5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
5129 | Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara | 09.05.2024 | 77 | Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet. | € 12.47 |
4803 | Abu Fuad Kebabmakkara | 05.08.2021 | 70 | Runsasrasvainen, kyllä tätä mielellään pureksii, jokin tuttu maku esillä tai mausteseos, puruvastus merkittävä, leuat melkein väsyvät, joku yrttikin mukana pelissä, ehkä houkan lisää tuotekehitystä niin jopas on makkara, vaikka hyvä tällaisenakin. | € 15.32 |
3655 | Vatajan Lammasnakki | 23.04.2014 | 69 | 12% lammasta, tiukkaa tavaraa, hyvä kuori, hyvin lihaisa, pippuria jälkimaussa vaikka muuten mausteet piilossa, rasvaisenoloinen, purutuntumaa löytyy, joutuu makkaraa pureksimaan kunnolla. | € 18.90 |
3612 | Uvic Verivorst Seasooles | 02.01.2014 | 62 | Lisäaineeton, pehmeänoloinen, puuromainen rakenne, pysyy suhteellisen hyvin kuitenkin kasassa, kuori jäykkä vaikea pureksittava, vaikka lopulta periksi antaakin, suuret suurimot, maku vähemmän kuin ulkonäkö antaa odottaa, puolukkaa tarvitaan pelastamaan edes vähän makkaran puutteista, tätä tule ikävä. | € 4.65 |
3564 | Vatajan Kebab Grillimakkara | 05.09.2013 | 71 | Sianlihaa 58% naudanlihaa 15%, Tuoksuu mausteiselle, pippuri heti pilkottaa, pippuri tulee heti maussakin, sitkoinen kuori, saa pureksia tosissaan, tuoksuissa ja mauissa erikoisia mausteita, jälkimaku yllättävän mausteeton. | € 7.66 |
3373 | Pajuniemen Pajugrilli Palvi | 05.07.2012 | 77 | Maistuu rasvalta ja lihalta, vähän turhankin lihaisa, pitää pureksia kunnolla, mausteet tuntuvat puuttuvan, kuori paksuhko mutta napsahtava, massan ja kuoren suhde oikea? Massa muistutta lopulta liharouhetta, pippuria jälkimaussa. | € 14.90 |
3360 | Portin Ukkopekka Savusauna | 07.06.2012 | 85 | Savun ja tervan tuoksua ja makua,kuori kuulostaa hyvältä napsahduksinensa ja rapsahduksinensa, ulkonäkö hyvä, suutuntuma napakka, makkara mukava pureksittava, massa sopivan karkea, mausteisempikin grillisinappi sopii makkaran kanssa, makkara suorastaan paranee sinappilisällä! | € 9.92 |
3166 | Kivikylän Perinteinen Löylylenkki | 03.03.2011 | 69 | Timmiä, joutuu pureksimaan kunnolla, makua vähän, E-tuotteiden taivas? Sopii kisa- ja kotikatsomaan, aika vaatimaton lenkki, kuori ja ulkonäkö kypsennettynä suhteellisen hyvä. | € 8.90 |
3013 | Kuokkamiehen Lammasmakkara | 14.01.2010 | 59 | Tiukkaa tavaraa, joutuu pureksimaan todenteolla eli kuoressa liikaa tavaraa, lihaisa, maku pettymys, aluksi lupaa paljon mutta sitten? Mausteutus kohtuullinen mutta kevyt peittyen tavallisen sinapin alle, hiukan valkosipulia mukana, liian timmi, kuivahkokin. | € 18.38 |