4411 | Henri Raffin Savustettu Ranskalainen Makkara | 27.09.2018 | 79 | Hyvin lihaisa, kuori hiukan paksu, rasvaa isältä pojalle, makkaramassa miellyttävä, mutta maut hiukan peitossa kateissa, jälkimaussa voi hyvällä omalla tunnolla aistia pippurin, valmistustapa ei tee oikeutta ehkäpä makkaralle, vaikka pippuria ja yrttejä, mausteisesta voi puhua, lihaa, rasvaa ja suolaa, ne dominoivat makkaraa. | € 8.80 |
3422 | Savuhovi Villimies Riistaryynäri | 25.10.2012 | 82 | Erikoinen ryynäri, tosi isot ryynit harvassa, massa lihaisa tasaiseksi kammettu, kuivahko, mutta lihaa, riista tuonee kuivuuden, kuori mukavan rapsakka, maku suoraan skugesta mutta hyvällä tavalla, jälkimaku miellyttävä ja pitkä. | € 13.97 |
3397 | Savuhovin Isoviha (Megatulinen) | 23.08.2012 | 82 | Rasvaa irtoaa paljon, chili saapuu hyvin nopeasti aistittavaksi suussa, massa todella karkea, tätä chilin poltetta virvokkeet eivät lievitä, hyvällä omallatunnolla voi makkaraa suositella chiliseuralaiselle evääksi Tampereen Chilifestivaaleille, tavallisen makkaranpurijan kannattaa tämä tuote kaukaa kiertää ja välttää suuhunsa laittamasta, kipuaistimusta riittää hyvin pitkään ja huulissa tuntuu vielä myöhemmin tulista polttoa, toinen pala makkaraa on jo liikaa useimmille. | € 15.00 |
2458 | Kivikylän Huiluntuhti | 18.07.2006 | 50 | On kyllä hyvällä kutterilla tehty, massa hyvin hyvin jauhettua tavaraa. Lihan makua ei juuri ole, liian hyvin muussattu Mausteita on mutta vähän. Ei mikään huippu mutta ei kyllä ihan huonokaan. | € 5.50 |
2291 | Chef Wotkin's Allium Sativum Grilleri | 30.08.2005 | 80 | Valkosipulia biitteinä runsaasti, hallitsee makkaraa täydellisesti. Mutta, tasapainoinen nautittava makkara hyvällä kuorella, jos ei pelkää valkosipulia | € 14.00 |