5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
5138 | Poutun Grillimakkara Juustoinen | 06.06.2024 | 80 | Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu. | € 5.51 |
4807 | Pirkka Kalkkunanakki | 26.08.2021 | 55 | Hyvä kuori, makeahko, lämmitys muuttaa makkaraa vähän, mutta tuo rasvaisuuden esille, suolaa sopivasti, rasva ja suola makuina pääosissa, | € 16.62 |
4261 | Dulano Grillimakkara | 26.10.2017 | 47 | Koneellista broileria, mukana myös sianliha, lämmitys muuttaa makkaran suutuntuman kuivaksi, sinappi tuo melko mauttomaan lisää, makkara maistuu juuri siltä sinapilta mitä pintaan pursottaa, makua kuoresta myös. | € 2.47 |
3765 | Maku7 Makunakki | 04.12.2014 | 61 | Vahva keinokuori, lihaa on kyllä, kuori toimii huonosti, lämmitys muuttaa rakenteen kumimaisemmaksi, lievä pipuri maussa, muuten maut kadoksissa, paitsi lihan, makumaailma hiukan tasapainoton, sinappi riitä kumoamaan asiaa, loppumaku pippurinen. | € 12.95 |
2515 | Wurstin Buffalomakkara | 07.11.2006 | 83 | Rasvainen, kuori syötävissä, makua täydentävät mausteet, biisonin lihaa, karkea rakenne.Lämpimänä parempaa,sulanut rasva muuttaa makua,mausteita jälkimaussa, näkönsä makuinen makkara. | € 8.72 |
2233 | Filee Krakoovi Poolsuitsuworst | 03.05.2005 | 88 | Lätskiä piisaa, silmänruokaa(Ei?), kuori epätasainen, raskas suolainen jälkimaku, tämä makkara muuttaa tiukan virolaisen Kange sinapin turun vihreäksi, EI aloittelijoille! | € 5.05 |