Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pieninä

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5197TULIP Frankfurter Makkara 13.02.202586Tyylisuunnasta hiukan arrogantisti poikkeava, keinokuori kaunista makkaraa, massa kiinteä mutta lihainen ja rasvainen, makkara lupaa enmmän kuin antaa, massa karkearakentainen rasva pieninä kimpaleina seassa, mausteet melko vahvasti esillä, pippuria ja jonkinmoisia yrttejä myös.€ 13.58
4557Kivikylän Kalkkuna Nakki Kuoreton 26.09.201952kiva kuori, neutraali maku, makkarassa vähän ravan ja suolan makua, meneepieninä palasiana alas.€ 9.75
3418Wilhelm Brandenburg Kartoffelwurst 04.10.201292Perunaa 18%, mukavan tasainen maku, kuori hyvä, vaikka rasvaa hikoaa makkaran päihin rasvaa sopivasti, pippuria massassa pieninä biitteinä, kivä pitkä jälkimaku, oikein hyvä makkara.€ 9.90
3368Savuhovin Marskin -wursti 05.07.201280Lihaa, rasvaakin, aavistus pekonia ja savuntuntua, hyvin jämäkkä paketti, tiukkaa tavaraa, vain pieninä erinä lapsille ja Jutalle, mukava jälkimaku, rasvaa riittävästi.€ 14.50
2957Chef Wotkin's Hirvi Chorizo 08.07.200983Rakenne todella tiukka melkein liiankin, pippuria todella runsaasti ja liikaa, mausteet osin epätasaisen jakautuneesti , rasva suorastaan suihkusi tiukan kuoren raoista, massassa läskiä pieninä biitteinä, erittäin pitkä ja voimakas jälkimaku.€ 11.50
2945Saaremaa Öllevorst Poolsuitsuvorst 04.06.200990Juustoa rihmamaisesti mutta myös pieninä juustopommeina, aika rasvainen ja suolainen makkara, herättää tehokkaasti janontunteen! € 5.80

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //