5002 | Xtra Grillinakit | 30.03.2023 | 52 | Hyvä kuori vaikka hiukan paksu, näyttää makkaralta, suolainen , lihaa ja rasvaa, löysä, mausteita kaipaa, jonkinlainen puruvastus rasvaista sekamelskaa epämääräinen rakenne. | € 9.10 |
4785 | Metsärannan Peurajahti | 03.06.2021 | 65 | Ulkonäkö hyvä, tiukka massa, hyvä kuori, Lihaisa, lihan rakeisuus merkillepantavää, varmasti muutakin kuin possua, riistan tuntua, hiukan kuivakka, tarvisi jotain rasvaista lisää, sianliaa? Päämausteet suola ja rasva, voisiko harkita lihaisan olemuksen täydentämistä jollain maisteella. | € 13.55 |
4116 | Reinin Lihan Peuramakkara | 01.12.2016 | 77 | Jotain hyvin rasvaista lihaa, jälkeen jää vain kuopat massassa, massa karkea, hiukan hapahko maku, pippuria voimakkaasti, vetää vähän överiksi tunnetun laulajan tapaan. | € 16.80 |
2500 | Tuotteen Hirvijuustogrilli | 03.10.2006 | 60 | Aika erikoinen, toimii, maku ei ole kaikkien mieleen, kuori on pehmeä, vähärasvaista, rakenne on pehmeä, joku mauste valkopippuri?Dijon-sinappi sopii, mikä harvinaista makkaroille! | € 9.06 |
2346 | Hein Breslauer Knacker Schlesische | 22.11.2005 | 70 | Rasvaista ja lihaisaa ja vieläpä suolaista. Mausteita on ja purkista nostettua savuisuutta myös lisätty. Rakene on hyvä eli robusti. Kuori sitä mitä pitääkin. Muitakin mausteita on mutta suolaa voisi käyttää enemmän. | € 13.60 |
2343 | Wigrenin Hansin Joulumakkara | 22.11.2005 | 53 | Erikoinen...sisältö rasvaista. Lihaisa ja suorastaan mehevä. Mausteita on mutta hieman tasapainottomasti. Dijoun sinappi sopii hyvin. Kuoressa outo maku? | € 10.38 |
2230 | Maistuva Kuoreton nakki | 26.04.2005 | 40 | Löysää, suolaista, rasvaista.
Hyvä alusta sinapille. Mausteet:
useita erilaisia. Herne-makkara. | € 6.50 |
2011 | Pirkka Prinssinakit | 13.04.2004 | 55 | \"Herkullista\". ainakin rasvaista. Suolainen. lihaisa nakk | € 6.50 |
1902 | Kielbasa Mysliwska Sucha | 30.09.2003 | 75 | Hyvää! Rasvaista ja suolaista! Mukavan hapanimelä maku. onnistunut mausteseos. Karkea massa. puremavastus hyvä. | € 6.00 |
1693 | Lampuri Penttilän Grillibalkan | 12.11.2002 | 78 | Lammas maistuu. Karkea rakenne. Rasvaista. lievä tunkkaisuus hallitsee. Hieman suolainen. Jälkimaku lähes puhdas. | € 11.50 |
1658 | Bratislavaska Klobasa | 10.09.2002 | 58 | R Rasvaista. | € 5.00 |
1628 | Lihakarhujen Juustomakkara | 13.08.2002 | 63 | Juustomakkaraksi ei kovin kummoinen. Lihaa on. mutta juusto ei ihan OK. Ei rasvaista. | € 8.85 |
1512 | Brennecken Krakovanmakkara | 29.01.2002 | 85 | Rasvaista ja suolaista. Hyvää - mutta epäterveellistä! | € 13.45 |
1267 | Peperami (Vihreä) | 12.12.2000 | 73 | Mausteista. mukavaa. rasvaista. antavaa. | € 20.18 |
1259 | Katajan Ryynäri | 28.11.2000 | 78 | Ei paskempaa. Ei liian rasvaista eikä paakkuuntunutta. Kiinteä. ei liian makea kokonaisuus. | € 2.84 |
1088 | Kolbaski Ohotniski | 21.03.2000 | 63 | Suolaista. rasvaista. Meetwurstimaista ulkonäöltään - ei maultaan. | € 5.04 |
914 | Oskar Poolsuitsu Saslőkivorst | 18.05.1999 | 78 | Kuori napsuu. rasvaista. Mausteita ja juustoa saisi olla enemmän. Tasapainoinen. | € 4.70 |
871 | Hein Yrtti-Lammasbratwursti Provencen yrteillä | 16.03.1999 | 68 | Makua (tex-mexiä) ehkä liikaakin. Itse makkara rasvaista. Saunan jälkeen ehkä liiankin rasvaista. | € 10.69 |
849 | Korpelan Börssimakkara | 09.02.1999 | 85 | Hyvää. Ei tarvitse edes sinappia. Rasvaista. juustoista. täyteläistä. | € 7.56 |
588 | Hein Härkäbratwursti | 16.09.1997 | 55 | (Uunivalmistus) Hyvä; suolaista; tiukkaa kamaa; rasvaista. | € 11.77 |