4262 | Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna | 26.10.2017 | 58 | Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. | € 11.07 |
4179 | Tuotteen Kapakkalan Suurtuvan Lammasgrilleri | 27.04.2017 | 57 | Makkarasta uhoaa tallin/navetan/lampolan haju, makkara maistuu alusta loppuun suomalaiselle lampaalle, mitään ole koetettu tehdä hillitsemaan tai peittämään lampaanmakua, yrttejä puuttuu, niitä usein käytetään kyseisissa lammaspohjaisissa makkaroissa. | € 11.79 |
3925 | Poutun Tofu Kasvisnakki | 22.10.2015 | 14 | Ulkonäky tekee jo epäilyttäväksi, pehmenee lämmityksessä löysäksi ja littanaksi, kuin tunnettu verenimijä, mikään auta tätä soijahötömakkaraa, kenelle tällaisia tehdään voidaan kysyä, mene vegaaninkaan kurkusta alas. | € 11.96 |
3603 | Rakvere Verivorst Seasooles | 28.11.2013 | 87 | Suuriryyninen massa, joka hajoaa välittömästi kuoren haljettua tai leikkauksen jälkeen, puuromainen sisältö, kuori rapea ja maukas, joku kaipaisi lisää suolaa makkaraa, useimmille suolapitoisuus kohdillaan, verijauhetta annosteltu runsaasti makkaraan 20%. Maku kuitenkin kohtuullisen mukava, perinteinen eteläisen naapurin joulumakkara, sillä aivan tällaista täällä tehdä. | € 2.68 |
3590 | Poutun Onni Tofu Kasvisgrilleri | 31.10.2013 | 23 | Massasta voisi tehdä palloja, sopisi hätätilassa muun sijasta aamiaiselle, juureksen tuntua, joulupäytään riittäisi koko kylälle tarjottavaa. | € 12.44 |
3508 | Harjun Välimeren Karitsamakkara | 30.05.2013 | 91 | Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali! | € 20.50 |
3452 | Thaimaalainen Sikamakkara | 31.01.2013 | 48 | Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea. | € 6.00 |
3302 | Björkens Retki Lankkimakkara | 05.01.2012 | 63 | Tiukka kuori, maut hyvin esillä, suolaa tuntuu olevan jopa liian paljon, massa kiinteä mutta kuitenkin jotenkin epämääräinen, kuorelle pitäisi tehdä jotain(lähes syömäkelvoton). | € 9.98 |
3150 | Hein Pausenknaller, WM-Bratwurst | 20.01.2011 | 91 | 10% Etelä-afrikkalaista bola-hiliä, ulkoasu antaa ymmärtää paprikaa chiliä mukana, makkarassa luonnetta, makua on myös chilin lisäksi, rakenne ja kuori hyvä, sopivasti rasvaa, miellyttävä suutuntuma, joten makkara häviää lautaselta vikkelään hyvän syötävyyden ansiosta. Vaikka saksalaiset eivät mestaruutta voittaneet, osaavat makkaraa tehdä! | € 10.42 |
3081 | VK Kabanoss Majoneesiga | 22.07.2010 | 66 | Tuoksu melko voimakas, rasvaa lähinnä, löysä rakenne saisi olla tiukempi, maku jotenkin hiipuu kesken, kuori jämäkkä, kuoren ja rakenteen epäsuhtaa, maku pliisu, sinappi voisi tehdä terää, maku kuitenkin rehellisen epäterveellinen. | € 6.00 |
2337 | Maistuva Kuoreton Nakki | 15.11.2005 | 48 | Hötöä, mielenkiinnoton tekele, eo maistu pitäisi tehdä muulla tavalla? Nacko lapsille ja vanhuksille, vain todella raakaan nälkään! | € 3.30 |
855 | Huittisten Balanssi Kuoreton Nakki | 23.02.1999 | 35 | Kumimainen. mauton. Pureskellessa täytyy tehdä töitä. Tasainen. kiinteä massa. Ulkonäkö paras puoli. Inkivääri/muskotti - missä? | € 8.36 |