palvilihan Kouvolan Lakugrilli 25.05.202370Kuori rapea, massassa paljon tummia mausteentapaisia, paljon mausteita, jokin tunnistamaton mauste mukana, pippurikin tuntuu, yleinen polte jää suuhun viimeiseksi oleilemaan.€ 12.97
4937Tapolan Hot Dog Nakki 01.09.202259Keinokuori, mausteet loistaa poissaolollaan, lihaa sisältävä jäykkä pötkylä, joku tunnistamaton komponentti aiheuttaa vaivaa ja jättää lihanmaun piiloon, Jälkimaku hiukan sitruunainen.€ 9.62
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4362HK Maakarit® Preussin Peter Raakamakkara 31.05.201891Lihaa löytyy, paljon mausteita, rakenne karkea, maalaismakkaramainen, tunnistaa raakamakkaraksi, useampikin palanen maistuu, hillitty yrttisyys, kannattaa varoa kuivumista.€ 13.40
4246Hein Original Bockwurst Possu-chili 26.09.201748Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista.€ 8.48
3726Rannarootsi Kuldne Grillvorst 04.09.201470Kuori liian tiukka sitkeähkö, rasvaa riittää, leikkauspinnasta irtoaa rasvaa, reiluja rasvabiittejä massassa, mausteitakin tulee esiin rasvan alta piilosta,joku erityinen tunnistamaton mauste dominoi makua.€ 5.50
3614Bon Taimsed Viinerid 30.01.201436Soijatuote, joka parhaimpia maistettuja kasvikunnan makkaroita, Tekokuori, jonka syömäkelpoisuus arveluttaa, tasaiseksi jauhettu, jotenkin etoo, ehkä syötävä ehkei, pippuri jälkimaussa, silmät kiinni tunnista mitä on syömässä.€ 10.40
3528Makulihan Makutwisti 04.07.201393Tiukka puruvastus, lihaa piisaa, aurajuusto pehmentää makua, mehevä makkara, toimii Kangetestissä, jotain tunnistamaton tumma mauste, maistuu vielä illan päätteeksi, jälkimaku pitkä.(jälkihuomautuksena: puolukka oli se tumma mauste, ei maistunut läpi)€ 19.90
1000Chef Wotkin's Karhu Makkara 05.10.199968Täyteläisen voimakas. lihaisa. Mausteita ei sanottavasti. Aika vähärasvainen. \"Tunnistamaton \" maku lienee peräisin karhunlihasta. jota on lihasta 30 € 21.69
540Wurstin Kalkkuna Grilleri - Kalkon Grillkorv 01.07.199780Ei tunnista siipikarjamakkaraksi!!! Aika maukas. lihaisa.€ 6.39
380Lithells Kuoreton nakki 01.10.199645MAUTON! Tosin joku heikko. tunnistamaton maku oli havaittavissa; osa (kolme) jäi syömättä!€ 3.70
314Pennan Lihan Lammaspampula 18.06.199688Kuumaa; lihaisaa. maukasta. mausteista; ei tunnistaisi lampaaksi!€ 7.23

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //