Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kylmäsäilyty

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4833Prinskorv 04.11.202144näyttävä pinta, makean makuinen, vähän kummallinen maku, voi johtua pitkittyneestä kylmäsäilytyksestä, hiukan normia rankempi rakenne, rasvapalleroita massassa.€ 12.45
4737Feri's Tulinen Unkarilainen Raakamakkara 03.12.202085Kylmäsäilytys hiukan tylsistyttänyt terää mausta ja muista tuntemuksista, liha ok. chili epätasaisesti, vähän yrttisyyttä, maut jotenkin piikkeinä asteikolla.€ 24.10
4609Dahlmans Hardcore Krakova 30.01.202074Hyvä kuori, karkea lihaisa rakenne, tanakasti tulinen ensituntuma, jälkimaku tutun tulinen, vähän tylsää kun vain yksi maku dominoi, pitkä kylmäsäilytys on voinut korostaa chiliä muitten makujen kustannuksella, mutta luultavasti chili olisi toiminut samoin tuoreessakin makkarassa.€ 14.40
4590Dahlmans Currywurst 28.11.201973Julmetun suolainen, pitkä kylmäsäilytyskö syynä suolan kertymiseen, tai ainakin suolan maun, lihaa rasvaa hiukan mausteita, paitsi curryn makua tunnu, juustoisen tuntuinen. € 14.90
4377El Tequito Mexican Style Bratwurst 28.06.201898Tuntuu pippuria ja muitakin mausteita, hienonoloinen, mehukas, voimakkaat yrtit maistuvat, chili, pippuri ja muu täyttää suun, hyvä kuori, todella runsas mutta tasapainoinen mausteutus, huolimatta pidentyneestä kylmäsäilytyksestä säilyttänyt teränsä täysin. € 6.63
4333Takaladon Savupekonigrilli 29.03.201881Robusti rakenne, lihaa jauhettu vähän, savu tuoksuu ja maistuu, mehukas, suolaa löytyy, pippuria mukana, jälkimakuna voimakas pippuri, hiukan puraisee makkaraa pitkä kylmäsäilytys kuin takatalvi.€ 16.90
4290Roinilan Roinilareipas 28.12.201770Maut ja rakenne kärsineet hiukan pidentynestä kylmäsäilytyksestä, sitkas kuori, suolaa löytyy, pippuria kyllä, puruvastustakin, rasvaa erottuu hiukan vetisestä amssasta.€ 12.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //