Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pitä

Löydetty osumia: 139 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5176Chef Wotkins Joulumakkara 28.11.202489Erikoishinta, kypsä versio weisswurstista, kuori pitäisi poistaa, mutta syötävä sinänsä,yllättävän pehmeä massa, maukas, tasapainoinen, mausteet tasapainoiset, mukava maisteltava. € 5.69
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5150Kivikylän Koskenlaskijapätkä 08.08.202474Juustoinen, mutta tuntuu vähän heikkolaatuiselta, tämän makkaran kohdalla voidaan sanoa että sinappi tuntuu pelastavan makkaran, kuori vähän sitkä, juustopommeja joita vähän pitää varoa, juustoa riittää, lihaisakin.€ 10.94
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5071Hein Breslaun Bratmetwursti 30.11.202384Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön.€ 12.00
5070Kivikylän Juustotuhti 30.11.202374Juustoa, joka katoaa lämityksessä, ehkä jälkimaussa suolana ja ylimääräisenä rasvoituksena havaittavissa, juusto laadutonta, massa pehmeän mössö, kuori pitää massan kasassa, jälkimaussa pehmeä pippurin maku.€ 7.48
5041Kipinä Grilliwursti 03.08.202373Keinokuori laskee aluksi mielialaa, rapsahtaa nopeasti, könkköinen tiivis massa, kanantta antaa hiukan jäähtyä rasvaisuuden antaman lämmön takia, mikä lienee käyttötarkoitus? Mausteet ja pippurit voivat olla joillekin liikaa, aika hyvä puruvastus, joku voisi pitää hyvänä olutmakkarana, € 10.90
5027Grillimaisteri Inferno-grillimakkara Törkeen Tulinen25.05.202377Satunnaistuote eli tehty yksi kokeiluerä myyntiin, hyvin vahva mausteutus, avaa tukkoisenkin nenän, tällä tuotteella varmasti rajoitettu käyttäjäkunta, llapsille sopimaton, rakenne melko sileänoloinen. Tätä on hyvä pitää kaapissa varalla, sukulaisten käyntejä varten?€ 11.50
4999Chef Wotkin's Varsovan Valkosipuli nakki 23.02.202385Hyvä kuori, paljon lihaa, napakka, perinteinen napsahtava nakki, rakenne hieno, puruvastus pitää hampaat mukana, mausteita löytyy, valkosipulia ja pippuriakin mukavasti.€ 19.96
4933Kotimaista Chili-Cheddar Raakamakkara 25.08.202295Maittavat mausteet, kivastii chiliä poltetta tuntuu vaiheittain makujen pyöriässä posken pinnoilla, lihaisa, oikein tasapainoinen tuote, laadukas juusto pitää chilin kurissa eikä tule mitään teräviä maku tai maustepiikkejä, onnistunut chilimakkara€ 14.95
4903Grillimaisteri Täyteläinen Punasipuli-Cheddar 26.05.202283Juustoa, kuori pitää hiukan pehmeän massan sisällään, mukavaa juustoa, juustoa riittää juuston jälkeen, kuten muutakin rasvaisuutta, mehevän tuntuinen, aika hyvä maku, suola tulee lopulta hiukan läpi maussa.€ 8.68
4889Tampereen Lihajalosteen Nakki 28.04.202264OK kuori, lihaisa nakki, täytyy oikein pureskella, puruvastusta löytyy, suolaa löytyy, perusnakki muuten, kuori aika tiukka, paljon tavaraa pitää sisällään.€ 11.63
4880Rakvere Jalapeno-cheddar Grillvorst 31.03.2022807% juustoa, erikoinen, massa homattavan hötö, irtonaisen lihaisa, kuori pitää massan sisällään, alusta asti hiukan epämääräisen tuntuinen, runsaasti rasvan lähteitä, juuston makua mukana.€ 6.58
4866Aimo Bratwursti 24.02.202290Maksamakkaramainen maku kuten pitääkin, aito bratwursti, aika jöpäkkä tapaus, paksuutta ja pituutta riittää tuotteessa, hyvä puruvastus, mausteet hyvät ja tasapainoiset, täyttää toiveet. € 14.09
4841Korpelan Grillimakkara 25.11.202150Kuori paras osa pitää rasvaisen tuntuisen mössön sisällään, kuori paahtuu kauniisti vaikka turhan tanakka, maut kateissa, lämmitys paranna makua, vaikka lihaakin, puruvastus puuttuu.€ 8.47
4838Metsärannan Hienopeura 04.11.202180Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. € 24.45
4808Grillimaisteri Urho Makkarapihvi 26.08.20215630% huojennusta hinnassa, vähän suolainen, rasvainen, pitää jäähtyä ennen maistammista lämmityksen jälkeen, puruvastus puuttuu, pinta paahtuu mukavasti, kuorta ole, suolaa löytyy, muut mausteet rasvan peitossa, joku pieni makutaso erottuu, ehkä pippuri, kumoaa lempeämmät sinapit, mehukas mutta voisi olla jopa paksumpi, koska paistopintojen väliin ei paljon jää.€ 7.65
4795Palvimestarit Veturin Juusto 01.07.202179Lihaa on, jämäkkä maku, juustoa löytyy ja tuntuu, mehevä, mausteita löytyy, tukeva massa, kuori vähän pyötii poskissa, mutta ehkä tarpeen pitämään kaiken sisällään.€ 11.10
4786Pirkka Parhaat Texmex Grillimakkara 03.06.202192Hyvä kuori, hyvän lihaisa tuntuma, rasvaa ja chiliä, rasva pitää chilin aiheuttamat korkeimmat nyppylät piilossa, mehevän rasvainen, tuntuu poltetta mutta miellyttävästi, loistava kuori, loistava mausteutus, tasapainoinen maku vaikka runsaat mausteet.€ 14.39
4766All Natural Smoky Beef 06.05.202162Varsin epämääräinen tuote ensituntumalta, massa kiinteä, hiukan kimmoinen, jotenkin keinotekoisen oloinen, melko lihainen, lihaisen makuinen, lämmitys sitoo yhteen, pippurit tulevat esille, varsinkin jälkimaussa, vaikea päättää pitääkö vaiko eikö, hyvä kuori,€ 12.13

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //