5061 | Karelian El Toro | 05.10.2023 | 83 | Mausteita paljon, chilinen, rakenne karkea, lihaa on paljon, liha tuoksuu, chiliä paljon, hyvä rasva, chili melko dominoiva mauste, peittää varmasti monia muita makuja, chiliä laitettu rapsakasti massan sekaan, mautta havaittavissa ehkä jalopenoa mukana. | € 10.00 |
4264 | Kotipalvin Uunimakkara | 26.10.2017 | 84 | Muistattaa monia länsisuomalaisia esikuviaan, rusinat tulee mieleen, ryynimassan rakenne irtonainen, turhankin, puolukkaa kaipaa vierelleen, kuivahko mutta jälkimaku mukava ja pitkä. | € 13.90 |
4234 | Lännen Tasangon Chorizo | 31.08.2017 | 80 | Hyvä maku, rasvaa ja chiliä riittää, puruvastusta kunnioitettava määrä, monia ruhonosia mukana, mausteet hyvät, takapotkua myös. | € 13.00 |
3646 | Pajuniemen Makulenkki Luomulihasta | 03.04.2014 | 67 | Kuorta tarvitse syödä jos halua, makkaran koostumus viittaa kutterin pyörimiseen ylikierroksilla, Massa mauttoman tuntuinen eli lihan maku vallitseva, jälkimaussa lievä mausteisuus esiin, makkara jolle varmasti löytyy monia käyttötarkoituksia. | € 11.47 |
3347 | Atria Wilhelm Feta-mustapippuri | 16.05.2012 | 79 | Aluksi juusto pursuu leikkauspinnasta, juusto maistuu, juusto tuoksuu, juusto juoksee, juusto peittää alleen makkaran pippurin, lämpenee jotenkin hitaasti, jotain muuta kuin perusgrillimakkara, makkarassa tuntuu erikoisen paljon monia erilaisia makuja, mutta jälkimaku on mukavan tasainen. | € 10.00 |
3108 | Anton & Anton Töölöläinen Luomulenkki | 21.10.2010 | 82 | Lihaisa, tiivistä tavaraa, mausteutus tukeva, makkara isolla M:llä, keinokuori hyvin kiinteä, mausteita hyvin monia, aluksi vähän mausteinen sekamelska, lopuksi suuhun jää mukava pippurinen jälkimaku, kuori lämmityksen jälkeen syötävä mutta makkaran jäähtyessä kovettuu syömäkelvottomaksi eikä irtoa helposti, kannattaa kuoria ennen valmistusta, | € 9.50 |