5158 | Poutun Lenkkimakkara | 26.09.2024 | 35 | Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa. | € 6.63 |
4993 | Chef Wotkin's Sörkan Nakki | 09.02.2023 | 67 | Lihaa löytyy, suolaa, mausteitakin, kuori jää suuhun pyörimään, rasva jotenkin huonon tuntuinen, puruvastus kateissa, napakampi voisi olla, savuinen. | € 19.13 |
4918 | Lite Bättre Kana Grillimakkara | 30.06.2022 | 41 | Aika mauton, jauhoisen tuntuinen, sekava makumaailma, parasta hiukan palanut kuori, mutta puuttuu rasvaa ja vähän muutakin, joittenkin mielestä hiukan huononmakuinen. | € 12.20 |
4349 | Tapolan Olutmakkara | 03.05.2018 | 50 | Valmistusaineluettelo sisältää Mosaic-humala oluen, keinokuori jää suuhun pyörimään, vähän erikoinen, herätä intohimoja maistelijoissa, massa tarjoaa puruvastuksen,mutta ei muuten vakuuta, hiukan huononvärinen, jälkimaussa hienoinen pippuri. | € 10.48 |
4073 | Naapurin Maalaiskananpojan Kananakki | 29.09.2016 | 50 | Tumma väri, kuivahko tasainen massa, heikko kuori, tipukuiva, kaipaa rasvaa, makkaran yleisolemus ja maku tai sen puute viittaa tipunakkiin, jäähtyneenä huononee, jälkimaussa häivähdys pippuria. | € 11.60 |
4054 | Saarioisten Chorizonakki | 04.08.2016 | 49 | Chiliä liikaa useimmille, tekokuori pilaa makkaran totaalisesti, kuori pitää mausteet sisällääm, mutta samalla viimeistelee huonon käyttäjäkokemuksen jäädessään suuhun pyörimään. | € 10.15 |
3817 | Snellmanin Lisäaineeton Kunnon Lenkki | 02.04.2015 | 75 | Tarjousta hinnassa, mukava massa, hyva puruvastus, toisilla huonontava tekijä toisilla parantava, massa maistuva ja kiinteä, mausteiden jakautuminen pippuri runtuu aluksi, hyvä perusmakkara, lisäaineeton harmaa väri voi haitata toisia makkarassa. | € 5.38 |
2682 | Pajuniemen Luomunuotio | 25.09.2007 | 88 | Lihaisanoloinen, kylmänä tiukempi, mehevä, kuori rapsahtavan rapea, rasvaa sopivasti, pippuria jälkimaussa, rehellisenoloinen makkara, ei huutele sinapin perään vaikka mieto sinappi huononnakaan makua. | € 3.38 |
2054 | Vatajan Juustojalopeno | 01.06.2004 | 55 | Jalopeno hallitsee liikaa makua. Lihaisa. kuori hyvä. Sinappi huonontaa hieman makua! | € 7.00 |
1402 | Helsingin Makkaratehtaan Pekonimakkara | 31.07.2001 | 60 | Hapahn sivumaku. jota ei aiemmin ollut. Suolainen. lihaisa tuntuma. Resepti huonontunut tai jotain vialla nyt valmistusprosessissa. | € 10.05 |
1016 | Saarioisten Juusto Prinssi | 11.11.1999 | 58 | Juustoinen. hieman suolaa. mutta missä muu maku? On sitä kyllä syöty huononpaakin! Pyttärikamaa? | € 3.36 |
949 | Tapolan Aurella Sinihomejuustomakkara | 13.07.1999 | 45 | Miellyttävä juusto. Muuten huonontunut aikaisemmasta. Ratsastaa maineellaan? | € 11.77 |
411 | Forssan Savustettu Ryynimakkara | 26.11.1996 | 55 | Vanhaa = huonontunutta. JJ häiriköi!!! | € 2.65 |