5097 | Salametto Di Barolo (Punaviinisalami) | 08.02.2024 | 70 | Rasvaisenruntuinen hyvin karkea rakenne, ole aivan grillimakkara mutta varmasti oman laatunsa ansiokas edustaja, hyvin tuhti maisteltavaksi, voimakkaat mausteet, valtavan suolainen, mutta varmasti hyvä olutmakkara. | € 49.88 |
5096 | Chef Wotkin's Hirvigrilleri | 08.02.2024 | 84 | Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta. | € 5.52 |
5085 | Kariniemen Kananpojan Savujuusto Grillimakkara | 28.12.2023 | 76 | Kuori paksu, pippuri erottuu, vaalealaatuinen liha, mausteet toimii hyvin tälle pohjalle, jonkinlaista lihaa, sangen mehevä, ihan ok grillimakkara, kuitenkin hintaa jo tarkistettu -30%. | € 11.17 |
5022 | Atria Wilhelm Pig & Vig | 25.05.2023 | 85 | Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. | € 9.57 |
4784 | Juustoportin Viinitarhurin Grilleri | 03.06.2021 | 61 | Juustoa 8%, juustoa suorastaan roiskuaa päälle, tunnelma kuin entiseen juustopommiaikaan violaisia Öllewursteja maistellessa 90-luvulla, voisi sanoa että juuston seassa myös makkaraa, mutta juusto dominoi makuja, vaikka makkara tarjoaakin lihaisan alustan juustopommien laukaisemiseen, lihaisa grillimakkara juusto ei niin yllätyksellä, varokoon joka ensimmäisenä puraisee. | € 12.25 |
4678 | Chef Wotkin's Kylmäsavu Balkan | 06.08.2020 | 80 | Kuivahkonoloinen ensituntuma, , lihaa riittävästi, balkanmainen maku leikkelemakkaramainen maku, rouhea rakenne, jälkimaku varman tasapainoinen, maut balansissa, maku mieto miltei tylsä, lihaa löytyy , kuin esimerkki hyvästä grillimakkarasta. | € 12.38 |
4561 | Smak Av GotlandTryffel & Svartpeppar | 26.09.2019 | 90 | Lihaa riittää, tyypillisen epätyypillinen, poikkeaa keskiverto grillimakkarasta, rakenne karkea, hiukan tasapaksu mutta varmma maku, lämmitys tuo makuja esille mutta samalla lisääntynyt irtorasva pehmentää makuja, läskiä on ja kuori kohtuullinen. | € 10.50 |
4536 | Björkens Tuhti Perunamakkara | 04.07.2019 | 75 | GMO fri, Tyypillinen grillimakkara luonteeltaan, hyvä kuori, maku perushyvä, hyvä olutmakkara, lihaa runsaasti, suolaa sopivasti, peruna pehmentää makua. | € 10.00 |
4513 | Metsärannan Aurispätkä | 23.05.2019 | 74 | 30 prossaa helpotusta hinnnassa otettu huomioon. Grillimakkarana ok, makea ja väkevä sinappi sopii hyvin, sinihome dominoi makua, jos tykkää sinihomeeesta niin no problem, massa pehmeä, vähän kampingin tuntua, juustoa paljon, kuori liian timmi makkaramassaan verrattuna. | € 8.30 |
4384 | Atria Wilhelm Smoky Bourbon | 05.07.2018 | 81 | Väriä paljon, massa punertaa, mehukas ja kostea, mutta muusta kuin rasvasta, mausteseos kuin kastiketta, erityinen maku, jota tavoittelee, kuulu normaaliin grillimakkara mausteutukseen, hiukan savuinen tunnelma, pippuria jälkimaussa. | € 5.68 |
4301 | Chef Wotkin's Sörkän Juustogrilleri | 04.01.2018 | 91 | Oikein mukava, juusto pehmentää mukana olevia yrttejä, suutuntuma mitä mainioin, massa hyvä, todella mehukas, mausteutus tasapainoinen, lämmitys herättää makkaran eloon, oikein hyvä kokonaisuus, todellinen makkara, malliesimerkki toimivasta grillimakkarasta, 9% emmental juustoa.. | € 11.90 |
4255 | Atria Mustamakkara | 05.10.2017 | 82 | Huolimatta verestä, tämä ei ole ryynimakkara, untuu kuin grillimakkaraan olisi lisätty veri, massa jauhettu samantapaisesti tasaiseksi kuin b-luokan grillimakkarassa, kuori myös aika rapeaksi paahtunut, veri peittää makkaraa kuin musta huntu. | € 7.00 |
4132 | Atria Hiillos Perinteinen | 12.01.2017 | 63 | sisältää perunatärkkelystä ja vähän sian- ja naudanlihaa, silavaa, tasapaksumauton, säilytti lämpönsä hämmästyttävän hyvin, juuri sellainen kuin kisamakkaran kuuluukin olla, ikoninen perusgrillimakkara. Syöminen vaatii tummennetut lasit ja vähemmän kirkasta auringon paistetta. | € 4.40 |
4048 | Grillimaisteri Eili URHO Grillimakkara | 28.07.2016 | 84 | Kunnon perusgrillimakkara, mehukas ja lihaisa, joku hapahko sivumaku, massasta erottuu liha ja rasvabiittejä, maukas, kaikki OK, pieni luusirulisä vie tuotteen askeleen lähemmäs peruslihantuotantoa tai ainakin muistuttaa siitä. | € 7.30 |
3907 | Grillimaisteri Rehti URHO Grillimakkara | 10.09.2015 | 73 | Grillimakkaran perusmallin mukainen | € 4.70 |
3852 | Grillimaisteri USA Chipotle BBQ Sausage | 04.06.2015 | 76 | Mukavan tomaattinen ensimaistuma, rakenne kohtuullinen, vaikka massassa hiukan turhaa löysyyttä, melko tyypillinen grillimakkara, chilin tuntumaa hiukan, mutta jää lähes havaitsematta. | € 6.00 |
3848 | Mattilan Pekoni-Juusto Grillimakkara | 04.06.2015 | 88 | Grillimakkara, juustoa on, jotain parempaa emmental-juustoa varmaan, yllättää juustollaan, puruvastus kunnollinen makkarassa, makeus stulee esiin, mukavan rapea kuori toimii hyvin. | € 12.46 |
3720 | Helsingin Makkaratehtaan Kukko Pils Olutmakkara | 28.08.2014 | 74 | Rasvaa on, kuori saisi olla ohuempi, ohuen grillimakkaran tuntumaa, kuori pitää sisällään massan, aluksi tuntuvat kaikki mausteet puuttuvan, mutta saapuvat pahasti jälkijunassa, hiukan tasapainoton makkara, pippuria toki löytyy, rasvaa paljon, tiukka kuori. | € 11.90 |
3694 | Snellmanin Savupekoni Eetvartti | 25.06.2014 | 85 | Euron tarjous(99s), monilihainen, pekoninen (12%) maultaan, rasvainen, melkein juustoinen tunnelma, tuoksussa lihaa ja pippuria, kuori suorastaan napsuu katketessaan, perushyvä grillimakkara pekonilisällä, rasva, pippuri ja pekoni takaavat makkaran hyvän maun. | € 2.50 |
3681 | Chef Wotkin's Sörkän Herkkugrilleri | 28.05.2014 | 91 | 6,5% emmentalia, aurinkokuivattua tomaattia, sopivan rasvainen, timmi grillimakkara, kiva kokonaisuus, hyvät maut suussa heti ensimmäisellä puraisulla, tomaatti maistuu aika vallitseva maku, vähempikin riittäisi, juusto maistuu vasta jälkimaussa. | € 11.90 |