Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sisällään

Löydetty osumia: 25 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4903Grillimaisteri Täyteläinen Punasipuli-Cheddar 26.05.202283Juustoa, kuori pitää hiukan pehmeän massan sisällään, mukavaa juustoa, juustoa riittää juuston jälkeen, kuten muutakin rasvaisuutta, mehevän tuntuinen, aika hyvä maku, suola tulee lopulta hiukan läpi maussa.€ 8.68
4889Tampereen Lihajalosteen Nakki 28.04.202264OK kuori, lihaisa nakki, täytyy oikein pureskella, puruvastusta löytyy, suolaa löytyy, perusnakki muuten, kuori aika tiukka, paljon tavaraa pitää sisällään.€ 11.63
4880Rakvere Jalapeno-cheddar Grillvorst 31.03.2022807% juustoa, erikoinen, massa homattavan hötö, irtonaisen lihaisa, kuori pitää massan sisällään, alusta asti hiukan epämääräisen tuntuinen, runsaasti rasvan lähteitä, juuston makua mukana.€ 6.58
4841Korpelan Grillimakkara 25.11.202150Kuori paras osa pitää rasvaisen tuntuisen mössön sisällään, kuori paahtuu kauniisti vaikka turhan tanakka, maut kateissa, lämmitys paranna makua, vaikka lihaakin, puruvastus puuttuu.€ 8.47
4795Palvimestarit Veturin Juusto 01.07.202179Lihaa on, jämäkkä maku, juustoa löytyy ja tuntuu, mehevä, mausteita löytyy, tukeva massa, kuori vähän pyötii poskissa, mutta ehkä tarpeen pitämään kaiken sisällään.€ 11.10
4522Wigren Pizza Nysä 06.06.201972Rasvaisen tuntuinen, maukas makkara, jäisikö mausteet hiukan rasvan peittoon, sitkeähkö kuori pitää mausteet ja massan sisällään, vaikka mausteita paljon maut epäbalanssissa, juustoinen peittää.€ 10.30
4171Elpozo Bigqueso Juustomakkara 06.04.201741Kalkkunaa ja Broilerin lihaaa. Kuori riittää juuri ja juuri pitämään kaiken juuston sisällään joka on vanoina massassa, juuston maku riittää suurimmalta osaltaan peittämään nakin ikävää makua, ihan syötävä, vaikka puruvastus puuttuu, keinokuori tökkii, € 7.17
4128Korian Palvilihan Yrttinen Hirvijoulumakkara 05.01.201764Saksanhirveä ja sikaa, mausteita paljon, rakenne karkea mutta mehevä, ulkonäkö kutsu luokseen kuitenkaan, jotenkin arveluttava, muovikuori piti sisällään kyllä kaikenlaista, tasapainoton, puruvastus kova, junttapullaa, liian pollea, mehevä jötikkä, enemmän leikkelemakkaran tyylinen.€ 14.88
4115Chef Wotkin's Sörkan Herkkulenkki 01.12.201671Timmi rakenne, tiukka kuori pitää kaiken sisällään, kuori syötävä, mutta ole pakko jos ei halua, maistuu possulle, rasvaa ja suolaa paljon, melkein liian tiukka esitys.€ 9.90
4103Börner-Eisenacher Unsere Käse-Krakauer 03.11.201669Juustoa 7%, lisättyä rasvaa 3%, juustoa ullin kyllin, juustopommi voi polttaa suuta, lihaa löytyy, rakenne suhteellisen karkea, hyvä purutuntuma, jokainen on juuston laadusta ja tasosta omaa mieltään, tukeva kuori pitää kaiken sisällään.€ 9.50
4044Kivikylän Juustotuhti 07.07.201693Herkullinen määrä lihaa ja mausteita pitää sisällään, pippuria enemmän kuin keskiverto makkarassa, pyyhkii popgrillillä lattiaa, herkullinen, massassa paljon näkyviä maisteita ja mukana oleva juusto tasapainottaa mukavasti mausteet, liki parhaimpia sarjassaan.€ 8.00
4010Herttua Ohraryynimakkara 04.05.201687Pippuria ja rasvaa, ihan hyvä ryynäri, tarpeellisen kova kuori pitää ryynit sisällään, yleisilme hiukan kuivahko, veretön ryynäri, mutta kyllä puolukka tämänkin kanssa kelpaa, mausteet kohdallaan, pitkä ja voimakas jälkimaku.€ 9.95
4008Harjun Rouhea Oreganomakkara 28.04.201685Maistuu hiukan makealta, kuori kaipaa vähän suurempaa lämpöä osakseen kuin grilli antaa, robusti rakenne, pitää paljon mausteita ja hyvää makua sisällään, rasvaa riittävästi, ravitseva, puruvastus loistava, yrtti paljon makua antava , karsinogeenit puuttuu, mutta niitten pintaan hankkiminen makkaran arvoa heikennä.€ 20.00
3757Kivikylän Tomaatti-Mozzarella Täyteläinen Juustomakk06.11.201494Hyvä suutuntuma, hyvä kuori pitää sisällään juustot ja maut, lihassa pippuria, tasapainoinen, mukava maku jää suuhun, tosi hyvää onnistunut kokonaisuus, mausteet kohdallaan, bueno.€ 8.55
3720Helsingin Makkaratehtaan Kukko Pils Olutmakkara 28.08.201474Rasvaa on, kuori saisi olla ohuempi, ohuen grillimakkaran tuntumaa, kuori pitää sisällään massan, aluksi tuntuvat kaikki mausteet puuttuvan, mutta saapuvat pahasti jälkijunassa, hiukan tasapainoton makkara, pippuria toki löytyy, rasvaa paljon, tiukka kuori.€ 11.90
3532Savustamon Juustowursti 24.07.201392Hyvä maisteutus, tiukka jämäkkä makkara, hyvä suutuntuma, lihaisa, myös juusto tuntuu, pippuri jää poskiin pyörimään, Kange-testi menee hyvin läpi, miellyttävä nauttia, kuori suhteellisen tiukka, mutta pitää juustot ja muut maut sisällään.€ 14.75
3509Krahulik Klobása Se Sýrem 30.05.201391Juusto 15%, juustopommintapaisia, leikatessa tirskahtaa kuumaa juustoa paikka paikoin, robusti tuntuma rakenteessa, karkea, kuori tiukka ja pitää kaiken sisällään, joka sinällään suoritus, hiukan epämääräinen juusto, joka ei tuo sinällään makkaraan mitaan lisää, suositellaan lämpimästi, JOS tykkää silavasta ja muusta rasvasta ja niitten mausta makkarassaan, epäterveellisyyden tuntua elämään? € 4.00
3504Poutun Savujuustoryynäri 16.05.201370Kuori rapea, mutta sisus lötkö pysyy hyvin kasassa, ryynejä kohtuullisesti, keskiverto ryynäri, lötkömäisempi massa voisi olla hiukan kuivenpi, massan pehmeys ja laatu vaihtelee hiukan kuori sen verran paksu että pitää kaiken kosteuden sisällään.€ 7.47
3383Savumajan Sininen Hetki 09.08.201272Juustoa 20%, aurajuustoa sekoitettu tähän pakkaukseen vähän liikaa, juusto muovaa makkarasta lötkön lörön, kuoren pitää esittää parastaan pitääkseen kaiken juuston sisällään, joten rajansa kaikella!€ 13.90
3371Makulihan Noitapilli 05.07.201279Massassa kaikenväristä paprikaa, chilin maustama makkara, melko voimakas chili, sopivan chilistä vaikka jollekin voi torjuntareakton aiheuttaa, kuori pitää chilit sisällään, joka tai makkara, toisille sopimaton.€ 13.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //