Arvostellut makkarat:

Haetaan: %suositellaa

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
4980HK Aitonakki™ Amerikan PekoniŽ 29.12.202269tuntuvasti rasvaa ja pippuria, rakenne suorastaan lörähtää lämmiyksessä, liha ja nesteet ja rasva irtoavat toisistaan hämmentävästi, suolan maku vallitsevä, savunmakuinen jäännös luonnonsuolessa, massa merkillisen tumma, hiukan luotaantyöntävä, puuttuvat kaikki hyvän nakin ominaisuudet, jäkimaussa lievä pippuri, suositellaan kylmänä nautittavaksi?€ 14.26
4189HK Camping PoPoŽ Porsas-porkkana Grillimakkara 25.05.20174130% porkkanaa, erottuva oranssi väri masassa, suositellaan pelkästään lämpimänä syötäväksi, eikä makkara saa jäähtyä hetkeäkään liian pitkään, juurikasta, tarkemmin porkkanaa lihan seassa tai mitä massa sisältääkin, sopii ruokapöytään porkkanalaatikon korvaajaksi, erona lihan lisäksi perinnelaatikkoon riisi on korvattu perunajauholla.€ 4.08
3737Marskogens Varmrökta Ölkorv 25.09.201477Makkara tuppaa kuivamaan lämmitettäessä, joten suositellaan lähinnä kylmänä olutpalana nauttimista, puruvastus hyvä, pippuria tuntuu olevan paljon lihaa jossain pippureiden välissä, selviää Kange-testistä hyvin, pippuri on vallitseva maku, jälkitunnelmissa myös chili jää poskiin polttelemaan.€ 26.00
3695HK KabanossiŽ Retro 03.07.201462Lihaisaa on, mukana sattumia, kuori hiukan sitkas, suola ja rasva ainoat maut, lapsiturvallinen, massassa hyvä puruvastus, mieleen hiipii ajatus sinapista kun makkaraa maistelee, sitä siis tarvitaan, väkevä sinappi tulee läpi, joten suositellaan makeaa sinappia, hyvä pohja mutta kaipaisi jotain täydentävää, mausteita? € 7.00
3623HK Rypsiporsas Lenkki 06.02.201452Todella sileäksi jauhettu, hiukan epämiellyttävän makuinen. kuori makkaran paras osa, makkaramassa melkein mauton, suositellaan kylmänä nautittavaksi, vaikea löytää mitään positiivista kerrottavaa makkarasta, helppo niellä, rasvaa sentään sen verran, makkaraa jää lautaselle.€ 7.35
3578Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki 03.10.201376Lihaa porsasta 83% 7% naudanlihaa, jotenkin kylmämä parempi, helppo syödä, suositellaan siirtämistä suoraan jääkaapista lautaselle ilman energiahävikkiä, lämmitys nimittäin hävitti kaikki mausteet ja maut, aika napakka nakki huolimatta kuoren puuttumisesta, jokin keinotekoinen pinnoite sitoi nakin kasaan, makkara aika taideteos verraattuna joihinkin muihin nakkeihin lähinnä kontekstinsa takia, makkaran jäähtyessä alkavat taas pippurit ja muuut mausteet tuntua jälkimaussa. € 11.75
3509Krahulik Klobása Se Sýrem 30.05.201391Juusto 15%, juustopommintapaisia, leikatessa tirskahtaa kuumaa juustoa paikka paikoin, robusti tuntuma rakenteessa, karkea, kuori tiukka ja pitää kaiken sisällään, joka sinällään suoritus, hiukan epämääräinen juusto, joka ei tuo sinällään makkaraan mitaan lisää, suositellaan lämpimästi, JOS tykkää silavasta ja muusta rasvasta ja niitten mausta makkarassaan, epäterveellisyyden tuntua elämään? € 4.00
2691Portin Ukkopekka Kalkkuna 23.10.200763Suurien tapahtumien makkara, tasainen massa, kuivahko rakenne, vaikkei haljennutkaan,turvallinen ja helppo syötävyys, jotain piilotettua makua , mausteseos hieno, suositellaan miedon sinapin kera.€ 3.30
1056Strutsinakki 10.02.200075Aika maukas. Hyvä terveysmakkara myös naisille! Suositellaan.€ 11.60

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //