Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kyseessä

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5142Chef Wotkins Chili ja Cheese Ruokamakkara 06.06.202486Juustoinen, Chili tulee sitten, miedon tuntuinen chili kyseessä, purtava kuori, massa mukava, pitkä jälkimaku. lihaa.€ 15.69
4846Kunnon Arki Kuoreton Nakki 02.12.202133Hyllyvän kimmoisa mnakki, maut vähän kateissa, puruvastus saavutettu jollain keinoin, suolan ja rasvan epäpyhä liitto kyseessä tämän nakin kohdalla.€ 3.45
4648Makuliha Eräjorma Grillimakkara 20.05.202045Varmasti grillikesän kohokohta monella epäohjeidenmukaisella Kansallispuiston leirinuotiolla, rasvaa rasvaa ja suolaa, aivan höttöä, pippuisen pippuria jälkimaussa, vaikka tuokin lapsuuden kokemusmaaailman mieleen ei kannata ontaa muistoille valtaa tämän makkaran ollessa kyseessä.€ 10.35
4517Tammisen Artisan Currywurst 23.05.201971Haastavan makuinen, puruvastusta, pippuria, kurkuma maistuu, curryä, liian kuivaa, toimii makean sinapin avulla, joku voisi luulla kyseessä olevan saksalainen currywurst, mutta kaukana ollaan, voimakkaat mausteet jälkimaussa. € 12.42
4231Atria Gastro Punajuurimakkara 31.08.201774Punertaa punajuuri juurikin, lihaa on, mausteet ovat peitossa, makea juurikas peittää lähes kaiken alleen, vaikka väri jupaa paljon kyseessä ole mikään vegaanimakkara, kuori aika rapea, jonkin verran pippurin makua vapautuu punajuuren luomasta vankilasta.€ 9.15
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4033Wigren Nysä Yrttinen Tuoremakkara 23.06.201684Yrttejä varmasti alkumaussa, mutta chili/jalopeno hallitsee makuja selkeästi, makkarassa lievää makeutta ylipäänsä, johtunee jalopenon aiheuttamasta makuaistimuksesta, polte pysyy hyvin hallinnassa vaikka lievää poltetta havaittavissa eli kyseessä liene chiliyhdistyksen mielimakkara, massasta jää hiukan jauhelihamainen tuntuma. € 12.40
3999HK Kabanossi® Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3955Tarczynski Podwawelska Zlota 07.01.201674Jokin maku hallitsee makkaraa, pitkällisen pohdinnan jälkeen makumuisti kertoo kyseessäolevan sellerin, käytetty koko ruhonosat koska eräässä makkarassa mukana luuosaa, robusti rakenne kokonaisuudessaan, mausteita tuntuu, valkosipulia ja pippureita tulee esiin makkaran hiukan jäähdyttyä, massa murenee jotenkin liian helposti suussa, otettu huonompihampainen kansanosakin huomioon, koska efforttia tarvitse tuhlata pureskeluun?€ 16.00
3802Björkens Juustonakki 05.03.201584Nakki josta juustoa löytyy, hyvänlaatuista kaiken lisäksi, emmentalilta vaikuttaa, kunnollinen kuori, rakenne onnistunut ja pureskelukin onnistuu, hyvät lähtöaineet kyseessä, mausteutus myös onnistunut, hyvä jälkimaku pysyy suussa pitkään.€ 18.75
3571Rainbow Savulenkki 26.09.201366Maistui melekin kunnon makkaralle, aika rasvaisen tuntuinen, rakenne ja konteksti jotenkin hyvin kuohkea, helppo syödä, makkaran tukeva kuori tarpeen sisällön pitämiseksi, mutta missä savu? Lisäksi kyseessä tarjousmakkara.€ 3.00
3452Thaimaalainen Sikamakkara 31.01.201348Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea.€ 6.00
3352Charkin Chorizo 16.05.201283Tosi paljon läskiä ja paprikaa, vaikutelma muu kuin terveysmakkaran, joittenkin silmää voi haitata mittavien läskipalojen erottuminen niin selvästi makkaramassasta, jos näkyvä läski haittaa terveysintoilijaa todettakoon rasvan määrän pysyvän sallituissa rajoissa, makkaran mausteet hiukan läskin vaimentamia, kyseessä varmasti kesägrilliinkin sopiva tuote, kiva jälkimaku.€ 16.00
3342HK Kabanossi® Suolakurkku 03.05.201269Suolakurkun maku tuntuu koko makkarassa, lämmitys tuo sen makua vielä enemmän esille, lihanmaku tuntuu kuitenkin, mausteita vähän, pyöreän oloinen maku lämpimänä, kyseessä \"yhden kesän ihme\" € 6.22
3109Viinerid Cisini Virtos Desreles 28.10.201054Aika hötöä, lastenmielisten oma nakki, mausta ei ole haittaa tämän makkaran kyseessä ollessa, massa hyvin tasainen ja hieno, suola maistuu, ennen syöntiä muovinen paksu keinokuori poistettava tai makkara puserrettava siitä ulos.€ 1.30
3086Tapolan Parrillat Aurella 12.08.201089Juustoa 9%, juusto tuoksuu ja näkyy! Juustoa runsaasti, jos tarvisi arvata niin kyseessä on aurajuusto, lihaakin on juuston seassa, keinokuori hiukan himmentää makunautintoa, jos tykkää sinihomejuuston puraisusta niin OK-valinta.€ 11.80
2596Bergwurz 24.04.200758Maistuu salamille, ilmeinen maitohappokäyminen lienee kyseessä, tiukkaa tavaraa, tosissaan purtavaa, jälkimaussa pippuria.€ 18.00
2390Kivikylän Kotipalvaamon Munamakkara 14.03.200665Ei paha, hyvä aamupalaksi, maku lievästi makea, toimii hyvin sinapin kanssa! Kananmuna maistuu kylmänä eikä häiritse makuna lämmitettynäkään, Kevyempi vaihtoehto lauantaimakkaralle, sillä kyseessä kuitenkin lähinnä leikkelemakkara.€ 12.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //