5063 | Tapolan Sinihomejuusto Mustamakkara | 26.10.2023 | 73 | Ryynejä lusikalla annettu, olisiko sianlihaa, seassa jotain vaaleaa massaa, mutta lisä maistuu juuri ollenkaan miltään, suola tulee esiin jäähtyneenä. | € 10.95 |
4975 | Rannarootsi Merevaigu Grillvorst | 01.12.2022 | 64 | Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille. | € 6.95 |
4919 | Grillimaisteri Leiskuva Savujuusto | 30.06.2022 | 79 | Voimakas maku, juustoa ei juuri löydy, tasapainoinen maku sattuessaan juusto jakautunut epätasan, pippuri selvästi esillä, jäähtyneenä pippuri esille, kannattaa nälkäisen hiukan odottaa, juusto riittämätön. | € 7.16 |
4571 | Snellmanin Kuoreton Iivari Juusto | 03.10.2019 | 71 | Pehmeä massa, kuori poissa on, juusto piilottelee, juusto näkyy leikkauspinnassa, toisaalta siinä voi nähdä vaikka mitä, juusto tuntuu vasta jäähtyneenä, olisiko emmenthalia. | € 7.50 |
4073 | Naapurin Maalaiskananpojan Kananakki | 29.09.2016 | 50 | Tumma väri, kuivahko tasainen massa, heikko kuori, tipukuiva, kaipaa rasvaa, makkaran yleisolemus ja maku tai sen puute viittaa tipunakkiin, jäähtyneenä huononee, jälkimaussa häivähdys pippuria. | € 11.60 |
4013 | HK Maakarit® Nürnbergin Günther | 04.05.2016 | 90 | Muistuttaa nürnbegiläistä, mutta jotenkin rasvaisen tuntuinen, maku hyvin yrttinen, kuori kiva, mukava massa, maku hyvin ellei suorastaan kukkainen, jälkimaussa yrtit vahvistuu, hyvää on, vaikka jäähtyneenäkin tuntuu hiukan liian rasvaiselta. | € 15.15 |
4006 | HK Kabanossi® Smoky Bacon & Cheese | 28.04.2016 | 69 | tuoksu lupaa jotain , maku huono, yllättävä chili polkee aloittelevan makkaranpurijan perusoikeuksia täysin mauttomaan makkaraan, jäähtyneenä chilin maku tasoittuu mukavaksi, rasva taittaa lopulta chilin kärjen, voisi olla karheampi jauhatus, mikä vaatisi tarkempaa valikointia massan sekaan laitettavam suhteen? | € 5.40 |
3790 | Kartanon Tulicheddari Urho Grillimakkara | 05.02.2015 | 87 | Lihaa ja mausteteita löytyy, hyvä kuori, lihaa on, maistelun edetessä poltot lisääntyy ja tihentyy, ihan valmista kuitenkaan tule, jäähtyneenä rasva alkaa olla mauista päällimmäisenä. | € 5.48 |
3768 | Liha-Iitin Juustoinen Uunimakkara | 04.12.2014 | 67 | Juustoa piisaa, emmental maistuu, käytetty parempaa juustoa kin moniin juustomakkaroihin, muut maut paljon piilossa, rakenne rrankka, leikkauspinta kuin kuunpintaa johtuen sulaneen juuston poistumisesta, kuori syötävä vaikka jäähtyneenä siltä välttämättä tunnukaan. | € 17.00 |
3689 | Wigrenin Chilijuusto Nysä | 05.06.2014 | 74 | Cheddar 8%. Naudan- ja sianlihaa.Rasvaa mukana, melkein pelkkää rasvaa tuntuu, maku pikkuisen chilimäinen, chiliä mukana, aluksi heikko chili, mutta kun chilin poltto alkaa niin se myös kestää ja kestää, makkara parempi hiukan jäähtyneenä. | € 9.30 |
3620 | Maks & Moorits Hot-Dogi Vorstikesed | 30.01.2014 | 92 | Vähän tasoitusta hinnassa, lämpimänä hyvää, mausteet ja suola tasapainolla, jäähtyneenä alkaa hiukan maistua leikkelemakkaralta, balkanilainen tunnelma valtaa alaa, paljon lihaa löytyy, lihaa ja rasvaa, massa karkeahko. (Pitää löytää jostain sellainen hot dog, johon tämä mahtuu väliin?) | € 6.96 |
3508 | Harjun Välimeren Karitsamakkara | 30.05.2013 | 91 | Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali! | € 20.50 |
3467 | Donau Land Curry-Knacker | 27.02.2013 | 85 | Suolaa, rasvaa, lihaa, maussa myös viite siipiin tai muihin ilmanveikkoihin, lihaa on, jsno syntyy samalla kun mausteet tulevat esille, jäähtyneenä jämäkän rasvainen, makkara on hyvin maustettu, herkullinen, makeahko ja suolainen, kurkuman makua myös, massa tiukka. Oikein hyvä tuote. | € 11.60 |
3451 | Laidun Hereford Bratwursti | 31.01.2013 | 54 | Hyvin paljon lihaa, maku jotenkin omituinen, mieleen tulee saippuamaisuus tai jollekin kalanmakuisuus, hyvin erilainen makkara kuin odotettu, vaikka ulkomuoto tumma ja massa kiinteä, joku lukuisasti käytetyistä yrteistä sopimaton makkaralle tässä valmistustavassa? Jäähtyneenä nakki taas maultaan hyvinkin syötävä. | € 18.00 |
3192 | Zimbo Grillhelden Bacon&Cheese Bratwurst | 26.05.2011 | 87 | 10% juustoa, tuoksuu oikealta bratwurstilta, oikea rakenne, mehukas bratwursti,maksamakkaramaisuus piilossa, rasvaa on muttei liikaa, sinappi ei tarpeen makkaran kohdalla, jäähtyneenä juusto kuitenkin tulee esiin myös hiukan epämiellyttävällä tavalla. | € 9.00 |
3135 | Wőro Jussi Verivorstikesed | 02.12.2010 | 86 | 2% verijauhetta ja lisätty silavaa, Tuoksuu ryynäriltä, hyvä ja miellyttävä maku, pippurinen jälkimaku,jäähtyneenä antaa mausteisen ja timmin jälkimaun. | € 2.50 |
3094 | West Charkin Peuramakkara Hjort Korv | 02.09.2010 | 90 | Tiukkaa lihaa, tuoksuu jonkin verran, liha maistuu muttei aivan tavallisen lajityyppinsä edustajalta, lihaa säästämättä, jäähtyneenäkin hyvää, jälkimaku kestää pitkään. | € 16.64 |
3072 | Makulihan Hunajainen Vuohenjuustomakkara | 01.07.2010 | 96 | Makkara joka vaatii ehdottomasti lämmityksen, mehevä ja muheva, tosi napakka, kiinteän lihaisa, selkeästi jo ulkonäkö antaa odottaa paljon, makkaran voimakas perusmaku aluksi piilossa mutta jäähtyneenä pitkä jälkimaku on mahtava! | € 12.90 |
2920 | Cascina Serena Strasbourgin Nakki | 31.03.2009 | 66 | Kiinteä rakenne, makua vähän, suolaa on, jäähtyneenä alkaa tuntua jokin pistävä maku. | € 4.00 |
2852 | Wurstmaster Ört och Viltgrill | 07.10.2008 | 91 | Pizzamausteinen alku maussa, todella ovela ennenmaistamaton mausteseos, muheva riistan kuiin possunkin maku, suuntäyttävä jälkimaku, makua runsaasti jälkimakuun asti, makkara toimii erityisesti jälkimaussa ja pidempään jäähtyneenäkin! | € 12.00 |