Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tehdä

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4262Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna 26.10.201758Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. € 11.07
4179Tuotteen Kapakkalan Suurtuvan Lammasgrilleri 27.04.201757Makkarasta uhoaa tallin/navetan/lampolan haju, makkara maistuu alusta loppuun suomalaiselle lampaalle, mitään ole koetettu tehdä hillitsemaan tai peittämään lampaanmakua, yrttejä puuttuu, niitä usein käytetään kyseisissa lammaspohjaisissa makkaroissa.€ 11.79
3925Poutun Tofu Kasvisnakki 22.10.201514Ulkonäky tekee jo epäilyttäväksi, pehmenee lämmityksessä löysäksi ja littanaksi, kuin tunnettu verenimijä, mikään auta tätä soijahötömakkaraa, kenelle tällaisia tehdään voidaan kysyä, mene vegaaninkaan kurkusta alas.€ 11.96
3603Rakvere Verivorst Seasooles 28.11.201387Suuriryyninen massa, joka hajoaa välittömästi kuoren haljettua tai leikkauksen jälkeen, puuromainen sisältö, kuori rapea ja maukas, joku kaipaisi lisää suolaa makkaraa, useimmille suolapitoisuus kohdillaan, verijauhetta annosteltu runsaasti makkaraan 20%. Maku kuitenkin kohtuullisen mukava, perinteinen eteläisen naapurin joulumakkara, sillä aivan tällaista täällä tehdä.€ 2.68
3590Poutun Onni Tofu Kasvisgrilleri 31.10.201323Massasta voisi tehdä palloja, sopisi hätätilassa muun sijasta aamiaiselle, juureksen tuntua, joulupäytään riittäisi koko kylälle tarjottavaa.€ 12.44
3508Harjun Välimeren Karitsamakkara 30.05.201391Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali!€ 20.50
3452Thaimaalainen Sikamakkara 31.01.201348Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea.€ 6.00
3302Björkens Retki Lankkimakkara 05.01.201263Tiukka kuori, maut hyvin esillä, suolaa tuntuu olevan jopa liian paljon, massa kiinteä mutta kuitenkin jotenkin epämääräinen, kuorelle pitäisi tehdä jotain(lähes syömäkelvoton).€ 9.98
3150Hein Pausenknaller, WM-Bratwurst 20.01.20119110% Etelä-afrikkalaista bola-hiliä, ulkoasu antaa ymmärtää paprikaa chiliä mukana, makkarassa luonnetta, makua on myös chilin lisäksi, rakenne ja kuori hyvä, sopivasti rasvaa, miellyttävä suutuntuma, joten makkara häviää lautaselta vikkelään hyvän syötävyyden ansiosta. Vaikka saksalaiset eivät mestaruutta voittaneet, osaavat makkaraa tehdä!€ 10.42
3081VK Kabanoss Majoneesiga 22.07.201066Tuoksu melko voimakas, rasvaa lähinnä, löysä rakenne saisi olla tiukempi, maku jotenkin hiipuu kesken, kuori jämäkkä, kuoren ja rakenteen epäsuhtaa, maku pliisu, sinappi voisi tehdä terää, maku kuitenkin rehellisen epäterveellinen.€ 6.00
2337Maistuva Kuoreton Nakki 15.11.200548Hötöä, mielenkiinnoton tekele, eo maistu pitäisi tehdä muulla tavalla? Nacko lapsille ja vanhuksille, vain todella raakaan nälkään!€ 3.30
855Huittisten Balanssi Kuoreton Nakki 23.02.199935Kumimainen. mauton. Pureskellessa täytyy tehdä töitä. Tasainen. kiinteä massa. Ulkonäkö paras puoli. Inkivääri/muskotti - missä?€ 8.36

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //