Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 4116
päivä: 01.12.2016      ensimaistelu
Tuote: Reinin Lihan Peuramakkara
valmistaja: Reinin Liha Oy
maa: Suomi
ostopaikka: Hakaniemen Halli, Reinin Liha
luokka: tyyppi: A-lk erikoismakkarat
lihaa: 82% 
rasvaa: 22% 
suolaa: 1.7%
hinta: 16.80 euroa/kg
valmistustapa: kiuaspannu
arvio: Jotain hyvin rasvaista lihaa, jälkeen jää vain kuopat massassa, massa karkea, hiukan hapahko maku, pippuria voimakkaasti, vetää vähän överiksi tunnetun laulajan tapaan.
pisteet: m: 26 (35) 
u: 15 (15) 
h: 36 (50) 
yht:
77 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //