Arvostellut makkarat:

Haetaan: %syystä

Löydetty osumia: 7 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4982HMT Joulunakki Kaneli-inkivääri 29.12.202274Lihaa, rasvaa suurina esiintyminä. rasvaisen mehukas nakki, jotakin yrttiä mukana, kanelin maku helposti erottuva,rasvaa irtoaa paljon syystä tai toisesta.€ 15.35
4963Atria Wilhelm Chili-Sulatejuusto Kuoreton Nakki 03.11.202279Ulkonäkö pettää tavanomaisen kuorettoman nakin sijasta, ulkonäkö pettää ja johtaa harhaan, juusto tekee rakenteesta pehmeän, chili sattuneesta syystä kuvaan mukaan myöhemmin, mutta varsin voimallisesti, chili tuntuu vatsassa asti, pippuriakin maistuu jälkimaussa.€ 8.54
4932Ekenäs Mexican Longaniza 25.08.202286Maidoton, Gluteiiniton, glutamaatiton, soijaton, Mausteita löytyy, chiliä sen verran että alkaa hikoiluttaa, massassa hiukan ryynimäinen rakenne syystä tai toisesta, hyvää chilin lämpöä paljon vaikka hitaasti pintaan nousee, tasapainoinen tuote€ 14.03
4589Savuhovin Hovinakki 28.11.201981Lihaisa, luonnonkuori toimii, vaikka pippuria tuntuu, joillekin hiukan liikaa, puruvastus löytyy, mukava suutuntuma vaikka hiukan jauhomainen, suolaa, jostain syystä puuttuu napsahdus, mikä voisi kruunata nakin kuin nakin.€ 19.96
4308Gudruns Stockholmare Origimal - Alspĺnrökt 25.01.201871Hyvin lihaisa, kuori oikein hyvä, maku hiukan tunkkaisen sukeutunut syystä tai toisesta. € 14.10
3148Frankfurter - Nakki 20.01.201184Nakkimaisen napsahtava kuori, savunmakua joka antaa hiukan popkornimaisen vaikutelman makkaran sisältämän rasvan kera, suolaa runsaasti, miellyttävä maku ja suutuntuma, mieto ja tasapainoinen mausteutus, makeahko makuvivahde johtuen mausteutuksesta tai jostain muusta syystä, kelpo nakki.€ 7.48
46Forssan Savustettu Ryynimakkara 17.01.199520Melko kamalaa; jostain syystä totaalisesti huonompi kuin aikaisemmin testattu.€ 2.89

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //