Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pureksia

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
3564Vatajan Kebab Grillimakkara 05.09.201371Sianlihaa 58% naudanlihaa 15%, Tuoksuu mausteiselle, pippuri heti pilkottaa, pippuri tulee heti maussakin, sitkoinen kuori, saa pureksia tosissaan, tuoksuissa ja mauissa erikoisia mausteita, jälkimaku yllättävän mausteeton.€ 7.66
3373Pajuniemen Pajugrilli Palvi 05.07.201277Maistuu rasvalta ja lihalta, vähän turhankin lihaisa, pitää pureksia kunnolla, mausteet tuntuvat puuttuvan, kuori paksuhko mutta napsahtava, massan ja kuoren suhde oikea? Massa muistutta lopulta liharouhetta, pippuria jälkimaussa.€ 14.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //