Arvostellut makkarat:

Haetaan: %leikkauspinnassa

Löydetty osumia: 23 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5022Atria Wilhelm Pig & Vig 25.05.202385Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. € 9.57
4964Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara 03.11.202286Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen.€ 19.90
4920Karavaanari 30.06.202263Rasvaa ja suolaa, huolimatta kana vaanii mielleyhtymästä käytetty suomalaista sianlihaa, massa sileä yllätyksetön, rasva kiiltää leikkauspinnassa, jäykkä paksu kuori pistelee tarmokkaasti vastaan, lihaa on mutta paljon puuttuu, mausteet teillä tietymättömillä, eksyneet tästä jonnekin saharan laitaan, varmasti nuotiolla jaksaa käristää paranee, mutta sitä odotellessa.€ 13.72
4599HMT Yönakki Cheddar 12.12.201987Tuoksu normaali, näkyy leikkauspinnassa juustoa, laatujuusto tuntuu maussa, vaikka tyypistä kaikki ei selvää saa, mehukas, rapea kuori rapsuu ja napsuu, puruvastus hyvä, sopivan ärhäkät mausteet. € 10.38
4571Snellmanin Kuoreton Iivari Juusto 03.10.201971Pehmeä massa, kuori poissa on, juusto piilottelee, juusto näkyy leikkauspinnassa, toisaalta siinä voi nähdä vaikka mitä, juusto tuntuu vasta jäähtyneenä, olisiko emmenthalia.€ 7.50
4543Grillimaisteri Jalopeno-Juusto 31.07.201993Emmenthal juustoa 8%, Chili 2%, yrttitarhaa, punaista ja vihreää leikkauspinnassa, jo kylmänä jalopeno tuntuu, massa karkea mukava puruvastus, lämmitettynä juusto pehmittää jalopenon, tasapainoinen, maut tasapainossa, hyvä kuori, hyvä rakenne, hyvät mausteet, sinappi tarpeeton? Kaipaa suurta nollaajaa että maistelu voisi jatkua.€ 9.90
4507Makulihan Besserwisser 09.05.201981Näyttää ravitsevalta, vähän turhankin jämäkkä, maku ihan hyvä,valkosipuli alkaa maistua, mukavan suuntäyteinen maku, yrttejä runsaasti leikkauspinnassa, lihaprosentti korkealla, yrttejä jälkimaussa ja pippuritkin.€ 16.50
4500Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo 25.04.201982Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä.€ 23.30
4017Saarioisen Grillimakkara 26.05.201665Pehmeä pötkö, pikkuisen näkyy rasvaa leikkauspinnassa, melkein kylmänä parempi, massa tosi tasainen, maku vähän pehmeä, liivatemakkaraa, uppoaa satavarmasti poprilli-kansaan, teollinen tuntu häiritsee, hyvin työstetty makkara, hinnassa helpotusta.€ 2.30
4009Luha Sealiha Grillvorstikesed 04.05.201681Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori.€ 7.87
3714Herkkutilan Peuramakkara 07.08.201463Harvinainen väri leikkauspinnassa, pinnalla näkyy pippuri, maku on tuttu, lihaa on mukana, joillekin tulee talin makua mieleen, hyvin rasvaisen tuntuinen, jälkimaussa pippuria myös.€ 19.90
3673Snellmanin Chorizo Lisäaineeton 22.05.201489Lihaa sian ja naudan, valkosipulia runsaasti, rasvaa runsaasti näkyy leikkauspinnassa ja tippuu makkaran päästä,chili tuntuu heti ja myös hetken päästä, mausteinen makkara joka läpäisee kange-testin vaivatta, niin mausteita.€ 13.70
3636Wigren Omenalenkki 27.02.201476Kutteri ylukierroksilla leikkauspinnassa, puraisussa tuntuu vastus. kuori syötävä, jälkimaku pehmeä, suola tuntuu suussa, missä muut mausteet? Omenaa on 14% mutta ei maistu.€ 9.98
3520Atria Hiillos Kesämaku Välimeri Grillimakkara 26.06.201366Erikoispienirakeinen, leikkauspinnassa juustoa mutta juuston maku puuttuu, vaivaton syödä, puruvastus kateissa, pippuri pikkuisen maistuu, makkaralla kuiva jälkimaku.€ 4.23
3367Pajuniemen Helsinkiwursti Aura 05.07.201276Aurajuusto 7%, palvikinkun maku, tiukka juustoa leikkauspinnassa muttei maussa, vähän rasvainen, ihranoloa maussa, juusto tuntuu vähän, pippurit jälkimaussa.€ 14.50
3309West Charkin Cajun 26.01.201284Pippuria jo leikkauspinnassa, pippuria maussa, pippuria suussa, pippuria jälkimaussa, pippuria liikaa, makkara hiukan yksitotinen pippureineen, pippurin annosteluvihre? Puuttuu tasapinottava tekijä.€ 13.54
3253Perniön Lihan Juustopaistinmakkara 08.09.201179Jo ulkoapäin verinen tunnelma, joka vahvistuu makkaran sisältöön edetessä, rasva kiiltelee leikkauspinnassa, hajoaa suussa helposti hienommaksi, voi epäillä juuston osuutta makkarassa, juusto tuntuu hiukan, syötävä ja hyvä kuori kuitenkin antaa odottaa hiukan enemmän makkarasta.€ 12.00
3239Tyysterin Tulisuudelma - Eldkyssen 18.08.201187Leikkauspinnassa väriä punaista ja vihreää, makkaran tuoksu lupaa paljon, kuori hyvä, puruvastus hyvä, vähärasvainen jopa pikkuisen liian kuiva, kaipaisi rasvaa lisää, chilin maku tuntuu.€ 8.70
2961Woro Kraakovi 23.07.200990paksu jööti, leikkauspinnassa näkyy läskibiittejä, ei sisältä kovin kuumaa vaikka pinta hiiltyi, pippuria, ei oikein muita mausteita. Mehukas, mutta ei rasvainen.€ 5.20
2898Kolboski Rubljonye 17.02.200971Rasvainen ja suolainen ensituntuma, keinokuori paksu mutta syötävä, leikkauspinnassa läskipaloja, tasapainoinen mausteutus eikä mikään mauste puskenut esiin \"kevytbalkanista\", mikä kuvaakin makkaran suutuntumaa hyvin. € 9.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //