Arvostellut makkarat:

Haetaan: %makkaran

Löydetty osumia: 445 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5277Helsingin Makkaratehtaan Currywursti 30.10.202585Sianliha(Suomi), hyvä rakenne, perusmaku erilainen, hyvin matalan mausteutuksen tuote, maut vahvistuvat pikku hiljaa, hyvä puruvastus, sangen mehevä, lämmitys paransi makkaran luonnetta.€ 16.63
5270WIGG Nakki 02.10.202562Sianliha(Suomi), rasvaisuus tulee esiin, rasvat jotenkin huonot, makkaran yleisilmekin poistyöntävä, nakilliset ominaisuudet puuttuu, jotain yrttimäistä havaittavissa, onko joku suuhun sopimaton yrtti mukana, mehevä sinänsä, tuntuu epäonnistuneelta tuotteelta.€ 16.96
5261Gonella I Provinciali 24.09.202574Porsas(Italia), lihaisen jykevä massa, maussa rasvaa ja suolaa, rasvaa suurina sattumina massassa, jännä tuoksu pitkään levänneen makkaran, kuori poistettava, lievänä pippuri ja yrttisyys, maut vahvistuvat kun rasvan tunnelma hälvenee, todella miellyttävä pitkä jälkimaku, lihan, mausteiden ja hyvän rasvan.€ 70.00
5260Mattila Bros. Smokehouse Louisiana Red Hot 28.08.202572Sianliha(Suomi), naudanliha(Suomi) Lihaa löytyy kiitettävästi, kuori hyvä, rakenne karkeahko, puruvastus erinomainen, huolimatta ulkonäön luomista odotuksista, mausteet loistavat poissaolollaan massan väriläiskistä huolimatta, rasvaa jonkin verran, makkaran mausteet ja muu olemus poissa balanssista.€ 17.06
5246Tapolan Tappara Makkara 07.08.202554Sianliha(EU), kuori rapeutuu, massa tasainen ja pehmeä, vähärasvainen, suolaa, puruvastus vähissä, kisamakkaran luonteinen. € 7.37
5243Chef Wallin Chorizo Mausteinen Grillimakkara 24.06.202570Hintaa soviteltu, kuori mukavan rapea, chili tuntuu voimakkaana, chiliä paljon mutta makkaran massa kuohkea, puruvastus puutteellinen, tavoitteet varmaan korkealla mutta lässähtää lämmityksessä, massa ryynimäinen, vaikkei ryynejä löydy, massan rakenne epätyydyttävä, vaikka mausteita löytyykin, sianliha(Suomi).€ 10.79
5236Pouttu Nuotio Juusto Grillimakkara 12.06.202571Juusto maistuu, surkea puruvastus, pieni pippuri, juusto niin paljon että jähmettyy hampaisiin, vaikutelma sulatejuusto, alkuperä tuntematon, rasvainen hyvin juustoinen, pinta rapeutuu kyllä, makkaran luonne rasvan ja juuston peittämä. Sianliha ja koneellisesti erotettu broilerin liha(EU)€ 7.27
5220Tampereen Lihajalosteen Suomimakkara 23.04.202547Kuivahko, tiivis rakenne, rasvanmaku kohtuullinen, kuori melko rapea, virhemaut puuttuu, mausteet vähissä, tämän makkaran mikä tahansa sinappi pelastaa.€ 9.50
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
5212Hosanojan Poroverimakkara 03.04.202578Hyvä rapea kuori, mehevä, lihaakin on, massa pysyy kasassa. ulkonäkö huikan veripalttumainen, verta käytetty, makkaran pinnalla paketissa verta, makea tunnelma maussa, hyvä mausteutus muuten, jälkimaku pehmeä, makkara sulaa suussa.€ 20.00
52101001 Delights Susuk 27.03.202583keinokuori, joka poistuu ihmeellisesti lämmityksesä käpertyen irti makkaran pinnasta, paljon rasvaa irtoaa on grillissä, naudanlihaa varmaan runsaasti, tomaattia ja pippuria maussa, suolaa paljon, chilimäistä poltetta huolimatta rasvaisuudesta, rakenne melko tiukka, yllättävän hyvää tämän tyyppiseksi makkaraksi.€ 16.50
5195Debcerziner Style Smoked Pork Sausage 13.02.202590Pieni paprikan puraisu heti alkuunsa, lämmitys kohentaa makkaraa, maut selkeämmin esiin, pikkuisen kuiva esitys, runsas mutta tasapainoinen mausteutus, vaikka pitäisi olla leudompi mausteutus, voi olla havaitsevinaan myös pienen chilin puraisun? Lämmitys tekee ihan eri makkaran tuotteesta, lihaa mukavasti, seljättää Kange-testin(Pöltsamaa Kange) pienein huomautuksin.€ 12.46
5172Matsimoka Ahjuvorst Sibula Ja äädikaga 31.10.202478Mehukas, sipuli hyökkää heti kättelyssä makeuttaa ja hieman vetistää suutuntumaa, rakenne maalaismaisen(viitteettä) karkea, sipulia ylenmäärin, hajottaa makkaran rakenteen ja maistuu liikaa. € 11.30
5169Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 31.10.202455Sopisi yöllä jääkaapin aukaistua pikkunälkään, tasainen kuohkeaksi vatkattu massa, jotain seassa, mikää tekee makkaran jotenkin lievästi tympeän makuiseksi, makkara kaipaa sinappia päälleen ja jotain vierelleen.€ 14.30
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5163Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 17.10.202464Massa melko karkea, mutta kiinteähkö, lihaa löytyy varmasti tästä lenkistä, kohtuullinen puruvastus, jokin lisä tuo outoa vibaa makkaran makuuun, kuitenkaan hyvää sellaista makkaraan, sinappi avittaa makkaraa, toimii myös sinapin laukaisualustana, kuori saa paahtuessaan toivottuja rapeita ominaisuuksia.€ 15.30
5150Kivikylän Koskenlaskijapätkä 08.08.202474Juustoinen, mutta tuntuu vähän heikkolaatuiselta, tämän makkaran kohdalla voidaan sanoa että sinappi tuntuu pelastavan makkaran, kuori vähän sitkä, juustopommeja joita vähän pitää varoa, juustoa riittää, lihaisakin.€ 10.94
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //