Arvostellut makkarat:

Haetaan: %huonon

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
4993Chef Wotkin's Sörkan Nakki 09.02.202367Lihaa löytyy, suolaa, mausteitakin, kuori jää suuhun pyörimään, rasva jotenkin huonon tuntuinen, puruvastus kateissa, napakampi voisi olla, savuinen.€ 19.13
4918Lite Bättre Kana Grillimakkara 30.06.202241Aika mauton, jauhoisen tuntuinen, sekava makumaailma, parasta hiukan palanut kuori, mutta puuttuu rasvaa ja vähän muutakin, joittenkin mielestä hiukan huononmakuinen.€ 12.20
4349Tapolan Olutmakkara 03.05.201850Valmistusaineluettelo sisältää Mosaic-humala oluen, keinokuori jää suuhun pyörimään, vähän erikoinen, herätä intohimoja maistelijoissa, massa tarjoaa puruvastuksen,mutta ei muuten vakuuta, hiukan huononvärinen, jälkimaussa hienoinen pippuri. € 10.48
4073Naapurin Maalaiskananpojan Kananakki 29.09.201650Tumma väri, kuivahko tasainen massa, heikko kuori, tipukuiva, kaipaa rasvaa, makkaran yleisolemus ja maku tai sen puute viittaa tipunakkiin, jäähtyneenä huononee, jälkimaussa häivähdys pippuria. € 11.60
4054Saarioisten Chorizonakki 04.08.201649Chiliä liikaa useimmille, tekokuori pilaa makkaran totaalisesti, kuori pitää mausteet sisällääm, mutta samalla viimeistelee huonon käyttäjäkokemuksen jäädessään suuhun pyörimään.€ 10.15
3817Snellmanin Lisäaineeton Kunnon Lenkki 02.04.201575Tarjousta hinnassa, mukava massa, hyva puruvastus, toisilla huonontava tekijä toisilla parantava, massa maistuva ja kiinteä, mausteiden jakautuminen pippuri runtuu aluksi, hyvä perusmakkara, lisäaineeton harmaa väri voi haitata toisia makkarassa.€ 5.38
2682Pajuniemen Luomunuotio 25.09.200788Lihaisanoloinen, kylmänä tiukempi, mehevä, kuori rapsahtavan rapea, rasvaa sopivasti, pippuria jälkimaussa, rehellisenoloinen makkara, ei huutele sinapin perään vaikka mieto sinappi huononnakaan makua.€ 3.38
2054Vatajan Juustojalopeno 01.06.200455Jalopeno hallitsee liikaa makua. Lihaisa. kuori hyvä. Sinappi huonontaa hieman makua!€ 7.00
1402Helsingin Makkaratehtaan Pekonimakkara 31.07.200160Hapahn sivumaku. jota ei aiemmin ollut. Suolainen. lihaisa tuntuma. Resepti huonontunut tai jotain vialla nyt valmistusprosessissa.€ 10.05
1016Saarioisten Juusto Prinssi 11.11.199958Juustoinen. hieman suolaa. mutta missä muu maku? On sitä kyllä syöty huononpaakin! Pyttärikamaa?€ 3.36
949Tapolan Aurella Sinihomejuustomakkara 13.07.199945Miellyttävä juusto. Muuten huonontunut aikaisemmasta. Ratsastaa maineellaan?€ 11.77
411Forssan Savustettu Ryynimakkara 26.11.199655Vanhaa = huonontunutta. JJ häiriköi!!!€ 2.65

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //