Arvostellut makkarat:

Haetaan: %karkeahko

Löydetty osumia: 42 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5069Herkku Premium Edition Riista Artesaaniraakamakkara 30.11.202381Suolainen, pippuriakin mukana, aika mehukas, massa karkeahko, oikein hyvä olutmakkara ajatellen oluen kulutusta, ouruvastus kiitettävä, hiukan erikoiset mausteet, mausteutus aika överi.€ 33.13
5015Kariniemen Kananpojan Buffalo Grillimakkara 27.04.202368Mehukkaanoloinen, pieni pioppuri tulee esiin, täyteläienen maku, rakenne karkeahko, pippuri, chili muut mausteet, rasva hiukan irtoaa massasta.€ 14.05
4996Kivikylän Tuhti Juusto-Jalopeno 09.02.202390Pippuria tukevasti, juustoa jonkin verran elimoi pippuria , pippuria mukavasti, suolaa löytyy, puruvastusta ja makua kivasti, pippuri tuntuu pitkään, mehukas, mukava mausteutus ja karkeahko rakenne,€ 8.00
4864Wursti Parsanakki 24.02.20227030% ylimäääräistä halpuutusta, lihaa on, karkeahko rakenne, suolaakin riittää, vähän vetisempi kuin odotettu, rasvainen myös mutta vetisyys häiritsee, makuakin jonkin verran jotenkin teollisen oloinen, vaikka jälkimaku kohtuullinen.€ 9.49
4675Pirkka Kuoreton Grilliwursti 06.08.202081Kuori kadoksissa, jokin korvike tiivistyy pintaan kypsyessä, rakenne karkeahko, rasvaa, rasvaa, lämmitys saa rasvat liikkeelle, aika pieni pipppuri, puruvastus tallella, lihaisan ja sarvaisen tuntuinen, melko epäterveellisen tuntuinen siis aika hyvän, vaikka joku hivahduksen tympeyttä maussa voi havaita.€ 7.48
4318Teivon Lihan Bratwursti 01.02.201889Hyvä lihaisuus , kuori hyvä, karkeahko massa, joka näyttää hyvältä, puruvastus ok, tuntuu suussa miltä, miltä hyvän makkaran tuleekin, mehukkuus tavaramerkki.€ 11.16
4240Culinari Poro-Herkkutattigrillimakkara 07.09.201770Löysä kuori, mehukas, rakennekin vähän löysähkö,pippuria näkyy massassa, karkeahko rakenne, lihaa ja rasvaa paljon, mausteita vähän sinnemäki, mausteutus poissa balanssista.€ 12.50
3898Bosgĺrd Luomu Charolois-Chorizo 27.08.201586Ulkonäkö hyvä, lihaa löytyy tarpeellisen paljon, mausteitä löytyy myös, chiliä oikeassa määrin, jykevän suolainen, karkeahko rakenne ja suutuntuma hyvä, tarvitse mitään vierelleen, todellinen ÄIJÄmakkara!€ 29.20
3860Snellmanin All Natural Chorizo 18.06.201587Alusta asti chili vähän puraisee, kuitenkaan dominoimatta aivan koko makumaailmaa, tasapainoisen tuntuinen makkara, lihaisa, massa karkeahko mutta erilaisen värinen, maistuva, maku hyvin positiivinen.€ 13.00
3635Palvilihan Auragrilli 27.02.201483Juurikin sopivaa, lämmin lihan maku, aurajuusto maistuu, rapeampi kuori, jokin ei mussa ole ihan kohdallaan, pitkähkö säilytys pakkasessa? Hyvä makkaramassa, karkeahko tiukka massa, ei perheen pienemmille.€ 10.00
3620Maks & Moorits Hot-Dogi Vorstikesed 30.01.201492Vähän tasoitusta hinnassa, lämpimänä hyvää, mausteet ja suola tasapainolla, jäähtyneenä alkaa hiukan maistua leikkelemakkaralta, balkanilainen tunnelma valtaa alaa, paljon lihaa löytyy, lihaa ja rasvaa, massa karkeahko. (Pitää löytää jostain sellainen hot dog, johon tämä mahtuu väliin?)€ 6.96
3576Atria Napostelunakki 26.09.201376Lihaisa, massa karkeahko, rasvainen, tiukka chilin puraisu, lihaa, hiukan tasapainoton makkara, nakissa lihaa, rasvaa, pippuria, suolaa, chiliä, kaikkea kaikille preferenssin mukaan. Kange tulee pikkuisen kuitenkin läpi huolimatta kaikesta edellä mainitusta.€ 12.00
3424Tuottajatorin Hirviryynäri 25.10.201289Hirvi 60% Sika 30%, ryynäri jossa mausteita kunnolla, miesmuistin mukaan ensimmäinen kunnolla maustettu ryynäri evö, ryynejä hiukan enemmän mutta ryynit pieniä, todella hyvin pysyy kasassa, koska ryynimakkaraksi todella tukevarakenteinen, robusti karkeahko rakenne, liha hyvää, kuori syötävä.€ 11.95
3421Laidun Hereford A-lk Nakki 25.10.201284Mausteita ja yrttejä yllättävän paljon, hyvin suolainen mutta mehukas, hyvä kuori, kevyt pippurin maku voimistuu jälkimaussa jäähtyessä, karkeahko rakenne, suutuntuma hyvä, maku on voinut hiukan liudentua koska jouduttu kuljetuksen ajaksi pakastamaan.€ 25.00
3375Kasténin Valkosipuli Bratwurst 18.07.201292Tuoksu todella runsaan mausteinen, sattumia, sinapinsiemeniä, karkeahkossa massassa punaista väriä, makkarassa vähän chilin vivahdusta,, chiliä jälkimaussa runsaammin aiheuttaen lievää mutta miellyttävää polttelua, onnistunut mausteutus, perusmaut selvästi esillä.€ 15.49
3366Atria Wilhelm Juusto Raakamakkara 05.07.2012898% juustoa, lihaa on, vähän erikoisempi mausteutus, valkopippuri pyrkii selvästi esiin, tuoksussa häivähdys juustoa muttei maistu niinkään,kuiva jälkimaku, massa karkeahko.€ 12.90
3009Portin Ukkopekka Pekoni 07.01.201078Makua lisää vasta lämmitettynä, kuori ei meinaa napsahtaa poikki, lenkki ja grillimakkaran sekoitus, lievä jälkimaku, rakenne karkeahko joten käytetty parempia ruhonosia, punaisia sattumia, huulirasvaa valmistusmetodista koska makkara kohtuullinen rasvapitoisuudessa?€ 4.75

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //