5090 | Marcos Schark! Suyuk Paprika | 25.01.2024 | 85 | Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen. | € 22.94 |
4253 | HK Liha & Kasvis Tomaatti-pinaatti-nakki | 05.10.2017 | 54 | Vihreä massassa hiukan häiritsee, massa täynnä reikiä kypsennyksen jälkeen, vähän yrttejä, mutta lämmitys peittää kaikki maut ja tekee nakista tasapaksun maultaan, jos haluaa etsiä mihin makkaraa voisi käyttää, niin pyttipannun lisukkeeksi ehkä. | € 8.33 |
4121 | Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton | 29.12.2016 | 89 | Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. | € 22.75 |
3991 | Atria Leppäsavu Lenkki | 31.03.2016 | 84 | Hyvä kuori, lihaisa, lenkki napsuu kuin pahainen nakki kunnon kypsennyksen jälkeen, rakenne hyvä, sopisi hyvin hiillokselle kypsennettäväksi, koska tähän makkaraan laitettu vaiva tuo itsensä takaisin, savunmakua makkarassa jo valmiiltaan, jälkimaussa tulee esille myös pippuri. | € 7.85 |
3724 | Kasténin Vanhanajan Ryynimakkara | 04.09.2014 | 64 | Makkara hajoaa jo kypsennyksen yhteydessä, isot ryynit, kuivakka, seassa oleva liha on kuin käsin veivattu lihamyllyn läpi, kuori liian ohut, massa hapero, vähän kuin maksalaatikon ilman rusinoita tuntua, helppo syödä lusikalla, jälkimaussa tulee esille voimakkaita makuja. | € 14.80 |
3678 | K-Menu Savulenkki | 28.05.2014 | 64 | Lenkki suorastaan turposi kuorestaan kypsennyksen aikana. Leikkuupinta tasainen, makkaramassa tasaiseksi ajettu, kypsä rapea kuori antaa makua, Vaikka mausteet eivät juuri häiritse jälkimaussa lievä pippuri, vähemmän ylimääräistä rasvaa, makkara kaipaa seurakseen jotain muuta. makkaran seuranhakuilmoituksessa voisi lukea, että vierelle kaivataan siloista sinappia. mehevää kinkkua, maukasta kananmunaa. paistettua perunaa yms. Savu lenkistä jää löytymättä. | € 5.75 |
3639 | HK Sinettibroilerinakki | 06.03.2014 | 64 | Hyvin höylättyä luulihaa, makua paljoakaan, syötävyys hyvä, kypsennyksen aiheuttamat karsinogeenit antavat lisämakua, sinappi antaa hiukan lisää nakille ja parantaa mitä on parannettavissa. | € 5.52 |
3361 | Grillimaisteri Raaka Olutmakkara | 07.06.2012 | 91 | Ihan hyvänmakuinen vaikka maistelu tajuntaa räjäytäkään, makkarasta irtoaa paljon nesteitä, kypsennyksen aikana varottava kuivahtamista, tuoksut makkarasta ovat yrttisiä, rosmariinin vivahteisia, vaikkei yrttejä juuri maussa huomaakaan, vaatii kärsivällisyyttä kypsennyksessä, varma paistinpannumakkara! | € 11.50 |
3291 | UVIC Poolsuitsu Värste Ahjuvorst | 01.12.2011 | 81 | Jotenkin kova kuori, pitää sisällään lihan ja rasvan ja suolan kypsennyksen aikana hyvin, oikeasti suolainen. | € 6.00 |
3129 | Karni Triinu Viiner | 02.12.2010 | 66 | Lisäaineeton. Syötävän maukas, vain perunamuussi puuttuu, väri hiukan huono mutta väriä pintaan kypsennyksen yhteydessä. Parhaasta päästä vastaavien joukossa | € 5.00 |
2938 | Chef Wotkin's Andalusia Chorizo | 28.05.2009 | 92 | Lihaisa, hyvä mausteseos, maku jatkuu pitkään koko nautinnon ajan, mehukas lihaisa kiinteä, voimakas miellyttävä jälkimaku, tasapainoinen, esikypsennyksen jälkeen hyvänmakuinen mutta varsinainen lämpökäsittely parilasähkögrillissä teki erinomaiseksi makunautinnoksi. | € 12.90 |
2897 | Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri | 17.02.2009 | 76 | Hirvenlihaa 19%, tuhlausta? Kuori vankka, paksu mutta tarpeen sisällön pitämiseksi hallinnassa ja kuoren sisällä kypsennyksen jälkeen! Tosi isoja ohraryynejä mukana ja pienempiäkin, verta jonkin verran mukana, rakenne sopivan kuiva. | € 7.58 |
2882 | Chef Wotkin's Sörkan nakki | 13.01.2009 | 76 | Lihaa piisaa nakissa, makua paljoakaan, aavistus kuivuutta ja pippuria havaittavissa, lihat pakattu tiiviiseen tilaan sillä nakki halkesi kypsennyksen aikana, tarjolla tarjoushinnalla! | € 4.95 |
2837 | Lihaniekan Metsämiehen Lenkki | 09.09.2008 | 83 | Lihaisa jämäkkä lenkki, mausteita sopivasti aisoissa pysyen, miellyttävän tuntuinen suhteellisen karkea massa, muovikuori tarpeen makkaran paisuessa kypsennyksen aikana. | € 12.10 |
2801 | Atria Atrilli Kuoreton Grillimakkara | 08.07.2008 | 71 | Massa hienoksi jauhettu, makua tuskin ollenkaan, mausteetkin kadoksissa, eltaantuneen rasvan tuoksua, vaikka ei maussa tunnukaan, pitkän kypsennyksen tuloksena kärventyminen antoi makua. | € 4.00 |
2701 | Pajuniemen Hirvinuotio | 06.11.2007 | 92 | Hirvi 27%, vaatii kypsennyksen, rasvaa runsaasti,erinomainen purutuntuma, kokonaisuus loistava, paketti kasassa, jopa rasvainen jälkimaku sytytti, kange maistuu, tosi mahtavan ja aikuisen makuinen makkara. | € 10.90 |
2355 | Wurst Fennican Joulumakkara | 13.12.2005 | 85 | Raakamakkara, esikypsennyksen(keitto) jälkeen mausteet eivät vielä maistu, mutta tuoksuvat, kuitenkin jo syömäkelpoinen. Kiuaskäsittely toi makuja lisää esille, makkara puhkesi kukkaan oikeammin. Konjakkisinappi sopi hyvin. Todella hyvää! | € 17.90 |
2222 | Maustebratwursti | 19.04.2005 | 48 | Kuori vaisu ja liian ohut, makkara hajosi niin esikypsennyksessä kuin pannullakin.
Sisus pehmeää tahnaa, rakenne ei tukevoitunut esikypsennyksen aikana, hötöä eli puuttui sidosaineet. Maku kuitenkin ok. Makkara ei täyttäne kaikki määritelmän osia? | € 8.50 |