4367 | Wild Food Poromiehen Grillibalkan | 07.06.2018 | 50 | Poroa 49%, kohtuu hyvä tuoksu, riistan tuoksua ja näkyä, kuori epämiellyttävä, maku melko vastenmielinen, kuoret jäävät hmpaiden väliin, kannattiko? | € 19.96 |
3306 | Lapin Kaamoslihan Poro-Grilli | 26.01.2012 | 79 | 76% poroa, 10% kasvatettua villisikaa, tuoksuu lihalta, rakenne aika robustia, tuoksu lupasi jopa enemmän kuin maussa saatiin, mausteet vähän kadoksissa, maussa jotain muuta kuin pelkkää possua, sen kertoo jo massan väri. | € 22.50 |
3038 | Lapin Gourmetkokkien Porotytön Polku | 01.04.2010 | 58 | Maku sokeroituu lämmityksen aiheuttaman kuivumisen seurauksena, hyvin vaikea kiuasmakkara valmistustapa ei suosi makkaraa, tarkoitettu kylmänä olutpalaksi. Poroa 70% sianlihaa loput. | € 60.00 |
3016 | Lapin Gourmetkokkien Poropojan Patukka Lisäaineeton | 28.01.2010 | 50 | Poroa 68 ja possua 32 prosenttia,aluksi tumma pinta, kuori hyvä, massa tasaiseksi jauhettua, poro ei hikistä mutta riittämätön makunautinnoksi, kaipaa lisäkseen hilloa, melkein mikä tahansa hillo käy, mausteita ei liene käytetty lainkaan, jälkimaku puuttuu. | € 18.00 |
3015 | Lapin Gourmetkokkien Suopunki Bratwurst | 28.01.2010 | 75 | Ensimaku ja tuoksu voimakas, maku runsastuttuaan alkaa tasaantua, mausteita heitettty toisellakin kädellä, parin palasen jälkeen tunnelma tasaantuu, jokin mauste tulee esiin, jälkimaku terävä, makuprofiili muuttuu maisteltaessa, poroa ja possua mukana. | € 26.80 |
2830 | Helsingin Makkaratehtaan Porobalkan | 26.08.2008 | 90 | Poroa 20%. Makkara tuntuu suussa mukavan karkeina paloina. Mielenkiintoinen maku kerrassaan. Maussa pippuri tuntuu tyypillisesti selvimmin, jälkimaussa pääsevät muutkin mausteet esille. | € 10.16 |
2618 | Pirkka Porogrillisalami | 12.06.2007 | 70 | 12% poroa,kylmänä timmiä tiukkaa kamaa, odotetun lihaisaa lämpinänä,
kuori ei aivan kestänyt lämmitystä, massa karkea, makua ja mausteita vähän, mutta kuitenkin miellyttävä makkara. | € 8.00 |
2416 | Kuokkamies Porofursti | 25.04.2006 | 43 | Poroa liikaa? Possua lisää, maku pakeneva, lihaa on, mausteita vähän,haluttu säilyttää alkuperäisen lihan maku? | € 13.00 |
2403 | Kylmäsen Poronakki | 04.04.2006 | 50 | Pikkasen sitkeä kuori, vähän makua \"ei hikeäkään\" (17% poroa), ei täysin mauto | € 8.00 |
2368 | Aitokan Pytky | 31.01.2006 | 80 | Poroa, villisikaa ja lammasta. Kuori napsahtaa hyvin, tiukka jämäkkä massa, pippuri maistuu, myös pippurinen jälkimaku, lihaisa. | € 7.00 |
2367 | Aitokan Tositokka | 31.01.2006 | 80 | Poroa, villisikaa ja lammasta.
Kuori napsahtaa, tiukka, jämäkkä massa, pippuri maistuu, myös pippurinen jälkimaku, lihaisa. | € 7.00 |
1292 | KotaPoron Porogrilleri | 30.01.2001 | 48 | Hikiporoa mukana. Suurin osa possua. Tunkkainen maku. Puuttui se jokin. esim mausteet. | € 8.05 |
1210 | Kylmäsen Poropalviryynimakkara | 19.09.2000 | 40 | Löysähkö rakenne. kuori sitkeä. Ryynit pieniä. hikistä poroa! | € 4.44 |