Arvostellut makkarat:

Haetaan: %puruvastukse

Löydetty osumia: 42 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5115Savo-Karjalan Kesäillan Grilleri 11.04.202467Maukas, mehevä rasvaa, puruvastuksen tarjoaa, rasva jää kitalakeen, maussa lievää makeutta, kuori hyv䀠8.83
5060Pirkka Parhaat Juusto-Paahdettu Sipuli 05.10.202384Alkaa kohtuullisesti, maku hiukan rasvaisempi, pienen karkea massa antaa puruvastuksen ja suutuntuma hyvä, suolaa löytyy, houkan makea mehevä, yrttejäkin mukavan makuinen ja jälkimakukin kohtuullinen.€ 15.74
4998Kivikylän Kuoreton Nakki 23.02.202384ihan ohut kuorimainen tai kuoreton pintaosa, lihaa löytyy, hyvät tuoksut antaa, rakenne melko tiukka, tarjoaa puruvastuksenkin, suolaa mukana sopivasti, oikein maukas. € 12.75
4981Muu Kasvi Grillimakkara Valkosipuli-yrtti 29.12.202246Mausteita rankasti, mutta mitä peittämään, kovahko rakenne tarjoaa kunnon puruvastuksen mutta normaalilla purukalustolla hoidettavissa, pippuria paljon pysyen korkella tasolla koko ajan, vaikkakin makut hiukan vuorisrtorataa, ehkäpä mausteiden jakautumisesta epätasaisuudesta johtuen.€ 15.28
4882Wigren Kypsät Siskonmakkara Pallerot Perinteinen 07.04.202264Rasvaa ja suolaa, pelkistetty maku, antaa puruvastuksen, kuoreton pinta kuorimainen, perusmausteinen, erityistä että mausteet tulevat esille jälkimaussa, sinappi korostaa makuja, sopii moneen ruokaa varmasti lisukkeeksi.€ 16.60
4875HK MaakaritŽ Suomen Huuhkajat 31.03.202268Rasvaa, helppo pura, ihan palkkää rasvaa, suolaakin seassa, puruvastuksen muodosrtaa kuori, jotain lihaakin erottuu, jälkimaussa pieni pippuri.€ 9.58
4873Brajlovic Tomaci Sudzuk 03.03.202279Tuhtia tavara huhu, runsasmausteinen, mausteet viittaa pizzaan, lihaisa, jopa liian lihaisa, tarjoaa vankan puruvastuksen, toimii omassa sarjassaan, toimisi jopa leikkeleenä, agraarisen rustiikki tunnelma.€ 18.67
4792Makuliha Makukeittiö Kasvismakkara 01.07.202148Kuoreton massassa erottuu heti pippuri, puruvastuksen tapaista esiintyy, siistimättä sileä massa, yllättävän kuiva, kimmoisa, muistuttaa melkein makkaraa.€ 19.95
4723Savo-Karjalan Paula’s Smoky BBQ Grilleri 05.11.202090Mehevä lihaisa, mehukas, massa jotenkin punertaa, tarjoaa puruvastuksen, makeutta, joka mukavasti pyöristää makua, tasapainoinen pieni polte koko ajan, pitkä jälkimaku € 10.95
4674Kotimaista Bratwursti Raakamakkara 06.08.202087Hyvin karkea jauhatus, mehukas, ohut kuori, lähes huomaamaton, pippuri tuntuu, tiukka pippuri, pippuri nopeasti valtaa eikä luovu hevillä, runsaan virvokkeilla huuhtelun jälkeenkään, rarjoaa hyvän puruvastuksen, miedompi sinappi tasoittaa makuja, muuten maku rasvan ja suolan symbioosi. € 12.29
4661Helsingin Makkaratehtaan Yögrilli 25.06.202069Lihan makua, melko tiukka kuori, mehukas karkea rakenne, voimakas savuinen tuoksu, massa kiinteähkö antaa puruvastuksen, hiukan suolaisen tuntuinen€ 9.66
4526Pirkka Parhaat Lempeän Chilinen Grillimakkara 06.06.201978Rasvaa valuu pitkin suupieliä, chili vähän puraisee, rasva peittää suurimmat maut huolimatta chilin nopeasta iskusta, jälkimaussa chili polttelee edelleen pitkään, pikkasen sitkas kuori, massa tarjoaa puruvastuksen.€ 14.54
4500Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo 25.04.201982Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä.€ 23.30
4495Chef Wotkin's Hirvinakki 25.04.201964Kuori jo painaa siltaan makkaran, lämmin ja lihaisa, miedonmakuinen, tiukahko rakenne antaa puruvastuksen, pippuria jälkimaussa.€ 16.90
4454Rakvere Lihakas Sardell 03.01.201964Kuori hyvä, massa tarjoaa kohtuullisen puruvastuksen, mausteita käytetty, siitä huolimatta maku hento mutta tasapainoinen. € 5.75
4442Palvimestarien Vanhanajan Lenkki 06.12.201841Massa huono ja tasainen, jättää puruvastuksen tarjoamatta,kuori heikko, mausteutus ohut.€ 13.00
4349Tapolan Olutmakkara 03.05.201850Valmistusaineluettelo sisältää Mosaic-humala oluen, keinokuori jää suuhun pyörimään, vähän erikoinen, herätä intohimoja maistelijoissa, massa tarjoaa puruvastuksen,mutta ei muuten vakuuta, hiukan huononvärinen, jälkimaussa hienoinen pippuri. € 10.48
4122Korian Palvilihan Nautachorizo 29.12.201692Hyvä kuori, mausteet tuntuvat pienenä poltteena koko maistelun ajan, chiliä sopivasti, antaa mukavan säväyksen makkaraan jakautuen tasaisesti ilman piikkejä, liha todella hyvälaatuista jauhettuna oikeaan karkeuteen, tyypillisen epätyypillinen makkara, joka antaa hyvän suutuntuman ja puruvastuksen, jälkimaku kestää pitkään.€ 14.70

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //