5022 | Atria Wilhelm Pig & Vig | 25.05.2023 | 85 | Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. | € 9.57 |
4964 | Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara | 03.11.2022 | 86 | Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen. | € 19.90 |
4920 | Karavaanari | 30.06.2022 | 63 | Rasvaa ja suolaa, huolimatta kana vaanii mielleyhtymästä käytetty suomalaista sianlihaa, massa sileä yllätyksetön, rasva kiiltää leikkauspinnassa, jäykkä paksu kuori pistelee tarmokkaasti vastaan, lihaa on mutta paljon puuttuu, mausteet teillä tietymättömillä, eksyneet tästä jonnekin saharan laitaan, varmasti nuotiolla jaksaa käristää paranee, mutta sitä odotellessa. | € 13.72 |
4599 | HMT Yönakki Cheddar | 12.12.2019 | 87 | Tuoksu normaali, näkyy leikkauspinnassa juustoa, laatujuusto tuntuu maussa, vaikka tyypistä kaikki ei selvää saa, mehukas, rapea kuori rapsuu ja napsuu, puruvastus hyvä, sopivan ärhäkät mausteet. | € 10.38 |
4571 | Snellmanin Kuoreton Iivari Juusto | 03.10.2019 | 71 | Pehmeä massa, kuori poissa on, juusto piilottelee, juusto näkyy leikkauspinnassa, toisaalta siinä voi nähdä vaikka mitä, juusto tuntuu vasta jäähtyneenä, olisiko emmenthalia. | € 7.50 |
4543 | Grillimaisteri Jalopeno-Juusto | 31.07.2019 | 93 | Emmenthal juustoa 8%, Chili 2%, yrttitarhaa, punaista ja vihreää leikkauspinnassa, jo kylmänä jalopeno tuntuu, massa karkea mukava puruvastus, lämmitettynä juusto pehmittää jalopenon, tasapainoinen, maut tasapainossa, hyvä kuori, hyvä rakenne, hyvät mausteet, sinappi tarpeeton? Kaipaa suurta nollaajaa että maistelu voisi jatkua. | € 9.90 |
4507 | Makulihan Besserwisser | 09.05.2019 | 81 | Näyttää ravitsevalta, vähän turhankin jämäkkä, maku ihan hyvä,valkosipuli alkaa maistua, mukavan suuntäyteinen maku, yrttejä runsaasti leikkauspinnassa, lihaprosentti korkealla, yrttejä jälkimaussa ja pippuritkin. | € 16.50 |
4500 | Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo | 25.04.2019 | 82 | Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä. | € 23.30 |
4017 | Saarioisen Grillimakkara | 26.05.2016 | 65 | Pehmeä pötkö, pikkuisen näkyy rasvaa leikkauspinnassa, melkein kylmänä parempi, massa tosi tasainen, maku vähän pehmeä, liivatemakkaraa, uppoaa satavarmasti poprilli-kansaan, teollinen tuntu häiritsee, hyvin työstetty makkara, hinnassa helpotusta. | € 2.30 |
4009 | Luha Sealiha Grillvorstikesed | 04.05.2016 | 81 | Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori. | € 7.87 |
3714 | Herkkutilan Peuramakkara | 07.08.2014 | 63 | Harvinainen väri leikkauspinnassa, pinnalla näkyy pippuri, maku on tuttu, lihaa on mukana, joillekin tulee talin makua mieleen, hyvin rasvaisen tuntuinen, jälkimaussa pippuria myös. | € 19.90 |
3673 | Snellmanin Chorizo Lisäaineeton | 22.05.2014 | 89 | Lihaa sian ja naudan, valkosipulia runsaasti, rasvaa runsaasti näkyy leikkauspinnassa ja tippuu makkaran päästä,chili tuntuu heti ja myös hetken päästä, mausteinen makkara joka läpäisee kange-testin vaivatta, niin mausteita. | € 13.70 |
3636 | Wigren Omenalenkki | 27.02.2014 | 76 | Kutteri ylukierroksilla leikkauspinnassa, puraisussa tuntuu vastus. kuori syötävä, jälkimaku pehmeä, suola tuntuu suussa, missä muut mausteet? Omenaa on 14% mutta ei maistu. | € 9.98 |
3520 | Atria Hiillos Kesämaku Välimeri Grillimakkara | 26.06.2013 | 66 | Erikoispienirakeinen, leikkauspinnassa juustoa mutta juuston maku puuttuu, vaivaton syödä, puruvastus kateissa, pippuri pikkuisen maistuu, makkaralla kuiva jälkimaku. | € 4.23 |
3367 | Pajuniemen Helsinkiwursti Aura | 05.07.2012 | 76 | Aurajuusto 7%, palvikinkun maku, tiukka juustoa leikkauspinnassa muttei maussa, vähän rasvainen, ihranoloa maussa, juusto tuntuu vähän, pippurit jälkimaussa. | € 14.50 |
3309 | West Charkin Cajun | 26.01.2012 | 84 | Pippuria jo leikkauspinnassa, pippuria maussa, pippuria suussa, pippuria jälkimaussa, pippuria liikaa, makkara hiukan yksitotinen pippureineen, pippurin annosteluvihre? Puuttuu tasapinottava tekijä. | € 13.54 |
3253 | Perniön Lihan Juustopaistinmakkara | 08.09.2011 | 79 | Jo ulkoapäin verinen tunnelma, joka vahvistuu makkaran sisältöön edetessä, rasva kiiltelee leikkauspinnassa, hajoaa suussa helposti hienommaksi, voi epäillä juuston osuutta makkarassa, juusto tuntuu hiukan, syötävä ja hyvä kuori kuitenkin antaa odottaa hiukan enemmän makkarasta. | € 12.00 |
3239 | Tyysterin Tulisuudelma - Eldkyssen | 18.08.2011 | 87 | Leikkauspinnassa väriä punaista ja vihreää, makkaran tuoksu lupaa paljon, kuori hyvä, puruvastus hyvä, vähärasvainen jopa pikkuisen liian kuiva, kaipaisi rasvaa lisää, chilin maku tuntuu. | € 8.70 |
2961 | Woro Kraakovi | 23.07.2009 | 90 | paksu jööti, leikkauspinnassa näkyy läskibiittejä, ei sisältä kovin kuumaa vaikka pinta hiiltyi, pippuria, ei oikein muita mausteita. Mehukas, mutta ei rasvainen. | € 5.20 |
2898 | Kolboski Rubljonye | 17.02.2009 | 71 | Rasvainen ja suolainen ensituntuma, keinokuori paksu mutta syötävä, leikkauspinnassa läskipaloja, tasapainoinen mausteutus eikä mikään mauste puskenut esiin \"kevytbalkanista\", mikä kuvaakin makkaran suutuntumaa hyvin. | € 9.00 |