Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pinnan

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
4837Muu Kasvi Grillimakkara Valkosipuli-yrtti 04.11.202138Lämmitys kovettaa pinnan, rakenne sienimäinen melkein nuudelimainen, mehevän tuntuinen sisus, yrttisempi tuote, puruvastusta jäi kaipaamaan.€ 11.72
4638HK Maakarit® Monzan Massimo 07.05.202083Oikein hyvä kokonaisuus, massa miehekkään värikäs ja karkeanoloinen, yrttisyys tulee helposti esille, tiukka kuori joillekin jää vaivaamaan, vaikka pinnan alla näkyy värikäs massa, kivasti ruskettuu, pippuria ja suolaa mukana, tuote on juuri sopivankokoinen, toiset kaipaavat jotain tiukempaa maustetta, hyvä syötävyys ja suutuntuma.€ 14.90
3112Saaremaa Suitsutatud Tanguvorst 28.10.20107321% ohraa, kuori liian paksu paikoitellen, savunmakua, hyvä rasvainen puuro, makua löytyy, ruokaisa perinnemakkara, vaihteleva pinnanväri.€ 5.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //