Arvostellut makkarat:

Haetaan: %arvio

Löydetty osumia: 29 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5180Katinalan Brisket Makkara 28.11.202472Hinta on arvio, makkaraa saatavissa vain erittäin hyvin varustelluissa ravintoloissa, Aika kuiva suutuntuma, pippuria on runsaasti, todella runsaasti, lihaa löytyy, karkea rakenne, makkarasta tasapaino kaukana. € 25.00
5175Chef Wotkins Aamiaisnakki 28.11.202471Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa.€ 11.40
4861Maku Brewing O'makkara 03.02.202283Rouhean makuinen, joku erityinen mauste puskee esille, lihaisa karkea rakenne, oiva pureskella, kuori melko hyvä, mausteet jakavat hiukan mielipiteitämaut jotenkin pehmentyneitä, voivat olla tasapainoisia, otetaan mielellään uudelleen arviointiin.€ 11.25
4734Wigren Mini Snack 03.12.202077Joillekin nousee mieliin kysymys, voiko tällaista makkaraa edes asianmukaisesti arvioida? Toisille tämä vain yksi makkaran ilmenemismuoto, sopiva kuori, puruvastusta mukavasti, suolaa hivenen runsaasti, pippuria lihaa ja mausteita riittää, lisää olutjanoa.€ 26.50
4682Wigren Kauranakki 27.08.202056Aika rasvaisen tuntuinen puruvastus vähissä, lihaa kuitenkin mukana, jotenkin tahmaisen liukas massa, jotain outoa lisätty siihen, rasva jää asumaan kitalakeen, kokonaisuus vaikeasti arvioitava, lihaa käytetty mutta jotain uutta ja outoa lisätty sekaan.€ 16.62
4610Alpenfest Sausage Selection 30.01.202066Arvioitu kokonaisuutena.makkaroissa tavattu juusto vaikuttaa heikkotasoiselta sulatteelta, hyvin rasvainen kokonaisuus, kuoret lujat siltä syötävät, suutuntuma ok, keskinkertainen turistisekoitus, vaivaa nähty vähän suunnittelussa.€ 9.95
4529Atria Artesaani Krouvi Kypsä Makkara 26.06.201968Vijaporsasta ja nautaa, rasvainen, rasvaa löytyy, lihaisa, extra rasvat, hyvät rasvat, niillä kieli liukastuu, muhkean makuinen, arviot hiukan ristiriitaiset, rasvaa pommeina asti, jälkimaku pitkä ja kaipaa jäähtymistä.€ 11.96
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4383Grillimaisteri Spicy Thai Nakki 05.07.201885Mintun makua, hiukan pippuria, chiliä myös, mausteet yllättävät tuoreudellaan, vaikea arvioida, hyvin erikoinen, poikkeaa tusina maustetuista, massa ok.€ 10.00
4344Greisinger Grill Party 26.04.201884Makkarakokoelma, arvioitu yhteisesiintymisenä, pitoisuudet n. arvoja, lihaa, suolaa, hyviä esimerkkejä erilaista makkaratyypeistä, jokaisele jotakin, lihaa, suolaa, yrttejä, pippuria jälkimaussa.€ 8.85
4328Maks & Morits 77,7% Krakovi Suitsuvorst 01.03.201887Napakka, läskinen, syntunen makkara, Vanhan hyvän ajan makkara, rakenne robusti, vaikea arvioitava, suolaa, läskiä lihaa, pippuria ja ipulia, mehevä, muu kuin kevyt välipala, sian ja naudanlihaa.€ 7.63
4174Alpenfest Debrecziner 06.04.201788Suolaa ja tosi rasvainen tuntu salamissa, chili aiheuttaa joillekin pisteiden alentumaa arvioissa, robusti rakenne, hyvä kuori, vaikka aloittelijoille chiliä vähän liikaa. Hintaa painettu alas.€ 7.10
4151Rannamőisa Jäägrivorst Kalkunilihast 23.02.201784keinokuori, ulkoinen vaikutelma antoi odottaa jopa enemmän, makua paljon, vakka kaikille sovikaan, makua silavan savustetun, mausteutuksessa jokinn mukava twisti, joka saa makkaran maistumaan omalta erityiseltä makkaraltaan, mukava kokonaisuus, joka olisi voinut saada vielä paremman arvion oikealla kuorella, mutta hyvää näinkin.€ 9.60
4019Jyväbroiler Feta-Pinaatti Grillimakkara 26.05.201670Fetaa 6%,hyvä kuori joku juusto häiritsee jättäen reikiä massaan, yrttejä mukana, hyvä rakenne, mutta juusto peittää maut, makkara tuntuu suolaiselta, johtuneeko yrttien voimistavasta vaikutuksesta? Hyvä pohja mutta ominaisuudet pudotti arviota.€ 13.95
3986Savuhovi Finlandia Nakki 03.03.201676Mausteutuksen alkua, jakaa arvioita, kuori paperinen, epätasainen jälkimaku.€ 11.50
3859Grillimaisteri Tuplajuusteri URHO Grillimakkara 18.06.201582Liikaa juusto sanottiin ja arvioitiin, sopii varmaan grillaukseen nuotiolla nauttimoiseen, rasvaa ja mehevyyttä maussa ja suutuntumassa, kuori sopiva makkaralle.€ 5.72
3801Someron Palvin Täyslihanakki 05.03.201567Timmiä tavaraa saatettu suoleen, mukana myös naudanliha, antaa paljon pureskelun aihetta, tiukkaa lihaa, jopa liiankin tiukkaa, makkaran arviointi kärsii, koska joutuu kiinnittämään niin paljon huomiota nakin hienontamiseen, lihaisa nakki joka kaipaisi hiukan lisää mausteita ja massa hiukan höllentämistä.€ 13.90
3461Rannarootsi EHE Priskelt Liha Viiner 27.02.201364Makkarassa keinotekoinen irtokuori, joka irtoaa kylmästä paremmin kuin lämpimästä nakista, syötävä ilman kuorta, maku paranee jäähtyessä, ihan hyvän makuinen, lihaisan untuinen, pippuria, pippuria tuntuu eritoten jälkimaussa. Valmistaja ilmoittanut lihapitoisuuden epä ja määräisesti, tiedoissa arvio.€ 3.30
3425Makulihan Kulkuri 25.10.201274Sian- ja naudan lihaa, mehukas, pippurinen, hyvin maustettu, tasalaatuinen, vähän suolainen, maku paranee jälkimakua kohden, makkara-arvio kiteytyi hinta-laatu suhteen saamiin pisteisiin, hintava ostos.€ 27.00
3053Haaga-Helia Sikabratwursti 27.05.201053Opinnäytetyö jonka ohessa maistelimme paikassa tehtyä sinappia. Mausteita on, lämmitys pudottaa makkaran arvoa n. 90 prosenttia. Makkarassa soijamainen tunnelma, johtunee välisäilytyksestä pakasteena. Ulkonäkö vaikuttaa lupaavan rouheiselta mutta maistuu jauhoiselta. Hinta on arvio.€ 15.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //