Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pureksi

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
4803Abu Fuad Kebabmakkara 05.08.202170Runsasrasvainen, kyllä tätä mielellään pureksii, jokin tuttu maku esillä tai mausteseos, puruvastus merkittävä, leuat melkein väsyvät, joku yrttikin mukana pelissä, ehkä houkan lisää tuotekehitystä niin jopas on makkara, vaikka hyvä tällaisenakin.€ 15.32
3655Vatajan Lammasnakki 23.04.20146912% lammasta, tiukkaa tavaraa, hyvä kuori, hyvin lihaisa, pippuria jälkimaussa vaikka muuten mausteet piilossa, rasvaisenoloinen, purutuntumaa löytyy, joutuu makkaraa pureksimaan kunnolla. € 18.90
3612Uvic Verivorst Seasooles 02.01.201462Lisäaineeton, pehmeänoloinen, puuromainen rakenne, pysyy suhteellisen hyvin kuitenkin kasassa, kuori jäykkä vaikea pureksittava, vaikka lopulta periksi antaakin, suuret suurimot, maku vähemmän kuin ulkonäkö antaa odottaa, puolukkaa tarvitaan pelastamaan edes vähän makkaran puutteista, tätä tule ikävä.€ 4.65
3564Vatajan Kebab Grillimakkara 05.09.201371Sianlihaa 58% naudanlihaa 15%, Tuoksuu mausteiselle, pippuri heti pilkottaa, pippuri tulee heti maussakin, sitkoinen kuori, saa pureksia tosissaan, tuoksuissa ja mauissa erikoisia mausteita, jälkimaku yllättävän mausteeton.€ 7.66
3373Pajuniemen Pajugrilli Palvi 05.07.201277Maistuu rasvalta ja lihalta, vähän turhankin lihaisa, pitää pureksia kunnolla, mausteet tuntuvat puuttuvan, kuori paksuhko mutta napsahtava, massan ja kuoren suhde oikea? Massa muistutta lopulta liharouhetta, pippuria jälkimaussa.€ 14.90
3360Portin Ukkopekka Savusauna 07.06.201285Savun ja tervan tuoksua ja makua,kuori kuulostaa hyvältä napsahduksinensa ja rapsahduksinensa, ulkonäkö hyvä, suutuntuma napakka, makkara mukava pureksittava, massa sopivan karkea, mausteisempikin grillisinappi sopii makkaran kanssa, makkara suorastaan paranee sinappilisällä!€ 9.92
3166Kivikylän Perinteinen Löylylenkki 03.03.201169Timmiä, joutuu pureksimaan kunnolla, makua vähän, E-tuotteiden taivas? Sopii kisa- ja kotikatsomaan, aika vaatimaton lenkki, kuori ja ulkonäkö kypsennettynä suhteellisen hyvä.€ 8.90
3013Kuokkamiehen Lammasmakkara 14.01.201059Tiukkaa tavaraa, joutuu pureksimaan todenteolla eli kuoressa liikaa tavaraa, lihaisa, maku pettymys, aluksi lupaa paljon mutta sitten? Mausteutus kohtuullinen mutta kevyt peittyen tavallisen sinapin alle, hiukan valkosipulia mukana, liian timmi, kuivahkokin. € 18.38

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //