Arvostellut makkarat:

Haetaan: %normi

Löydetty osumia: 37 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5173Chef Wotkins Marcelino Maustenakki 31.10.202490Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa.€ 18.71
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5126HK Camping® Crillimakkara Koskenlaskija 09.05.202467Juustoa löytyy, kuori ihan rapea, rasvaa ja juustoa, juusto jättää selkeästi erottumatta maultaan, savua ilman tulta, mutta jonkinlainen normista poikkeava savunmaku, juusto tulee esiin makkarasta, juusto havaittavissa vaikka heikommin maistettavissa. Ilmeisesti tarkoituksena saada aikaan jonkinlainen juustomakkara.€ 8.58
5016HK MaakaritŽ Stadionin Voitto 27.04.202373Suutuntuma hyvä, rasvaa normisti mukana, nesteet irtoaa massasta, rasvaa jäi lautaselle, rapea kuori hyvä ja voisi parantua lisälämmöllä tulella, mehevää ja lihaa, vähän kerrankoetun makuinen eli hyvälaatuinen mutta yllätyksetön.€ 16.50
4881Korpelan Paholaisen Nakki 31.03.202257Puruvastusta normaalisti, tasaiseksi jauhettu massa, hiukan makeutta, chili jakutunut hiukan epätasaisesti, aiheuttaa lievää jälkipolttoa vaikkei mikää tappo polttava olekaan, ehkä siedätyshoifdoksi kohden tulisempia makkaroita, toimii muuten norminakkina.€ 10.38
4853Pirkka Bratwursti 02.12.202188Erikoishinnoiteltu tuote, keinokuorinen, maksamakkaramaisuutta perinteiseen tapaan havaittavissa, muutenkin hyvin norminmukainen tuote, mallikappale joka ei petä eikä yllätä.€ 4.00
4833Prinskorv 04.11.202144näyttävä pinta, makean makuinen, vähän kummallinen maku, voi johtua pitkittyneestä kylmäsäilytyksestä, hiukan normia rankempi rakenne, rasvapalleroita massassa.€ 12.45
4575HMT Yönakki Cheddar 31.10.201995Hyvä puruvastus, hieno kuori, hyvänmakuinen laatujuusto tuntuu, lihaa löytyy,hiukan normia paksumpi, jälkimaku mausteinen, vahvaa juustoa, sopivasti, pitkä mukava jälkimaku viipyy suussa, pienen pieni pippurilisä olisi ehkä piristänyt.€ 12.46
4518Wurstin Lihaisa Grillimakkara 06.06.201969Kuori melko hyvä, kutteri pyörinyt norminopeudella, perinteinen rehevä ja rehti maku, suolaa löytyy, ainakin lihaa mausteena.€ 9.30
4487Savuhovin Saunamajuri 28.03.201976normi Lenkki, mutta vähän lihaisempi ja vähän parempi, pehmeän makuinen, kuorta juuri huomaa, aika iso kaulus makkaralla.€ 15.90
4472Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki 28.02.20198910% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella.€ 13.41
4417Tulip Classic Salami Sticks 25.10.201878Suolaa ja rasvaa, lihaa paljon, hiukan makeam suolaa todellarunsaasti, kuitenkin mehevä tai vähemmän kuiva kuin normisalami.€ 36.15
4379Grillimaisteri Roaster 05.07.201860Tuntuu muulta kuin norminakkaralta, lihan alkuperä askarruttaa pientä nauttiaa värin perusteella, karkea ryynimäinen rakenne, joku dominoi makua, makkarasta hiukan eksoottisen fiilis tulee, kuoren saa nyppiä hampaista, jälkimaussa tuntuu pippuri.€ 10.00
4284Kivikylän Juhla Suomi Lenkki 07.12.201770Pippuria tummahkossa massassa, tasainen oloinen hiukan ruoheisempi, ei poikkea juuri ollenkaan normisuomesta.€ 6.00
4228Atria Werneri Kuoreton 31.08.201756Hajuton, mauton, makua vähän grillistä, normisuolainen, mättömakkara, sinappi tulee suureen tarpeeseen pinnalle, pinta aika tiukka kuorettomaksi nakiksi.€ 7.45
4150Perniön Lihan Nuotiolenkki 23.02.201763Lenkki, lihaa varmasti jonkin verran mutta hämäävän tasainen jauhatus massassa, suolaa jalihaa mausteena, rasvaa normisti, kuori aidon tuntuinen syötävä tekokuori, pippureita tulee esiin jälkimaussa, lauantaimakkaramainen tuntuma tuotteessa.€ 9.45
4102Hakalan Maalaiskartanon Täyslihalenkki 03.11.201652Sian- ja Naudanlihaa, keinokuori, syötävä laajassa mielessä, hyvin lihaisa peruslenkki, rasvaa normimäärä, vähäsuolaisen tuntuinen. € 10.00
4091Korpelan Aito Nakki 27.10.201660Mausteeton nakki, luottaa lihan ja suolan yhdistelmään maussaan, suola pääosassa, suola jotenkin epätaaisesti,voi vaikuttaa makuun, kypsennyt hiukan löysistyttää nakkia, kuori lohkeaa normisti.€ 8.30

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //