5107 | Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti | 28.03.2024 | 60 | Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu. | € 19.13 |
5006 | Kartanon Palviryynimakkara | 30.03.2023 | 87 | Mukavat ryynit, hyvin pysyi massa kasassa, siitä pisteet, rapea kuori, parempi ryynäri, rasvat tuntui olevan myös kunnossa, tasainen pippuri koko matkan, suuntuntuma myös miellyttävä, tasainen jälkimaku. | € 7.96 |
4819 | Atria Wilhelm Werneri Kuorellinen Kananakki | 07.10.2021 | 55 | Kuivanoloinen, suolaton, rasvaton, mauton, virhemaut puuttuu, napakka rapea kuori parasta, siipikarjan humua maussa. | € 9.97 |
4675 | Pirkka Kuoreton Grilliwursti | 06.08.2020 | 81 | Kuori kadoksissa, jokin korvike tiivistyy pintaan kypsyessä, rakenne karkeahko, rasvaa, rasvaa, lämmitys saa rasvat liikkeelle, aika pieni pipppuri, puruvastus tallella, lihaisan ja sarvaisen tuntuinen, melko epäterveellisen tuntuinen siis aika hyvän, vaikka joku hivahduksen tympeyttä maussa voi havaita. | € 7.48 |
4529 | Atria Artesaani Krouvi Kypsä Makkara | 26.06.2019 | 68 | Vijaporsasta ja nautaa, rasvainen, rasvaa löytyy, lihaisa, extra rasvat, hyvät rasvat, niillä kieli liukastuu, muhkean makuinen, arviot hiukan ristiriitaiset, rasvaa pommeina asti, jälkimaku pitkä ja kaipaa jäähtymistä. | € 11.96 |
4160 | Saarioinen Lammaswursti | 02.03.2017 | 67 | Robusti rakenne, kuiva, esikypsennyt poisti vähätkin rasvat vähärasvaisesta makkarasta, rasvaa puuttuu, lihaa tosi paljon, mutta valmistustapa hiukan kyseenalainen tämän tyyppisille makkaroille, muutenkin saa olla tarkkana, valmistustavasta riippumatta. | € 20.79 |
4004 | Mattilan Krouvi Grillimakkara 320g | 28.04.2016 | 88 | Karkea rakenne, hyvin lihaisa, epäterveellisenoloinen eli maistuu hyvälle, rasvat eivät karkaa vaan pysyvät sopuvointuisesti massassa kypsentämisen jälkeenkin ja aikana, hyvä ölppämakkara, puruvastusta riittää paljon, tätä lääkäri määrää koskaan, hän määrää omenoita. | € 9.35 |
3972 | A&P Schinkenknacker | 04.02.2016 | 87 | rasvaa ja lihaa määrällisesti yli tarpeen, lämmitys irrotta rasvat makkasta, kylmänä jotenkin veltto, karkearakenteinen, puruvastusta runsaasti, lihaa paljon, dijon-sinappi osuu kohdalle. | € 9.67 |
3890 | Saarioisen Grilliwurst Yrtti Bratwurst | 20.08.2015 | 88 | Raakamakkaramainen rakenne ja suutuntuma, paljon yrttejä näkyy makkarassa, mutta jäävät jotenkin makkaran yleisen lihaisuuden alla aluksi, jälkimaussa kuitenkin havaittavissa runsas yrttisyys, kuivuu jotenkin valmistuksessa, rasvat erottuvat massasta, valmistustapa tehne makkaralle täyttä oikeutta. | € 12.46 |
3357 | Saarioisen Grilliwurst Curry Bratwurst | 31.05.2012 | 81 | Curry tuoksuu ja maistuu,lämpö irrottaa rasvat jotka pursuvat kuoresta, luunpalasia massassa, väriä makkarasta, pinta ruskistuu mukavasti, curry dominoi ja peittää muut maut alleen, pippuri ja curry aiheuttavat pitkän jälkimaun. | € 10.67 |
3301 | Portin Ukkopekka Saksalainen Olutmakkara | 05.01.2012 | 83 | Jämäkäntuntuinen, oikein raaan karkea rakenne, läskiä mahtuu ja maistuu, jopa jöötteinä makkaran massassa, pehmeät rasvat pehmeät maut esillä makukartalla. | € 11.39 |
2922 | Maku7 Pepperisti Huikopala | 31.03.2009 | 52 | Kylmänä liian kiinteää syötäväksi, ei makuakaan, varovainen lämmitys pehmensi makkaran ja rasvat siinä, miellyttävä salamimainen maku. Sopimaton kiuasmakkaraksi. | € 32.70 |
2863 | Pirkka Lenkki | 04.11.2008 | 70 | Kylmänä huomattavasti paremmin syötävä, rasvat epäterveellisiä kovia rasvoja, makkara löystyy lämmitettäessä, maun häivähdys hävisi samalla, jälkimaku pelkkää rasvaa, rasvaa.. | € 3.70 |
2807 | Tapolan Nauta Grillimakkara | 22.07.2008 | 82 | Lihaa on, makkaran kovat rasvat tekivät alkumausta tympeän oloisen, jälkimaku pippurinen mutta tasainen, alkutuntuma ja jälkimaku kuin eri planeetoilta, kokonaisuus epätasapainossa vaikka jälkimaku tekikin makkaran lopulta kohtuulliseksi. | € 12.50 |
2675 | Rostbratwurst | 04.09.2007 | 88 | Melko rasvattoman tuntuinen, mausteet hiukan piilossa mutta kuitenkin tasapainossa, mausteet jälkimaussa esille, mallikappale kunnon bratwustista, oikein kiva brade, piitkä jälkimaku. | € 8.00 |
2122 | Tirkkosen Kalkkuna Täyslihanakki | 28.09.2004 | 70 | Valmistustapa hiukan väärä. rasvaton ja menmetti loputkin. lihaisa pippuria on. ei muuta maustetta tunnu. hyvää vaikka ei muistuta normaalinakkia. | € 9.90 |
2093 | Chef Wotkin's Sörkan Grilleri | 17.08.2004 | 70 | Mielenkiintoinen grillimakkara: lihaisa. tasaista massaa. rasvat pysyy sisällä. Perinteinen. Mausteita olisi voinut olla enemmänkin. Jälkimaku pehmeä. | € 6.30 |
1970 | Maalaisserkun Kuoreton Alli Nakki | 10.02.2004 | 40 | Onneton!+ Eri puiseva nakki. Kuiva. rasvaton Mausteet puuttuu. Lihaisa. kuivakka allergiamakkara. | € 9.20 |
1227 | Verimakkara | 17.10.2000 | 63 | Kiinteä. rasvaton. pehmeä | € 4.18 |
1152 | Parnas Metsästäjänmakkara | 20.06.2000 | 63 | Suolaa on - todella! Rasvat myös jäljellä. Robusti ja lihaisa. | € 7.06 |